[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
donez 2 xifo berliner F+M  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

Salut! donez o femela ajunsa la maturitate si un mascul tinerel de xifo berliner. Daca cel care le va primi are si ceva plante la schimb sunt binevenite, daca nu, nu este nici o problema. Pestii se vor ridica din zona C-tin Brancoveanu-Resita (s4). Pestii sunt cei din imagini, sunt perfect sanatosi, renunt la ei pt ca mi-a nascut o femela si am deja 3 masculi si 3 femele intr-un acv de 126L si ii cam sufoc
[Thumb - Capture.JPG]

[Thumb - 1.JPG]

[Yahoo!]
florin34
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut!
Daca sunt compatibili cu Betta, 7 noni, 2 accitrusi si un cory ii vreau eu. Am un acvariu de 60 l.
Multumesc!

AquaPro 60 (63l), NARVA Aqvarium BASIC 15W+Aquael 11W  pompa EHEIM
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

Salut! In primul rand nu stiu cat sunt de compatibili cu betta, avand in vedere ca pestii xifo sunt pereche poti fi sigur ca nici macar nu vei apuca sa vezi puii de xifo, in al 2-lea rand cred ca ai suficienti pesti intr-un acvariu de 60L (daca scazi substratul si ce mai ai prin acv raman cam 50). Asa faceam si eu la inceput am bagat 30 neoni, 5 xifo... in 120L si mai tarziu am regretat si eu si pestii ;)
[Yahoo!]
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

rezervati pt aryna
[Yahoo!]

Forum Index » Donatii
Go to: