[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hauserBZ
Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
gata priceput multumesc. nu se intampla nimic cu pestii daca pun astea nu ?
tot nu sunt 100% ca am inteles dar o sa o dizolv eu cu mana in acvariu. sper ca asta e procesul )
am niste FerroTabs de la JBL si mie frica sa le folosesc pentru ca nu sunt sigur cum sa fac. pe tableta scrie 1 pastile la 25l dar nu stiu cum o pun in apa si o las sa se dizolve singura?(mie sa nu muste pestii din ea sa pateasca ceva) sa o dizolv eu sa o pun gata dizolvata? spuneti`mi
Cu toate ca e cam tarziut sa ma prezint ma gandesc ca e bine totusi si acum decat deloc
Ma numesc Cosmin am 22 de ani sunt din Buzau si m-am apucat de acvaristica de 3 luni.
Am un acvariu de 60l un filtru claro(mai am unul la cutie daca aud pareri ca e nevoie il pun si pe el si mergcu2)
Acvariul e putin suprapopulat deoarece va dati seama si singuri nu m-am putut abtine din cumparatul pestilor da chiar azi vine o vecina sa ii dau si ei vreo 4 deci usor usor o sa ajung la cantitatea de pesti necesara pentru bazinul meu
AM sa pun si o poza precizez ca ieri am plantat tot ce se vede. Mai mentionez ca avea niste bilute de la JBL care tin loc de substrat si mi-au cat tulburat apa putin si voiam sa va intreb daca o sa revina la culoarea initiala sau va ramane asa ca ar fi trist sa o iau de la zero sa schimb tot.
In rest imi face placere sa interactionez cu celelalte persoane care sunt iubitoare de acvarii e ceva nou pentru mine si sunt cu totul entuziasmat.
Cam atat despre mine si micul meu acvariu
la resun asta te referi ca ar fi potrivit la mine ? http://pepika.ro/filtru-intern-resun-titan-sp-1200-l-5353--p176862.html
multumesc paradoxx !
inseamna ca pe langa dragostea mare fata de acvariu stai bine si financiar
am bagat un ochi si la cele eheim si va spun sincer si daca as dispune de bani nu as fi dispus sa dau 1700 lei pe un filtru mi se pare enorm.
da aveti dreptate bugetul nu e punctul meu forte avand invedere ca nu am job ).dar tot nu renunt o sa cumpar extern. multumesc de sfat ancamarketing
si daca as opta pentru un filtru extern ca cele care mi le-ai recomanda prima data ar fi de ajuns unul singur pentru urmatorul meu acvariu de vreo 180-200l? ma gandesc ca daca tot dau 450 lei sa il folosesc si la urmatorul sa nu dau iar alti bani
am verificat si da e mai ieftin cel cascada si m-as inclina spre el sincer.
Am gasit chestia asta :
http://www.aquariumprest.ro/products.php?870&cPath=25
spuneti o parere si daca e prost recomandati`mi altul
o sa verific si filtru cascada multumesc. si da in acest moment chiar nu prea mai dispun de bani mai deloc. doar ce am platit taxele la fcultate ultimii mei bani seduc maine pe o comanda de plante dupa cum am zis mai sus. dar nu e problema cand imi doresc ceva fac tot posibilul si reusesc
scuze pt scrisul execrabil dar asa patesc cand ma grabesc
la fitru extern ma gandeam si eu si cred ca asta o sa fac. o sa citesc si despre mediile biologice sa vad ce si cum pentru ca nici despre astea nu stiu nimic.o sa vad cat costa astea care mi le-ai enumera si cu siguranta va fi urmatorul accesoriu. Maine am o comanda vreo 25 de plantute care sosesc si banii mei se cam duc). deci cat de curant sper sa fac rost de de filtru extern. A si inca ceva cand il iau pe cel extern pe asta il mai pot tine sau cum zici tu il cam tin degeaba ?ma gandeam ca poate mai foloseste mai strange din mizerie si el
Am un filtru intern mic Claro200. cu acvariul acum ma chinui sa pun o poza ca sa vezi exact despre ce e vb.capacitatea acvariului este de 55-60litri.
pai usor usor se umple de mizerie si la un moment dar nu o sa mai faca aer deloc. ce ar trebui sa fac in cazul asta ?
Am citit despre ciclul azotului si pasii corespunzatori si sincer m-am dat peste cap mai rau decat eram.Eu de obicei spal filtrul odata la 2-3 zile pentru ca se umple de mizerie si numai functioneaza la calitatea maxima si credeam ca fac un bine,dar in ce am citit nu prea fac bine spalandu`l asa de des. suprapopulat este dar am sa rezolv si problema asta o sa donez circa10 din ei saptamana care vine. Sincer am mai luat cateva cunostinte in cutiuta citind acele chestii dar cum am zis si mai sus m-am dat si mai rau peste cap.
bule la suprafata nu se depun decat in locul unde e filtrul
acord cam 2-3 ore pe zi acvariului si din ce am vazut pestii stau majoritatea timpului pe la fund am doar un beta care odata la cateva minute mai iese sa ia o gura de aer.Apa sincer nu miroase pentru ca mar deranja rau chestia asta si as schimbao mereu.Limpede este adica se vede absolut tot dar asta zic eu ca incepator o sa fac in seara asta o poza si o pun sa va dati si voi o parere Acum mi-am facut 2 sandwichuri si ma pun sa citesc linkul care la pus Faye.
multumesc de link acu plec la cursuri dar dupa o sa`l citesc. si sper sa nu ajung sa vad reactiile pestilor poate mai pot sta si ei 2 luni acolo pana il fac pe urmatoru :d

Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
Go to: