Message |
|
Doresc sa cumpar niste quartz alb granulatie 0.1mm in jur de 15-20kg. 0769623916
|
 |
|
arata misto prima si a treia varianta
|
 |
|
Vand pui de ciclide - Latifasciata 2ron buc 2-2.5CM
- maingano 2ron buc 2.5CM
Plecostomus 25CM - 50 ron
- mascul Nyererei bun de reprodus 20 lei. (10CM)
- familie FIrefish 1M+2F maturi toti au 10-12CM
- familie de thumbi west 1M+2F 20lei. (12cm) la cerere poze cu oricare din pestii enumerati mai sus.
|
 |
|
As dorii sa cumpar si eu 500grame de Tetra Discus daca poate sa ma ajute cineva care are o galeata mare as fi recunoscator.
|
 |
|
frumosi rau
|
 |
|
As dorii sa schimb sau in caz de urgenta sa vand :
O familie deFirefish M(12cm) F(12cm si 8cm)
O familie de thumbi west M(13cm) F(12cm) F(10cm)
si puiuti de Latifasctiata si Maingano (1cm).
|
 |
|
foarte frumosi pestii
|
 |
|
nu ai ce sa faci la icre. Asa eram si eu pana au facut pui odata numai aveam rabdare acum am vreo 200de pui de 1cm si nush ce sa fac cu ei  )
|
 |
|
deci nu au nici un semn distinctiv ceva .... vorba ta greu.... ai mei au in jur de 8-10 cm cred ca sunt maturi ...
|
 |
|
Am si eu o problema... Cum deosebesc masculii de femele la pseudotropheus socolofi white ?
|
 |
|
frumos pestele !
|
 |
|
sunt curios cum te uiti dupa vreo femela sa vezi daca egusata sau ceva  ))) (daca te uiti)  ) sunt frumosi
|
 |
|
ce chilipir ai prins  )
|
 |
|
foarte misto acvariul si locul ! e primul acvariu cu ciclide care il vad pe aici asa in perete  frumos !
|
 |
|
frumos a iesit mult mai bine
|
 |
|
suna bine. Un decor de genul asta aproape identic am vazut pe nevertebrate.ro si FFF IEFTIN
|
 |
|
ca nu se potriveste cu ciclidele asa e ...dar il am de inaintea lor si nu m-am indurat de el e o ambianta si pentru nevoile lui in acvariu are unde se ascunde si restul doar ca ma gandeam ca nu le face rau la pui acolo era mai linistit ...
|
 |
|
Ce parere aveti despre convietuirea unui plecostomus de vreo 14 cm cu puii de ciclide ? o sa ii faca papa sau pot sa il pun linistit ? il am de 1 an de zile si nu l-am vazut nici o data agresiv si l-am tinut cu fff multe specii practic el e cel mai vechi  )
|
 |
|
am intrat vad ca sunt pietre dar e intr`o limba care nu inteleg nimic  ) cum fac
|
 |
|
frumos bazinul. de unde ai luat pietrele alea ? 
|
 |
|