| Message |
|
|
|
Asa cum scrie si in titlu, schimb/vand (25 lei toti) 3 endleri (2M+1F), 2 xifo (M+F), 2 molly galbeni (M+F) si o zebra cu neoni de orice culoare. In plus fata de pestii de mai sus mai dau mai multi pui de endleri, molly galbeni si cateva plante
|
 |
|
|
|
asa cum scrie si in titlu dau la schimb/vand pui de molly galbeni (au aporx 3 sapt) si pui de xipho rosii si codita neagra in schimbul la cativa neoni sau creveti RCS. nr puilor nu il stiu exact (cred ca sunt in jur de 25 de molly si 10 xipho). daca se doreste contravaloare in bani ii dau cu 30 lei pe toti.
|
 |
|
|
|
Sa-ti traiasca! Pt putin
|
 |
|
|
|
Donez 2 femele, 1 mascul si cativa pui de endleri perfect sanatosi. Cel care ii va primi se va deplasa in zona C-tin Brancoveanu-Resita, sect.4
|
 |
|
|
|
Vreau sa schimb 2 femele de ednlderi cu cineva care are sa imi dea tot 2 femele sau macar una. Ale emele sunt perfect sanatoase dar vreau sa mai am pui si nu vreau sa risc sa se imperecheze parintii cu puii...
|
 |
|
|
|
Puii s-au dat, se poate inchide
|
 |
|
|
|
Donez (cel putin 10) pui de endleri, au aprox 1 luna si sunt sanatosi. Cel care ii va lua se va deplasa in sect. 4, zona C-tin Brancoveanu-Resita.
|
 |
|
|
|
Eu zic ca te complici cu acv de 50L... Ce am facut eu: am cumparat din hornbach o "maternitate" la 10-15 lei (mai e una la 3 lei cu tifon, nu o cumpara!) care separa femela de puii nou nascuti si am bagat plante de suprafata si atat. Am pierdut doar 2 pui, nu stiu daca au murit sau au fost mancati... Asta am facut la ultima nastere, la prima am cumparat maternitatea din tifon (arata ca un cub cu peretii dintr-un fel de plasa) am bagat femela in maternitate si dupa ce a nascut am scos femela...nu iti recomand aceasta varianta pt ca e posibil sa nu mai apuci sa vezi vreun pui daca nu esti pe faza sa scoti rpd femela. Ca hrana pt pui am folosit aceeasi hrana pe care le-o dau si celorlalti pesti dar am pisat-o. La temp nu am umblat (26*). Succes!
|
 |
|
|
nu stiu daca ajuta la ceva (sau daca este ceva real in aceste buletine) dar va puteti arunca privirea si aici:
http://www.apanovabucuresti.ro/buletine-de-analiza-a-apei/
|
 |
|
|
|
Salut! Am sa va citez o atentionare primita de la un user de pe un alt forum. Fac acest lucru pt a atrage atentia si comunitatii acvariu.ro:
"ApaNova a luat decizia de a baga sulfat de aluminiu in apa de la robinet. Este de evitat efectuarea schimbului de apa deoarece pestii pot avea de suferit.
sursa fiind sursa fiind Alex de la Coralis (il suna clientii care au facut azi - 18.02- schimb de apa ca le mor pestii)
Informatia este valabila doar pentru Bucuresti."
|
 |
|
|
|
Sunt sanse destul de mari ca boala sa fie contagioasa, cel mai bine ar fi sa izolezi pestii intr-un acvariu separat, intra pe site-ul postat mai sus si poti da o fuga si pana in hornbach, vei gasi la raionul de acvaristica "medicamente" pt pesti. Flacoanele acestor solutii au poze cu pesti afecati de boala pe care acestea o trateaza...astfel poti identifica si boala si ce solutie sa folosesti. Problema este alta, tu ar trebui mai intai dupa ce izolezi pestii afectati sa tratezi cauzele si apoi efectele!
|
 |
|
|
|
Salut! asa cum scrie si in titlu, doresc sa cumpar 1 ancistrus albino (galben) pui sau care sa aiba dimensiuni mici. Astept oferte numai din bucuresti, va multumesc!
|
 |
|
|
|
se poate inchide, multumesc de gazduire!
|
 |
|
|
|
Rezervate pt aryna
|
 |
|
|
|
Asa cum scrie si in titlu donez 2 neoane T8 18W Sylvania 765 folosite 1 an. Daca cel care le va primi are ceva plante la schimb, sunt bine venite, daca nu, nu e nici o problema. Cel care le va primi, se va deplasa in zona Resita - C-tin Brancoveanu (s4).
|
 |
|
|
|
rezervati pt aryna
|
 |
|
|
|
Salut! In primul rand nu stiu cat sunt de compatibili cu betta, avand in vedere ca pestii xifo sunt pereche poti fi sigur ca nici macar nu vei apuca sa vezi puii de xifo, in al 2-lea rand cred ca ai suficienti pesti intr-un acvariu de 60L (daca scazi substratul si ce mai ai prin acv raman cam 50). Asa faceam si eu la inceput am bagat 30 neoni, 5 xifo... in 120L si mai tarziu am regretat si eu si pestii ;)
|
 |
|
|
|
Salut! donez o femela ajunsa la maturitate si un mascul tinerel de xifo berliner. Daca cel care le va primi are si ceva plante la schimb sunt binevenite, daca nu, nu este nici o problema. Pestii se vor ridica din zona C-tin Brancoveanu-Resita (s4). Pestii sunt cei din imagini, sunt perfect sanatosi, renunt la ei pt ca mi-a nascut o femela si am deja 3 masculi si 3 femele intr-un acv de 126L si ii cam sufoc
|
 |
|
|
|
Vand 16 kg pietris 2-3mm (cumparat din Hornbach) la pretul de 40 lei. L-am avut in acvariu timp de 9 luni, acum l-am inlocuit cu JBL Manado+Aquabasis.
Ma puteti contacta la tel 0722.788.467-Mihai
|
 |
|
|
exp wrote: puneai apa din acvariu intr-o galeata, apoi puneai filtrul in acea galeata (in functiune).
Salut! Acvariul are 120L, d-abia am reusit sa pun in diverse vase 50L, filtrul a functionat tot timpul, a fost bagat intr-un alt acvariu in care am tinut pestii pe timpul modificarilor (mai putin 5 min cand l-am curatat). Unde cred ca am gresit eu este la combinarea apei: am amestecat 50L din apa veche cu 60L apa proaspata (lasata 24H la declorificat)
|
 |
|
|