| Message |
|
|
da asa e nu prea face mai deloc apa sa miste. Faci cum crezi ca e mai bine vizualizarea ta doar tu si cea mica o sa il priviti  Noi mai vbim asa una alta dar tu alegi ce crezi ca ti se potriveste.
|
 |
|
|
|
Eu am 2 filtre interne maricele cei drept dar am valurire mai mult decat imi trebuie,dar cred ca daca pui spay-barul pe lungime cum ar veni si misca apa asa fiind distanta mai scurta cred ca se face schimbul si e ok. Acum alegi si tu varianta mai ieftina sau mai profesionista
|
 |
|
|
|
ma gandesc si eu serios la un sump dar am auzit ca este o problema sau ca iti trebuie o pompa foarte puternica sa urce apa. La ce dinstanta ai sumpul de acvariu ?
|
 |
|
|
si masculul Nyererei
|
 |
|
|
Masculul de trewavasae thumbi west
|
 |
|
|
|
Si pestele meu de suflet plecostomusul care il am decand am pus apa in primul acvcariu.
|
 |
|
|
|
Si femela de firefish
|
 |
|
|
Masculul Firefish  Calitatea poze lasa de dorit dar e superb
|
 |
|
|
Ce rai sunt bagabontii mei  ) Au circa 3-5 centimetrii si cand vine plecostomusul de 15CM sa manance si el il musca de mama focului  ))
|
 |
|
|
Deci nu am inteles eu bine despre ce spirulina este vorba  ) M-am mai linistit macar ca pot sa confirm comanda la ei.Multumesc
|
 |
|
|
|
doar ce am facut o comanda de vreo 600 de lei la ei care inca na plecat si treaba cu spirulina ma pus tare pe ganduri daca sa o mai confirm sau nu ...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Mi se pare cumva suspect pt ca pe alt site 100ML de spirulina e 18 lei.
|
 |
|
|
ar fi frumos sa iti iasa
|
 |
|
|
|
Am gasit pe un site anume spirulina 1KG la pretul de 25lei si mi se pare cam ciudat adica ma asteptam la un pret cel putin de 4-5 ori mai mare la cantitatea asta voi ce ziceti ?
|
 |
|
|
|
foarte tare. e prima data cand vad alevini de scalari. Frumos !
|
 |
|
|
|
Vand filtru extern JBL e901 pentru ca vreau sa imi iau unul mai mare. Intrucat nu imi permite bugetul sa imi iau unul fara a il vinde pe acesta il dau la un pret de graba.
Filtru functioneaza perfect si nu are nici o problema. Nu am furtunele originale am unele facute de mine. Pretul este de 180RON usor negociabil intrucat ma grabesc sa il vand.
Pentru interesati : PM sau 0764512633
by koala: Asta e aria de vanzari generale, aici trebuia sa postezi anuntul.
|
 |
|
|
|
mai ales ca eu am verde nu am avut si pot zice ca acum bazinul e stabil si cu algele..plante nu am si cele care se depun pe pietre dau chiar bine. Deci stau si ma gandesc as putea sa ma lipsesc de acest UV ?
|
 |
|
|
|
Hmm am vazut ca e o diferenta apreciabila intre cele cu UV si cele fara de ex un filtru cu canistra de 8 litrii si UV 360lei pecand un filtru cu canistra 16litrii 320lei. Sincer nu e vorba de cativa lei dar ma tenteaza mult mai mult material filtrant mult
|
 |
|
|
Frumos acvariul
|
 |
|
|