[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pomi
Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Renunt la valuri, deci si la leduri, pentru ca imi elimina prea repede CO2 din apa. Cred ca bag un tub sau doua de OSRAM 865 sau un spot obisnuit, care sa aiba spectrul asemanator cu tubul 865.

Valurile le fac doar la filmulete cu un feon
Cred ca o sa merg pe Aquabasis, ca il gasesc mai usor.

Pentru micro si macro ce sa folosesc? PPS-Pro e bun de ceva ?

Ca lumina ma gandesc sa folosesc un bec sau doua cu leduri, ca sa imi iasa reflexiile apei pe covorul de Parvula. Au spectrul de lumina necesar plantelor aceste becuri ?

Daca folosesc Easy-Carbo, nu mai am nevoie de CO2?

Scuzati multitudinea de intrebari, dar vreau sa stiu tot inainte sa ma apuc de el
Buna seara!

Cat de curand, vreau sa imi fac un nano cu planta din titlu si as dori sa aflu cat mai multe despre ea, astfel incat sa formeze un covor frumos.

Ii trebuie substrat fertilizant?
Cati watti sau lumeni pe litru ii trebuie?
E necesar CO2?
Are nevoie de fertilizare micro/macro?
ETC...

Am cautat pe net, dar am gasit informatii firave si contradictorii, asa ca intreb pe cei care au aceasta planta.

Va multumesc!
Tare prima poza.

Astia nu sunt mai galben-portocaliu asa? Sau nu scoate bine aparatul culorile ? Sause coloreaza cand cresc mai mari ?
Puii apar pe spatele frunzei mature, care se usuca in timp. Uneori se desprind de mici, alteori nu.
Eu opresc filtrele(ambele externe) saptamanal, cam o ora, in timp ce fac schimbul de apa. Nu am avut nici o deciclare pana acum.

Mersi! Am 2, urmeaza al 3-lea cat de curand, vreau sa incerc un nano.

Filmuletul cu folie iese o balarie, aparatul nu focalizeaza si e o ceata totala. Pica ideea asta
Fac schimbul de apa si incerc, sa vad ce iese. Chiar sunt curios
Aaaa, pai mai simplu, pun o folie pe obiectivul aparatului si il bag cativa milimetri sub apa. Asa imi iese si sunet de sub-apa pe fundal.

Zi-mi daca am inteles cum trebuie.

Intre acvariu si aparat foto, sa pun un vas perfect plat cu apa (sau fara), ca sa nu se mai vada unduirile apei din acvariu ?
axelrodi vazuti de sus

Arata mult mai bine acum. Pietrele arata natural.

Daca mai pui cateva pietre si scoti plantele, ar fi inca un pas inainte.
..de la domnul Boloni
Imi pare bine ca va place, sper sa nu ma plictisesc de el si sa schimb peisajul, din nou

flyer01 wrote:la cat timp schimbi frunzele ?

Pana acum nu le-am schimbat si nici nu vad urme de descompunere. pH-ul sub 7 intarzie mult acest lucru. Oricum, in caz de nevoie, mai am jumatate de sac cu frunze de rezerva.
Am mai bagat niste pesti.

image

image

image

image
Am gasit, se poate inchide.

Multumesc!
Sper sa fie si femele, am luat vreo 8 pui de 4-5 cm, care pareau femele. Momentan nu vad nici un dans din partea "batranilor". Ce-i drept, diferenta de marime e destul de mare, astept sa mai creasca astia mici. Cum vad vreo gusa, trag niste poze imediat
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei. Am avut ceva aventuri pana i-am scos.

PS: Sa nu imi ceri pensie alimentara, cand or fi mai mari
Da, vreau sa fac un card de pete, dar nu gasesc pestii.

Nu sunt un domn, nici pe departe
Nimeni?

Inca e valabil.

Forum Index » Profile for pomi » Messages posted by pomi
Go to: