[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu.U
Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
Vreau sa trimit la toti odata, din lipsa de timp
unde e utriculaaria ??
de ce nu lasi la puterea maxima?
inchide din puterea lui , doar daca iti face ravagii in acvariu.
montezi returul sub luciul apei, astfel incat sa se produca valuri usoare,e imposibil sa faca galagie in felul asta, si oxigenarea va fi suficienta
eram sigur ca cineva va riposta cand am scris "cuba"
acuma poate nu multi au inteles gluma, dar ca sa nu se produca confuzii, donez Hemianthus callitrichoides, exemplu in primul post (link)
Fara Fidel Alejandro Castro Ruz, E unicat si costa prea mult
Cuba mea e originala din Caraibe, chiar daca nu arata la fel de bine ca prima donatie.
si ce anume vrei sa cresti? ce fel de acvariu iti place.
180 e foarte bine (eu am zis minim 100)
hy dorule, eu zic sa te apuci sa faci rost de un acvariu de minim 100 l , si imrepuna cu practica si cititul va fi mult mai bine,
Asa pe uscat... e cam greu
Donez cuba, Doar curier in tara
http://www.bayleesfishees.com/store/images/uploads/Baby_Tears_Dwarf.jpg
oho...... la tine arata mult mai bine, fata de ale mele.
Mai ales cu schimbul efectuat.
ai de capul meu, cat e de mare te-ai legat la cap cand va fi vorba de gradinarit acvariul, sa nu mai zic cand va fi plin de plante ))) iti deschizi magazin de plante
Foarte fain, Felicitari si Succes, a si .... multe filtre mai ai acolo sper ca ai atestat pentru acvariu asta imens cu Gabarit depasit, altfel risti amenda
suna foarte fain pana acum.
Eu as baga cat se poate , apa din vechiul acavariu + apa lasata la statut, exact cata apa ai bagat din acvariul vechi, Bineinteles si filtrele din vechiul acvariu. dar ceva poze cand?
s-a terminat acest jurnal.
Multumesc tuturor pentru sfaturile profesionale si rabdarea de care ati dat dovata.
alaturi de voi am reusit sa invat multe !
Inchis
se poate inchide. plantele au ajuns la un cuplu prospat acvaristi din iasi.
#ezra imi pare rau, plantele erau deja scoase de 2 zile cand am postat.
Mesajul tau l am vazut a 4-a zi, daca era sa ti le trimit le primeai ofilite rau.
Te ajut cu placere data viitoare.
cararea am facut-o din curiozitate, sa vad cum se vede. cred ca le voi scoate. Tot ce am facut a fost in mare graba.... deoarece nu am riscat sa deciclez nimic. Si nici plantele sa nu sufere... desi tot au suferit + casa mea... e cu fundul in sus
la construirea acvariului, s-a folosit apa si cola, deoarece toti eram soferi :-) cand termin curatenia in casa atunci voi sarbatori si eu acvariul cum se cuvine.
multumesc de aprecieri, cand se va stabili mai bine acvariul voi reveni,
momentan astept tevile de sustinere pentru capac... dar se pare ca e neserios persoana care trebuia sa le faca..
astazi am reusit sa plantez....
Capacul inca nu e gata.
image
image
image
Urgent, adica maxim maine.
Blyxia auberti/ Blyxia Japonica / Cuba (are putin hair, daca nu va deranjeaza)
inca nu le-am lipit.
Ele sunt din pvc, se gasesc in praktiker.
Sunt in forma de L astfel bucata mica intra sub fund si restul acopera.
La colturi tot in forma de L le-am taiat fiecare imbinare, astfel fac o lipitura mai buna.
Le voi lipi cu bison pentru pvc/plastic
polistirent este sub sticla, nu se vede din cauza ziarelor :-)
sistemul pentru coborare a lampii suspendate , va fi asemanator meselor din sala de forta, dar astept sa le termine meseriasul.
acuma o ora a fost clipa cea mare pentru mine si acvariul meu, l-am umplut cu apa si nu am niciun semn de apa pe langa el sau lipituri.
vreau sa-l las pana duminica dupa-amiaza in probe.
Intrebarea mea este: Aceste zile de probe, sunt suficiente pentru a fi sigur ca avariul fa tine fara sa am alte surprize?
image
image
Scuzati praful, dar renovez casa..

Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
Go to: