| Message |
|
|
Da ai dreptate animal planet si cu pizza  ) dar daca clientii vor ce sa le faci  )) eu am fost uimit ce frumos lucreaza cu plexiglas de aia am intrebat
|
 |
|
|
|
ar fi o idee =)))
|
 |
|
|
|
Ce parere aveti despre acvariile din plexiglas? urmaresc o emisiune pe discoverii unde fac aia niste acvcarii de mii de litrii din plexiglas si ma bate gandul sa incerc si eu. Voi ce ziceti ?
|
 |
|
|
cum spun si colegii arata mai a pesti decat in primele zile
|
 |
|
|
multumesc nu ma gandesc neaparat sa ii vand dar de crescut vreau sa ii cresc  . Am fact acvariul ala de care iti ziceam si are vreo 40 litriii cred ca o sa incapa destui acolo
|
 |
|
|
nu cred ca e asta. Acvariul e in camera mea unde non stop sunt circa 17-23 grade. si apa din acvariu are 24. Momentan nu prea cred ca pot sa le fac poze daca te referii la pui pt ca am o piatra si sau bagat toti sub ea foarte rar ies de acolo ar trebui sa urmaresc ore intregi  )). Mai am o femela gusata poate cand e timpu pot sa fac un video
|
 |
|
|
noroc ca il foloseam la cel de 200litrii  ))
|
 |
|
|
|
Multumesc.
Este posibil ca un incalzitor sa se strice oarecum adica sa faca ce temperatura vrea el sa numai tina cont cum il setez eu sa fie permanent fff fierbinte? asa sa intamplat cu al meu si de 3 zile decat e permanent fierbinte am o crestere foarte mare de kilowati la contuar...e posibil stricandu-se sa consume mult mai mult decat cei 150w initiali pe care ii are ?
|
 |
|
|
Foarte tare. eu credeam ca pestele din poza e deja mort  ) dar bine ca traieste
|
 |
|
|
|
problema e ca e foarte mic abia e vizibil si nu stiu sigur daca imi voi da seama cand a disparut ....
|
 |
|
|
Se pare ca mult asteptatul eveniment a avut loc spre bucuria mea  Astazi am mutat femela intr`un vas singura aveam de gand sa o las sa nasca singura pt ca dupa calculele mele mai dura 3-4 zile pana la data limita dar dupa ce am puso in vas a inceput sa scuipe puisor asa ca iam facut nitel stripping si a scos in total 14 puisori. Eu zic ca e destul la o femela de aproximativ 5centimetrii(Latifasciata). In legatura cu puii am citit pe forum ca si puii de africani au sac vitelin dar mi se pare mult mult mai mic ca la scalari/sanitari. Intrebarea mea este cand pot sa incep sa le dau hrana ?
|
 |
|
|
arata frumos ! numele e amuzant  )))
|
 |
|
|
Asa este fara grija daca se obisnuiesc impreuna pot trai intre ele animale care normal is dusmani  ). Eu am un rottweiler de vreo 70 kg si pisica doarme pe el  )
|
 |
|
|
daca eram din Buc o luam eu am si eu un baiat acasa da e mai batranel are 1,5 ani  )
|
 |
|
|
|
in 30 de minute sa intamplat chestia aia cu pestele ? Nu crdd ca e infectie ar fi prea rpd poate sau muscat intre ei sau poate totusi sa zgariat de ceva...
|
 |
|
|
 )))))))
|
 |
|
|
am priceput. spui striping la 16-17 zile iai facut in ambele zile sau a mers din prima ? nu vreau sa fiu stresant dar nu stiu si de aia intreb  )
|
 |
|
|
sunt frumosi sumatranii si sunt si foarte carcotasi 
|
 |
|
|
|
si inca ceva sunt pesti de apa rece deci o apa la temp de 20-22 de grade cred ca ar fi numai buna pt el
|
 |
|
|
|
ai lasat femela sa ii faca ea singura sau iai facut tu striping ?
|
 |
|
|