[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ancamarketing
Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Deci l ai vazut. In regula, mai pot astepta. Oricum e o chinezarie completa si ieftina si noua.
Multumesc tare mult.

LE: Ai comandat cu livrare standard, gratuita? Cat a durat livrarea? Au trimis si garantie la produs?
Multumesc.

Usor, usor, poate ajung si acolo.
Daca nu apar pareri contra, cred ca am sa comand diseara reductorul din link, si apoi sa caut si o butelie, iar pana la ph controller mai este cale lunga.
dan.pavelescu wrote:Da, ai nevoie si de electrovalva, ca sa poti opri aditia de codoi pe timpul noptii.

Merci.
Deocamdata nu am gasit in Romania sh un reductor cu pret mai bun decat acesta, ori au acelasi pret sau sunt cu 30 lei mai ieftine, dar toate sunt no name.
UPS - acum se naste o noua intrebare - imi trebuie oare neaparat electrovalva? ca daca nu, au un model si fara electrovalva mai ieftin.

ufff greu tare
Deocamdata la cei din UK transportul e gratuit, si produsul e nou, deci beneficiaza de garantie. Si daca aleg varianta pana in 5 zile de transport e undeva la 4 lire, deci daca trimit inapoi la reparat ma costa transportul tot atat cat costa si curieratul in RO, doar ca e timpul de asteptare mai lung. Oricum plecam de la premisa ca e un produs nou, care ar trebui sa functioneze mai mult timp decat un produs sh.
Daca i au ceva sh nu am garantie, si sincer nici nu am gasit, sau sunt mai scumpe decat cel nou de la ART CO2.
Si ce sa mai spun ca nu am vazut si nici nu am montat niciodata asa ceva, iar daca as vrea ceva sh nici nu as sti la ce sa ma uit, ar trebui sa cred vanzatorul pe cuvant. hmmmm...traim in Romania totusi.
Cred ca varianta cu riscurile cele mai mici e sa cumpar ceva nou, iar la noi nu am gasit nimic in jurul sumei de 200 lei care sa aiba si valva solenoid inclusa.

@Qwerty- poti sa mi spui parerea ta vis-avis de reductorul din link?
Multumesc
Merci Narcis.
Nu am nici o problema cu produsele chinezesti, dar cred ca tine mai mult daca nu e chinezesc sau sunt riscuri mai mici de accidente. Nu stiu.
M am hotarat sa imi achizitionez o instalatie de CO2 presurizat.
Si cum bugetul este low spre very low, dar bineanteles ca vreau ceva bun, vin cu urmatorul link:
http://www.co2art.co.uk/collections/single-stage-regulators/products/aquarium-co2-regulator-dual-gauged-solenoid-magnetic-valve
Ce parere aveti? Ma gandesc ca e nou si , poate, nu e chinezesc.
Multumesc.
Mda il cred. In ultimul an aproape toti gradinarii de pe forum au devenit marinari.
Faza naspa e ca nu prea se mai uita deloc la plantate si pierdem informatii si sfaturi pretioase, bazate pe anii lor de experienta.
Dar e bagajul lor de cunostinte si fiecare face ce vrea
LE: Merci oricum, Batman, nici o problema mai caut.
dan.pavelescu wrote:Pai ma manifest acum in ianuarie, il desfiintez si il fac sarat

Aha...si acum si eu ca mustele....aaaa ...nu e aia....asa.....si eu ca vulturii la mortaciune: Banuiesc ca nu iti mai trebuie instalatia de codoi. Daca o scoti la vanzare sa stii ca sunt si eu abonata.
Ti am trimis doua PM uri, unul mai bine de o saptamana. Mai vinzi ceva ?
Multumesc.
Bun venit pe forum. Asteptam si poze.
S daca tot e vorba de dat ceva, vezi ca unii sunt de pe aproape , chiar din oras.
Normal ca nu am sa fac centrifuga in bazin. Si deja stiu ca o valurire mai accentuata scoate mai repede co2 ul din apa( cand il voi avea). Mai citesc si eu de pe la altii
Mai bine mai astept sa cumpar butelia, decât sa încep iar cu bombele. Am avut vre o 3 variante pana acum, nesatisfacatoare.

Foarte clara explicatia din link Humbert. Merci.
Foarte interesanta lectura, multumesc Faraoane'.

Chestia cu valurirea apei nu o stiam, adica auzisem ca e bine sa fie ceva curenti, dar nu stiam de ce. Acum am priceput.

Incep sa strang banii ptr o instalatie de CO2, poate il conving pe sotul meu sa spargem contul lui de poker . Mi a promis 50 $ de acolo, dar poate, poate ......ca ce sa fac cu banii aia.
dan.pavelescu wrote:Sunt sigur ca nu asta e motivul, uite si dovada

Cre ca depinde si de matza. A mea e neagra si in cerul gurii.
Merci Stefan.
In fiecare zi iese la "vanatoare" de cel putin 5-6 ori, indiferent daca e aprinsa sau nu lumina.
Am vrut sa vi-l arat si voua, sa ne amuzam putin.
Cred ca am descoperit motivul pentru care nu cresc plantele. Sunt stresate.

Mda ...., dupa ce m am chinuit sa strang banii sa i au o instalatie de iluminat completa si buna, voi imi spuneti ca mai bine sa o folosesc la jumatate din capacitate.

Dar daca asa zic Maestrii si Discipolii, asa am sa fac.

Mutam'.
Se pare ca am o problema cu un peste. De cateva zile este foarte tras la burta, slab si azi a început sa inoate destul de greu, sta singur ascuns. Cand m am uitat mai bine am vazut ca are ochii bulbucati, umflati.
Acum nu e o problema ca il pierd pe asta, sa nu fie ceva ce ii va afecta si pe ceilalti.
Restul pestilor sunt k, nu am adaugat vietati, doar o radacina fiarta si niste plante si fertilizanti.
Stie cineva ce are? E vreo boala?
Multumesc
Merci.
Vreau sa adaug tot easy gen Bacopa, crypocoryne, cabomba si poate staurogyne.
Pestii sunt toti pe acolo, e poza jalnica.
Merci.
Vreau sa adaug tot easy gen Bacopa, crypocoryne, cabomba si poate staurogyne.
Pestii sunt toti pe acolo, e poza jalnica.

Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Go to: