[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ancamarketing
Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
dan.pavelescu wrote:.... colegul Sebastian are 2 butelii ....

Bre... ce dai din casa ?!!!!

Da, am doua... una luata "cu bani" si una "de la tine".... acum am verificat: 3,75kg.... deci are 5 litriiiiiii si nu o sa fie probleme cu incarcatul! "Sa fie primit"!

Anca: ti-am zis eu sa cauti butelie in continuare? ) Fug... sa vedem daca reusesc sa ma incadrez in timp la feribot ca Mos Gerila e modern, vine terestru.....

Sa fie primit. Doamne Ajuta.
L am întrebat pe Sebastian de butelie acum vreo daoua saptamani, si a ramas ca îmi da raspuns despre revizie. Azi mi a raspuns.
Am fost cuminte, si ascultatoare, nu ti am iesit din cuvant.
E bine ca vine, oricum.
Saru' mana.
Am vorbit deja cu el. Una are revizia expirata si la una expira la anu.
Daca adaug costul buteliei plus revizia, mai bine mai pun ceva, putin, si i au una mai mare. Am vorbit cu Stefan si astia din Iasi fac figuri la incarcat butelii de 2kg.
Ma tem ca o i au si nu am ce face cu ea.
LE: Acum mi a trims email ca cea de 250 lei e valabila pana in 2017. Ramane totusi problema volumului
L am prins si eu putin pe Mos Gerila, nu mai sunt asa "verde".

Priceput cu sondilii...culmea ca pretul e cam acelasi la ambele.
aaaa ... ...sonda ph cu gel sau reincarcabila?
Care e mai bune?
Nimeni wrote:

Uite ce iti propun: apucate de reactorul de apa.... iar pe lista de achizitii pune doar:
- o sonda BNC....
- Solutii de calibrare 4-7
- 3m furtun Co2 JBL...

.... si asteapta "sa sune mosul la usa" zilele astea. Mai e un pic si vine Craciunul )

Adica sa nu mai comand nici macar reductorul "on sale" ?
Mi greu sa mai cred in Mos Craciun , dupa ce de doua zile ambalez si livrez cadouri de la "Mosu" la gradinita , dar pot sa cred in Nimeni, mai plauzibil. smilie

Imi fac temele si ma apuc de treaba.
Nimeni wrote:
Ancamarketing wrote:Ma sperie ca nu e facuta deja, ca nu tin in casa o bomba...

Furtunul Co2... se foloseste ptr a lega o butelie ;) la o electrovalva.... care e comandata de un controler...

Asta stiu ce face
dan.pavelescu wrote:Anca - revizia nu e ceva care sa te sperie, dimpotriva, trebuie sa cauti sa o faci pe bune, la modul profi - indiferent cat costa.

Cati ani are sefa?

Ma sperie ca nu e facuta deja, ca nu tin in casa o bomba, dar costa suplimentar sa o fac. Asta vroiam sa subliniez. Cele sh de la noi sunt toate fara revizie, dar cu pret destul de mare.

47 de ani.
Cade faza cu butelia italiana clar. Nu ma pripesc, intreb doar ca sa nu gresesc ca nu mi permit sa cumpar ceva ineficient.

Sincer ce am gasit in tara pana acum sunt in jur de 250-300 lei cu maximum 5 kg dar toate cu revizia expirata.
Daca adaug si revizia 100 lei, ajung la pretul la care vinde Marian 5kg cu 400 lei cu revizie valabila. Ceea ce e enorm ptr mine, doar ptr o butelie.

Acu m ai bagat in ceata cu sonda si soultiile de calibrare, trebuie sa ma apuc de citit, ca nu stiu deloc cu ce se mananca, am sarit peste subiect tot timpul.

Vorbim dupa amiaza (mi a dat sefa 9 pagini de tradus - Compactor cu surub - nasol)
Si mie mi se pare ceva dubios la butelie, sunt trei vanzatori diferti, toti din Napoli, iar in Visit our Store nu au listat nici un produs.
Am sa merg la centrul de incarcari din Iasi sa vorbesc daca imi modifica ei o butelie sau poate au ceva acolo de vanzare.
Daca o modifica din stingator, se pastreaza revizia stingatorului, sau trebuie facuta alta. Ca si asta costa cam tot 100 lei.
Mai bine intreb acolo.

Multumesc tuturor pentru suport.
Nimeni wrote:Le-au incercat "altii" inaintea ta.... Asculta ce zice Dan... ca el a testat "cam tot" pana a ajuns sa traga o concluzie ;) Referitor la eficienta.... acvariul lui Dan are 500L... ce zici, face fata?

L.E: tocmai ce ziceam.... plus ca... "vad ca te dau banii afara din casa"... 14€ aici.... 50 LIRE reductorul.... 40€ butelia.... mai pui vre-o 20€ transporturile.... si vezi ca se aduna 200€ si nu ai nici macar controler.... ;)

Asta am inteles cu testatul, tocmai de aici si intrebarile, ca sa nu mai dau eu cu capul daca au dat altii.

Chiar nu inteleg faza asta cu banii, 40 de lire reductorul si o butelie de 40 euro, toate cu transport gratis, fac exact 400 lei.
Daca tu gasesti toate astea la un pret mai mic, te rog sa mi spui si mie, si sa stii ca fac un efort imens sa le i au.
Da, nu am sa cumpar controller ca nu am cu ce, nu ma dau banii afara din casa. Daca era asa mergeam pe firme renumite si nu va mai stresam cu intrebarile. Vreau ceva ieftin si bun.
Whatever.....

Dar de variantele ready-made din comert, ce ziceti?
Nu sunt eficeinte?

http://www.ebay.com/itm/3-Hose-Size-Inline-Aquarium-CO2-Atomizer-Diffuser-f-Aquarium-Fish-Tank-/111539442181?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item19f844d205
http://www.ebay.com/itm/Aquarium-ISTA-Propeller-Co2-External-Turbo-Reactor-Diffuser-Water-Plant-System-/161192167916?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2587cd49ec
Priceput.

Oare nu pot folosi robineti de astia, cei cu albastru:
http://acvariu.ro/forum/posts/list/27840.page

Sunt in Praktiker, au filet de 1/2 parca si stut ptr furtun
.
Oricum fitingul ala de la Pepika e destept, ca are si filet ptr furtun si nici nu e scump.

Acum sa mi i au calul, ca potcoave facem.
Foarte clare explicatiile si pozele au fost de mare ajutor. Multumesc frumos.
In principiu am inteles cum functioneaza sistemul.
La reactorul lui Bitanu acea intrare ptr CO2 avea si un robinet de aerisire ptr gazele care se acumuleaza in interior. Nu este nevoie de aerisire?
Robinetii tai sunt ptr inchidere cand cureti filtrul? Sau ce rol au?
Eu am un filtru JBL901 care are doua clapete de inchidere a circuitului. Acelasi lucru fac si robinetii tai? Aici nu am inteles.....
Fitinguri de plastic se gasesc si la Romstal, cu cot sau drepte. Asa am folosit la improvizatia mea de filtru extern.
Se poate vedea aici la postarea #35
http://acvariu.ro/forum/posts/list/20/29259.page

Ala cred ca e mic, nu?

Vroiam sa i au un reactor Dennerle Maxi Fliper , credti ca e mai eficient reactorul lui Bitanu?
Humbert wrote:
Eu iti recomand sa-l iei.

Merci

Humbert wrote: PS preturile la buteliile alea italiene sunt cam mici, nu stiu ce sa zic.

Ei spun ca sunt cu revizie valabila si ca sunt noi.
Mai caut in tara dar gasesc greu la un pret decent.

Azi sau maine, cand reusesc sa ajung la banca sa alimentez cardul, comand reductorul cu numaratorul ala de bule care vine pus direct pe solenoid.

PS: Multumesc ptr link @Qwerty
Am un filtru de apa cu niste adaptoare ptr furtun gata montate. Am avut un filtru Diy facut, dar am cautat proiectul lui Bitanu pe forum si nu l am gasit. Am vazut la alti colegi cum arata, cum se monteaza dar nu stiu exact ce trebuie sa contina. Am vazut si cu bioballs si cu burete. Daca ai un link m ar ajuta tare mult.
Nu scade debitul filtrului? Oricum cred ca e o pb cu filtrul meu ca desi i am curatat toate sertarele , care sunt cu siporax , tot are debitul scazut. Intr adevar nu am curatat furtunele.
Andrei1234 wrote:In avion!!!, nu te lasa nici cu un circuit electronic facut, sa nu fie bomba, imposibil butelie de co2!!!

Asa ma gandeam si eu dar am zis ca mai bine întreb. Merge sora mea in Italia si se întoarce cu avionul in Ianuarie. Era o ocazie buna.
Pai asta zic si eu ca preturile sunt k. Si vad ca toate se pot folosi si la acvaristica. Exista vre un tip de butelie de asta mica , exceptie cele industriale, care nu poate fi folosita in acvaristica?
Cred ca au gresit pretul la cea de 4 kg. Aia ma intereseaza ca are dim ca sa îmi incapa in stand.
Cumpara cineva din Italia si mi o trimite printr o firma gen Atlassib.

Daca ma hotarasc la una din buteliile de mai sus si reductorul de la Artco2 cu numarator si valva antiretur inclusa, mai am nevoie doar de furtun si difuzor/reactor? Sau îmi mai trebuie ceva?
Erau de pe mobil de asta.
http://www.ebay.it/itm/BOMBOLA-BOMBOLE-CO2-KG-5-RICOLLAUDATA-ACQUARIO-ACQUA-FRIZZANTE-GASSATA-BAR-CASA-/251582421132?pt=Acquari_Pesci_e_Tartarughe&hash=item3a937b188c
http://www.ebay.it/itm/BOMBOLA-BOMBOLE-CO2-KG-2-ACQUA-GASATORE-PESCI-PIANTE-ACQUARIO-FILTRO-/281467682049?pt=Acquari_Pesci_e_Tartarughe&hash=item4188c7fd01
sau asta care are pretul gresit
http://www.ebay.it/itm/BOMBOLA-DI-CO2-NUOVA-KG-4-ALIMENTARE-RIDUTTORE-DI-PRESSIONE-CO2-/281460366168?pt=Acquari_Pesci_e_Tartarughe&hash=item4188585b58
Sunt mai multe variante cu free shiping in Italia.
Am pe cineva acolo dar intrebarea e daca o cumpar goala poate fi trimisa prin curierat sau in cala avionului?
Ce spuneti de asta:
http://ebay.it/itm/251597868778?nav=SEARCH
Oare merge la acvariu?
Sau asta
http://ebay.it/itm/261582408397?nav=SEARCH
Am sa il deranjez ptr cateva informatii. Oricum dureza putin livrarea, fata de ebay-china

Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Go to: