[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tizzle
Forum Index » Profile for tizzle » Messages posted by tizzle
" This message was edited 2 times. Last update was at 29/12/2012 23:33:58 ".Probabil inainte de editari pretul era mai mare.
ambele
da, e valabil.
http://forum.cs.tuiasi.ro/index.php?showtopic=386714
Se retrage sticla de 9/10 mm.
Restul produselor raman valabile.
Fiona wrote:ar fi super asa!

dar am facut eu o simulare pe site-ul lor si m-a ingrozit.
accepta colete de maxim 20 kg, iar din calculele mele geamul respectiv ar avea aproape 40 kg, deci e vorba de 2 colete.
in plus, din cauza k e fragil se adauga extra-taxa si asigurare.
rezultatul a fost de aprox 50 ron pt fiecare colet...

dar luni imi fac drum pana la posta, explic situatia si intreb sigur cat ma costa... si vedem apoi, ok?

ok )
Te'ai gandit la o instalatie cu LED'uri?albe in majoritate si rosii / albastre pe ici pe colo pentru spectru cromatic?
La o coloana de apa de 45cm cred ca ajunge lumina destul de bine in partea de jos.
poi poti plati taxa postala. nu stiu exact dar am vorbit cu cineva si mi'a estimat pe la 15-16 lei prin posta roamana. pret total 50+15 =65
mergi pe 150 daca nu e prea tarziu ca nu iti faci in fiecare zi un acvariu nou
Reduceri!

Vand: > sticla pentru acvariu cu dim 65x 40x 50 , sticla de 9 mm, fund dublu ( 2 coli de 10 mm ) - 50 ron
> acvariu dim 80x 30 x 45 - sticla 6 mm ( + incalzitor pentru volumul acvariului)- 90 ron
> filtru JBL cristalprofi I100 cu 5 compartimente ( 3 folosite 2 noi ) 90 ron
> aspirator substrat Eheim 120 ron -------- VANDUT!
> filtru JBL UV 5W cu lampa schimbata aprox 3 sapt 150 ron
> aspirator substrat JBL gravel cleaner varianta 45-70cm- 50 ron ( cu toate accesoriile ) (nefolosit)

Preturile sunt negociabile!
Am inteles ce spui. M'am gandit si eu la varianta asta doar ca problema vine cand incerc sa le rup..fiecare coala are 1 cm grosime si e cam dificil sa le rup pe ambele de la aceeasi taietura. M'am gandit in schimb sa tai doar una din fete si sa o supun unor schimburi bruste de temperatura, in speranta ca va crapa . Daca nu , asta este
am sticla si vreau sa o vand, doar ca posibilul cumparator vrea dimensiuni mai mici. altfel nu ma complicam
1.-
2. Daca ai plante nu prea e recomandat sa bagi aer.
3. Presupun ca solutia aia e pentru ciclare.
4. http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/14589.page
Am avut un acvariu cu fund dublu ( 2 coli cu marimi identice ) si acum as vrea sa le separ, pentru a le putea modifica dimensiunile. Mai precis am nevoie doar de una din coli.Am incercat sa bag lama de cutter intre ele dar nu prea este loc.

Ma gandesc sa sparg una dintre fete si sa dezlipesc cioburi doar ca nu stiu cum sa o fac a.i. sa nu le sparg pe amandoua.

Idei?
Poti gasi ceva asemanator in Iasi, in Zoomania (iulius mall) doar ca's mari..costau in jur de 50 ron bucata
Ce grosime are pal'ul? Iar cu distantierele, o idee ar consta in folosirea unor bucati de platband puse de'a lungul cadrului, a.i. palul sa fie sustinut pe toata suprafata , nu doar in zona suruburilor.
Vand: > sticla pentru acvariu cu dim 65x 40x 50 , sticla de 9 mm, fund dublu ( 2 coli de 10 mm ) - 70 ron
> acvariu dim 80x 30 x 45 - sticla 6 mm ( + incalzitor pentru volumul acvariului)- 110 ron
> filtru JBL cristalprofi I100 cu 5 compartimente ( 3 folosite 2 noi ) 100 ron
> aspirator substrat Eheim 120 ron -------- VANDUT!
> filtru JBL UV 5W cu lampa schimbata aprox 3 sapt 170 ron
> aspirator substrat JBL gravel cleaner varianta 45-70cm- 50 ron ( cu toate accesoriile )
Ofer bonus nisip quartos , plante artificiale, priza programabila, magneti geam

Toate cele de mai sus se vand individual

Pachet acvariu dim: 70x 35 x 30 sticla 6mm
substrat alcatuit din substrat fertil aquabasis 2,5l + nisip quartos
capac cu suport neoane 4x 18w + instalatie moonlight ( 6 leduri albastre + transformator )
fauna: egeria densa, Anubias barteri var. Nana 'Marble', ludwigia, bacopa carolina, Heteranthera zosterifolia, marsilea,
MICROSORUM PTEROPUS 'WINDELOV' , SAGITTARIA SUBULATA, java moss, riccia
14 neoni, 4 guppy, 5 cory

CO2 sistem co2 Hagen nutrafin
filtru canistra, homemade, ce contine vata sintetica pentru filtrare mecanica, perlon, inele ceramice , bioballs, pompa 700l/h in garantie
+ filtru interior resun sp 900 in garantie
incalzitor tetra ht 75 in garantie
diverse cioate, nuci cocos
Pret 250 ron.
http://youtu.be/hXieGwM6sqI

Pentru acvarii pot asigura transport in iasi.

Pentru contact: pm aici, Y!M: tizzle_tizzlle@yahoo.com tel: 0763 069 972
bun venit pe forum!

eu as zice cam la 2 zile sa faci schimburile de apa.O pompa de aer ar prinde bine la cei 5l ai tai, ca solutie temporara, bineinteles, dar ai grija cat de mult aer bagi in borcan. Si dupa cum zicea si colegul BGD46, sa ai grija ca apa sa fie declorinata.
Bun venit!
de ce le'ai pune la mijloc?

Forum Index » Profile for tizzle » Messages posted by tizzle
Go to: