Message |
|
MSI wrote:Salutare, Din intamplare are cineva un controller de wavemaker jebao SW, ramas de la o pompa de valuri stricata? S-a prajit controllerul meu ( sunt aproape convins ca asta este problema ) am auzit un poc din el si dupa ce l-am desfacut, unul din condensatoare miroase a ars... pompa este foarte noua si parca nu as vrea sa o inlocuiesc cu totul, m-a despagubit chinezul pt controllerul stricat
O treaba amuzanta. Iau pompa asta de pe aliexpress si cum ziceam si in postare, cum o bag in priza face poc si se arde controlerul. Evident deschid disputa pe aliexpress si primesc doua solutii, ori sa imi trimita chinezul un controller ori sa imi dea 30 de usd inapoi ( sau 45 cat a fost integral, daca trimit produsul inapoi ). Discut cu chinezul sa imi trimtia cu un curier rapid controlerul, asta era prin Martie - Aprilie, chinezul zice ca trimite si ma duce cu vorba cam 3 sapt, timp in care imi da 3 tracking nr diferite care nu apareau deloc pe tracking .. ma enervez si fac iar disputa pe aliexpress si primesc cei 30 usd ... ma injura chinezul si imi zice ca nu mai trimite nimic, asta pe la sfarsitul lui Aprilie, in fine si rezolv problema ca repar controllerul cum am scris si in postare. Treaba amuzanta ... miercuri primesc in cutia de scrisori aviz de la posta, ca am o recomandata externa .. cand ma duc .. am primit un controller de sw din china  ....
|
 |
|
georgemonda wrote:Naspa moment
+1
|
 |
|
Am folosit si ghidaj, garnitura este stransa de ghidaj (se vede in poza, lemnul de 2cm).
Daca te gandesti ca s-a aschiat, un pic da.. Dar acopera foarte bine si mult garnitura de la flansa.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Ai gaurit pe uscat??
edit: +1 pentru slapii cu pompon
Pe uscat ... de baut numai dupa, sa nu iasa doua gauri pe spate si una pe fata  ))
( Serios vorbind, nu pe uscat, am improvizat o garnitura de cauciuc si am turnat apa )
|
 |
|
|
 |
|
Bubble tip rosie
Si o poza cu locul initial:

|
 |
|
O poza cu anemona, care pare sa se decida sa revina pe pozitia initiala (sus pe piatra), tot isi cauta locul.

|
 |
|
hauptmannclaudiu wrote:Am vazut ca Jbl 1501 greenline vine cu un sertar de micromec si restul bureti. Cu matrix sa umplu restul? Adica umplu 2 cu matrix si las unul cu bureti sau le umplu pe celalalte 3 cu matrix? Si cati litri de matrix trebuie sa cumpar? Si..ce prefiltru se potriveste? Merci!
Fara bureti, matrix peste tot (sau siporax/micromec/ADA/s.a.m.d .. materiale ceramice sa fie dar ceva de calitate, nu inele ceramice simple), eventual lasi doar buretele grosier de pe admisie ( lateralele din cutia de sus ) - Mai ales daca pui un prefiltru, nu mai baga burete in canistra ca sa nu mai ai de ce sa o mai deschizi, material ceramic cat mai mult.
|
 |
|
La hornbach le si taie in magazin la masura dorita, foarte ieftin si ies toate exact.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Esti pe drumul cel bun
Multumesc Work in progress, usor usor  , obstacole multe ..
|
 |
|
Superb!
Felicitari un bazin foarte reusit!
|
 |
|
Update, o poza mai in viteza dupa schimbul de apa si cu geamurile murdare  , pestii nu au vrut sa stea la poza asta, sunt pe dupa decor.

|
 |
|
Salutare,
Dupa ce am restrans un pic acvtivitatea am ramas cu un filtru extern JBL 901, pe care vreau sa-l vand...
Edited by koala: Filtrul a fost vandut! Topic closed.
|
 |
|
Domnu' Dan  parca e altceva, ce sa mai, ti-ai facut televiziune si ma ai de telespectator  ) numa' sa nu te bagi si in politica  )))
(sunt convins ca glumita mea nu este cu suparare ;) )
|
 |
|
Dane, baga muncitorii pe fir cu Koala, ca in 2 zile ai casa gata si piramida in curte  ))
|
 |
|
Da, da Iti dai seama priveliste cu doi din astia de se plimba pe nisip ...  ) Am mai prins unul acum, ma pregatesc sa-l scot  ), edit: l-am scos, tot asa baban ...
|
 |
|
Cum ziceam, capcana a functionat, este deja pe pozitii pentru urmatorul.

|
 |
|
Cu aqua carpatica am incercat anterior si nu am nimerit, dar sunt aproape convins ca a fost momeala, am bagat niste crevete decorticat acum ... au luat razna si nasariusii incercand sa intre dupa el  ) Mai stau 10 minute ca il vad pe "Dorel" ca sta indecis pe traseu, sa nu dea inapoi  ) dar oricum ... in nici 1 ora sa intre in capcana direct unul mare... nu pot sa fiu mai fericit de atat.  )) Dar ca la pescuit, sa nu zic ca l-am prins, pana nu il scot din acvariu .. cine stie cum o fac de oaie Edit: Multumesc Dan pentru gazduire, am inceput sa tin pozele pe https://img.plici.ro/ Super platforma, direct redimensionare cand o incarci, super treaba.
|
 |
|
Hai ca am prins unul, o poza cum intra in capcana ... remarcabil .. astept sa intre bine bine si il scot  ))

|
 |
|
Mama lor de sticle ca nu prea am avut succes cu ele ... acum am construit ceva nou ... am folosit niste teava de pvc cu diametru mic de nu pot intra alte vietati acolo si stau mai tepene decat paiele folosite anterior, le-am directionat spre o piatra pe unde l-am tot vazut pe un bristle baban  ) .. pun direct poze:
|
 |
|