[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pomi
Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
koala wrote:

PS: Ca sa carcotesc totusi ceva , mi se pare ca ai cam putini pesti...

E criza

Am 25 de bucati dar nu au ajuns la dimensiunea maxima, mai ales ca Daktari abia au 4 cm. Partea proasta la filmari este ca se ascund, dar in rest misuna toti pe acolo, se vad toti. Oricum, numarul pestilor si/sau speciilor nu e batut in cuie, poate mai bag in viitor.

mayagrasi si eu patesc faza cu tigara . Astept si eu un film cu al tau ;)

mihai86, melodia se numeste John Tobin and Liewellyn - Sari Karma
filmare la 2 luni de la setup

http://www.youtube.com/watch?v=L_FP_XkSEXo

Un mic update:

http://www.youtube.com/watch?v=99gywaRiFMk

Urmeaza sa bag Microsorium Pteropus, sa mai umplu golurile dintre crengi.

Au rezolvat cu linkurile...

Puteti sa va clatiti ochii
Sa vezi cand o sa iti scape prea multi, cum patesc eu acum. Deja ma ingrijorez ca nu am cum sa ii prind si suprapupulez incet incet acvariul.

Banuiam eu ca nu a renuntat de tot la africani.
Deci trebuie schimbat in "Marele Amazonian"

Umila mea parere de tanar si odihnit presupune ca schimbi total decorul, adica pui doar buturugi, radacini, crengi si frunze uscate, nu uita de frunze. Neaparat lumina difuza si apa "neagra".

Chiar sunt curios cum s-ar vedea cativa scalari cu vreo suta de neoni, niste corydoras misunand prin nisip si niste ancistrusi pe buturugi....

Ai PM!
Cred ca, pana la urma o sa iau un droser universal din ala chinezesc si atasez un tub la el, ca sa nu mai modific capacul.

PS. Am pierdut si 2 pesti, ori de la caldura ori din cauza ca nu s-au adaptat. Problema cu aceasta specie e ca nu s-a inmultit in captivitate pana acum, toate exemplare din comert sunt prinse direct din habitatul natural. Sper sa nu ii fi cumparat cu o boala.... si sa imi supravietuiasca.
Cum fac sa mi se aprinda un singur neon? Daca scot un tub, nu se mai aprinde nici celalalt, presupun ca sunt legate in serie. Cele doua tuburi dau prea multa lumina pentru ce imi trebuie mie, in plus mai baga si caldura (am 30 de grade in apa ) asa ca , daca stie cineva cum pot modifica instalatia capacului, HELP
Presupun neoni cu scalari, cum scrie mai sus ?
Da, sunt de plop cele din poze. Le-am gasit gata uscate.

In ce sens intrebi daca merge ?
Neatza!

E nisipul pe care il am si la africani, cel crem din Hornbach la pungi de 10 Kg. Ii schimba nuanta si lumina,ca la africani mi se vede aproape alb.
Doamne ajuta!
Am si lemne mici, dar inca plutesc iar capetele crengilor sunt rupte. Frunze mai am, dar sunt la uscat.

Din pacate, telefonul nu arata bine detaliile, ca se vada cum trebuie.
Poze cu capacul ridicat:

image

image
coupefx, te agiti prea mult, incercand sa atragi atentia.

Ori asta, ori tii cu tot inadinsul sa ne parasesti.
Azi am schimbat nisipul vechi (calcaros) cu unul inert, am bagat doua pietre, am mai decojit lemnele cat am putut si am bagat bancul de pesti.

Mai astept o zi, doua, sa se mai limpezeasca apa si mai decojesec lemnele. Astept sa se usuce bine si frunzele de stejar de pe balcon

pH-ul a scazut sub 7 ....

image
Daca nu poti sa faci ce a spus danc, poti sa transformi acvariul actual in ceva mai ok.

Daca poti, scoate coltarele alea, daca nu, acopera-le cu ceva negru (autocolant, profile in L de plastic etc)

Scoate pietrisul ala colorat si melcii de mare si inlocuieste-le cu nisip, pietris marunt de rau. Nuai cum sa nu gasesti prin apropiere de casa, il speli bine si il bagi in acvariu.

Aranjeaza plantele in asa fel incat sa acoperi buretele si incalzitorul, pe care le muti pe geamul din spate al acvariului.

Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Go to: