[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hauserBZ
Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
asa e ) dupa ce trec 16 zile sunt cu ochii pe ea) am inteles ca majoritatea crescatorilor in a 17-18a zi le scot si le fac striping.
Dupa cum zice titlul doresc sa cumpar artemia congelata si niste spirulina bobite.
Am si eu o curiozitate legata de filtrele tale. Dc ai facut aceasta alegere ai vrut neaparat filtru cu UV ?
Ma mai gandeam la ceva. Cum nimeni nu stie exact ziua in care e gata sa scoata puii as putea pune femela si masculul separat sau e mai indicat sa ii las in comunitar ?
Da asta stiu ca poa sa manance dar eram curios cum stau asa mult timp fara papa ... Am citit pe net si cica un peste sta si maxim 14 zile fara mancare dar mai mult nam vazut ...si imi era sa nu moara ..Dar in perioada asta e o spendoare sa vezi masculul cat de tare se coloreaza si ce comportament are cum ii alunga pe intrusi din coltu unde sta femela ) La mine e prima data cand mi se intampla asta si ma entuziasmeaza orice chestiuta )
Am o femele la Latifasciata gusata azi e a doua zi de cand are icre in gura si vad ca nu mananca. Sta nemancata pe toata perioada asta cat tine icrele ?
ce mancare le dai ? ai facut tu mixtura ceva sau e din comert?
ai dreptate Lucian greseala mea. Multumesc tuturor de opinii o sa va tin la curent ce aleg !
foarte frumos imi place patul de gazon tare mult.
Asta e skimmer separat cumparat nu cu filtru nu ? Imi poti recomanda te rog un skimmer bun si la un pret mai micut ? daca o exista...
sincer mai degraba par bolnave decat gestante
Ce iti fac puisorii au iesit la plimbare ?
am inteles ... mersi pt info
Am si eu o nelamurire. Pe site la tucradio unde am luat filtru la detalii despre el enunta si "SurfaceSkimmer" Sunt eu tampit sau acest surfaceskimer nu exista?
AGREE @ piatra ponce
bagat la cap ! multumesc amandurora
daca as avea si eu Hornbach in saracia asta de oras...ce bine ar fii ). din pacate doar carrefour si dedeman dar am prin casa burete. Nu trebuie sa fie foarte dens nu ?
buna ideee
A sosit si noul filtru HW304A care este un "monstru" pe langa ce am avut.
Material filtrant : - 4 litrii piatra ponce
- 3 litrii zeolit grande plus
-6 litrii inele ceramice
- 3-4 litrii de siporax.
Si Jumatate de tavita cu perlon.
Are un debit foarte ok si e foarte silentios pe cat e de mare asa de silentios pe scurt sunt foarte multumit si astept sa vad schimbarile in acvariu

Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
Go to: