[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hauserBZ
Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
Am citit ceva pe net despre UV dar ce am inteles e ca ajuta mult mai rpd la ciclarea azotului si impiedica algele sa ajunga in bazin. Am citit bine ?
Ca sa aveti o idee asa as dorii sun sun.
M-am hotarat sa vand filtru JBL e901 si sa cumpar alt filtru. As vrea sa il cumpar imediat dar bugetul in momentul asta nu im permite mai mult de 250ROn. As putea gasii ceva rentabil si cu un volum pt material filtrant mai generos la banii astia? Sau sa astept sa il vand si pe cel actual sa fac un total de 430RON si sa cumpar atunci ceva si mai bun? As dorii niste pareri sugestii nu stiu ce sa fac
Vand Filtru JBL e901 pret 180RON. PM sau contact 0764512633
Intrucat am renuntat la ideea de a avea creveti pentru ca nu sunt indeajuns de experimentat vand produsele urmatoare:
2x Lemn Cactus - 10 lei
8x Bile Tourmalin 1,5cm 15 Lei
Minerale CSF Power 15gr - 15 lei
FerroTabs 25 pastile - 17 lei
Hrana creveti(sau orice alta vietate de apa vreti sa hraniti) CSF Echinaceea25gr - 10 lei
Hrana CSF Berg Mix25gr - 13 lei
Hrana Flakes 30gr - 5 lei
Magnet Floaty II - 30 lei
Am inteles. Ma bucur macar ca le-am vazut ritualul ce sentimentali erau ) de obicei se fugaresc mereu dar atunci erau foarte apropiati
Am inteles deci mai tai putin din entuziasm ca e la 1000% ). Femela are 5 centimetrii ce crezi tot ar manca puii nu ? Adica ma refer ca e micuta si ea si poate nu i sar parea asa mici pui incat sa para hrana,sau doar visez?)
Ritualul asta l-au facut si ai mei vreo 10 minute, o fi de ajuns sau fac asta zile in sir ?
Si eu cred ca m-am grabit da pur si simplu nu m-am putut abtine cand am vazut am fost foarte surprins sa o vad gusata. Zici ca masculul fecundeaza icrele cand sunt in gura femelei ? Si pur si simplu lea scuipat cand am puso in celalalt vas fara sa o masez,apas fara nimic.
O pot lasa singura sau trebuie sa pun si masculul ?
Astazi femela mea de Latifasciata a avut un ritual cu masculul dupa care am vazuto cu gura plina de icre. Am zis sa o pun separat singura sa stea linistita cu ale ei dar cred ca am stresat-o si cand am puso in acvariu singura a dat icrele afara. Ce inseamna asta ? pot ecloza singure ? sa terminat cu puiutii mei ? dati`mi ceva sfaturi va rog ca sa stiu cum sa procedez
frumos Si acvariul si aranjamentul si cel mai mult pestii.
Multumesc de informatie. Cam cat au crescut (cm) in perioada asta de 1 an ai putea sa imi spui ?
Poti sa treci peste declorinare daca dai drumu doar la ciclare si nu pui pesti.teste de apa dupa o saptamana. Pui plantele le dai lumina cu asta se cam hranesc si daca vrei niste fertilizant nu e neaparat daca ai plante usoare. Melcii ii poti pune la inceput dar nu le da de mancare gasesc ei ceva nu o sa moara fii sigur.Nu stiu cat de repede cresc dar cred ca 2-3-4 exemplare ai putea tine si in acvariul tau daca iti plac asa mult.
Aveti idee cam , cat ar costa un Plecostomus de circa 30-35CM ?
frumoase stelutele alea. Le-ai gasit in mare ?
Frumos sunt cam invidios am incercat si eu plante dar mau batut la zero si am renuntat ). Arata foarte bine
frumos
interesant e primul setup de genul asta care il vad pe forum deci special !
Foarte frumos acvariul si pestii si pare profesional 100%. Cam ce dimensiuni au pestii? Din poza nu imi pot da seama vad ca vorbesti de pui si sunt curios la ce dimensiuni ii ai.

Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
Go to: