| Message |
|
|
|
misto sincer ma gandeam ca tot o sa fie prea mult da chiar ma bucur ca e cat de cat ok. ms ca comunici si raspunzi pe aici ma ajuta mult.
|
 |
|
|
Dupa cum stiti am un acvariu suprapopulat(60litri) cam 20 de pesti aveam de dimineata.I-am donat unei vecine astazi 5 si inca vreau sa mai donez pentru a le crea celor care raman o viata cat mai frumoasa ca la cum ii tin acum sunt un "monstru".de parere aveti daca as ramane cu circa 12 pestisori ar fi ok sau tot ar fi cam mult? as vrea sami ramana 2guppy(2cm)3xipho(3cm)4molly(4cm)1ancitrus(6cm)si un corry albino. chiar as vrea sai pastrez pe toti pt ca imi sunt foarte foarte dragi si chiar nu as mai stii ce sa dau din ei. pentru diferenta de a ajunge la 12 am vb deja cu cineva ii dau saptamana viitoare.Deci niste pareri ? mentionez ca marimile pestilor sunt aproximative adica nu am pus ruleta pe ei  ).
P.S stiu ca nisipul rosu e inestetic pt. voi dar mie imi place.
|
 |
|
|
asa este dar povestioara care ai spuso tu si dupa parerea mea angajatul a fost ok. hai sa zic si eu alta  ) in a doua saptamana de acvaristica am descoperit fara sa vreau alt petshop in oras si zic hai sa ma duc sa mai achitionez ceva. Din cunostintele mele viviparii se tineau gen 1 mascul la 2-3 femele intru in shop ii zic angajatului vreau si eu un mascul xhipho pt ca deja am 2 femele si sa fac familia intreaga, la care el ooo pai gresesti normal e sa ai 5-6 masculi pe o femela deci daca ma luam dupa el plecam cu vreo 10 masculi de xhipho acasa  )))
|
 |
|
|
true  )
|
 |
|
|
|
sunt de acord aici
|
 |
|
|
|
super articolul daca il gaseam undeva pe net nici nu cred cail bagam in seama dar nush pe forumul acesta ma atrage tot
|
 |
|
|
am sa incerc sa fac si asta  app de zebre nu le vad foarte mancacioase din toti care ii am xhipho mi se par
cei mai mancaciosi bine sunt si putin mai maricei ca restul
|
 |
|
|
iti dai seama ca putin le pasa lor doar trancanesc.Dar primele dati cand am intrat in petshop au trancanit asa cu "talent" incat chiar am crezut ce zic ei. Dar in timp ce capat experienta si informatii vad ca mint la greu  )
|
 |
|
|
Ca nu mananca rahatul de asta m-am convis singur asa credeam si eu cand am luat un ancitrus. Dar cei de la petshop imi spun ca oarecum il aduna ca sa il poti aspira/scoate mai usor. Sa inteleg ca erau doar vorbe in vant  ). multumesc de informatie
|
 |
|
|
|
Sper sa nu stresez pe nimeni cu postarile mele dar simt ca aici pot pune orice fel deintrebare. Speciile Hoplo,Corry sunt tot sanitari ?
|
 |
|
|
are 1 luna si ceva betta si de foame nu a murit deci cred ca mananca f putin si cand nu il vad eu.(poate ii e rusine o avea carii  ) )
|
 |
|
|
|
In acvariu am sanitari,vivipari si un betta. sanitarior le dau tetraWafer si la restul le dau tetraMin granule.Toti mananca spre deosebire de betta care nu mi se pare asa interesat de mancare. ce sfat imi dati sa iau ceva special pt el si cand dau mancare sa dau si tetramin si pt betta in acelasi timp ?
|
 |
|
|
iesire la acvariu doar daca ii mananca pe ei in cur sa sara pe deasupra  ) atat
|
 |
|
|
nu nu are nici o fanta are doar o sita la jumate sa treaca in partea de jos a maternitatii si raman acolo numai au iesire la acvariul mare. in legatura cu granulatia o sa iti urmez sfatul pentru ca, cam asa e am aspirat vineri si am reusit sa iau cam 80% din mizerie.Dar cel mai probabil nisipul va fi tot colorat sincer imi place cred ca sunt mai copil si de aceea 
|
 |
|
|
super gata le-am dat mai jos ma gandeam ca era o chestie f necesara sa faca bule. le-am pus 1 cm mai jos valuresc de nu se poate  si da am grija si eu de chestia asta doar ventuzele sunt de geam cu toate ca partea de jos a fitrului fara ventuze e la circa 10-20 mm de geam.sper sa fie ok
|
 |
|
|
|
granulatia nisipului e de 4 mm acum.dar la fiecare 7 zile cand schimb apa aspir si mizeria nu e ok ?
|
 |
|
|
|
am pus si poza sa vedeti mai clar. apa e putin neclara deoarece am pus acum vreo 30 de minute 2 pastile ferrotabs.
ce vreausa spun e ca acum filtrele fac foarte multa galagie fata de metoda anterioara. Sa fie ca le-am pus eu prea sus ? am observat cadaca le pun mai jos putin numai e galagios dar nu prea mai fac bule deloc. cum sa fac ?
|
 |
|
|
|
am inteles. daca tine doar de estetica sincer il pastrez pe asta pentru ca mie chiar imi place cum spune si un domn mai sus fiecare cu gusturile lui. o sa pun si o poza sa vedeti cum am pus filtrele la suprafata sa imi spuneti daca e ok !
|
 |
|
|
|
gata le-am pus pe amandoua si am scos bulele.valuresc la suprafata apei acum. inca o data multumesc
|
 |
|
|
|
pai nu ii asteapta nimic pentru ca dupa ce fata ii bun intr`un acvariu mititel puii pana cresc putin apoi ii donez la petshop. si da nisipul o sa im schimb cu unul natural. dar ce spuneti sa il iau tot din comerta sau sa ma duc la rau sa il iau singur?(fac 5 minute pana la rau).inca ceva cel natural imi va ajuta si plantele mai mult nu ?
|
 |
|
|