[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hauserBZ
Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
da asa e nu prea face mai deloc apa sa miste. Faci cum crezi ca e mai bine vizualizarea ta doar tu si cea mica o sa il priviti Noi mai vbim asa una alta dar tu alegi ce crezi ca ti se potriveste.
Eu am 2 filtre interne maricele cei drept dar am valurire mai mult decat imi trebuie,dar cred ca daca pui spay-barul pe lungime cum ar veni si misca apa asa fiind distanta mai scurta cred ca se face schimbul si e ok. Acum alegi si tu varianta mai ieftina sau mai profesionista
ma gandesc si eu serios la un sump dar am auzit ca este o problema sau ca iti trebuie o pompa foarte puternica sa urce apa. La ce dinstanta ai sumpul de acvariu ?
si masculul Nyererei
Masculul de trewavasae thumbi west
Si pestele meu de suflet plecostomusul care il am decand am pus apa in primul acvcariu.
Si femela de firefish
Masculul Firefish Calitatea poze lasa de dorit dar e superb
Ce rai sunt bagabontii mei ) Au circa 3-5 centimetrii si cand vine plecostomusul de 15CM sa manance si el il musca de mama focului ))
Deci nu am inteles eu bine despre ce spirulina este vorba ) M-am mai linistit macar ca pot sa confirm comanda la ei.Multumesc
doar ce am facut o comanda de vreo 600 de lei la ei care inca na plecat si treaba cu spirulina ma pus tare pe ganduri daca sa o mai confirm sau nu ...
Am crezut ca nu e voie sa pun site`ul. Asta e cel cu pricina
http://www.fish-farm.ro/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=spirulina
Mi se pare cumva suspect pt ca pe alt site 100ML de spirulina e 18 lei.
ar fi frumos sa iti iasa
Am gasit pe un site anume spirulina 1KG la pretul de 25lei si mi se pare cam ciudat adica ma asteptam la un pret cel putin de 4-5 ori mai mare la cantitatea asta voi ce ziceti ?
foarte tare. e prima data cand vad alevini de scalari. Frumos !
Vand filtru extern JBL e901 pentru ca vreau sa imi iau unul mai mare. Intrucat nu imi permite bugetul sa imi iau unul fara a il vinde pe acesta il dau la un pret de graba.
Filtru functioneaza perfect si nu are nici o problema. Nu am furtunele originale am unele facute de mine. Pretul este de 180RON usor negociabil intrucat ma grabesc sa il vand.
Pentru interesati : PM sau 0764512633

by koala: Asta e aria de vanzari generale, aici trebuia sa postezi anuntul.
mai ales ca eu am verde nu am avut si pot zice ca acum bazinul e stabil si cu algele..plante nu am si cele care se depun pe pietre dau chiar bine. Deci stau si ma gandesc as putea sa ma lipsesc de acest UV ?
Hmm am vazut ca e o diferenta apreciabila intre cele cu UV si cele fara de ex un filtru cu canistra de 8 litrii si UV 360lei pecand un filtru cu canistra 16litrii 320lei. Sincer nu e vorba de cativa lei dar ma tenteaza mult mai mult material filtrant mult
Frumos acvariul

Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
Go to: