Salutare,
Tocmai ce am luat un acvariu de 100x40x50 si sunt in impas, vreau sa-l gauresc pentru tevile de overflow dar nu stiu unde?
Acvariul este luat de la un amic si are un sticker pe care scrie MP, ceea ma face sa cred ca este un acvariu AquaPro cum sunt cele din Hornbach ( mai am unul de 100x40x45 luat de acolo ) - am trimis cateva mailuri in aceasta seara la producator sa aflu daca e sticla securizata sau nu sa stiu daca pot sa-l gauresc. In 10 minute mi-a raspuns serviciul clienti din US ( sunt uimit cat de promti au fost ) dar m-au directionat catre cei din germania cu intrebarea mea ( aici nu mi-a placut de ei, practic este acelasi produs, puteau sa zica daca e sticla securizata sau nu, dar probabil nu vor sa isi asume un raspuns )
Am citit majoritatea postarilor de aici si inteleg ca nu este chiar foarte greu, am si bormasina cu acumulator si cu alimentare directa fara percutie, dar nu am ghidajul pentru bormasina sa o tin fixa la 90 de grade si nici freza.
Am facut si ceva calcule, freza ~50ron + suport bormasina ~150ron + stres "nepretuit", asa ca apelez la voi pentru aceasta problema.
Cine imi da si mie 3 gauri in acvariu pentru overflow, ma deplasez eu cu acvariul oriunde in bucuresti si imprejurimi numai sa scap de problema asta

? si imi asum orice risc privind spargerea acvariului. Nu de alta dar am sumpul facut, tevile sunt ca si "pe drum" ( astazi asteptam un raspuns de la baietii cu PVC-ul de la timisoara ca saptamana trecuta faceau inventarul - probabil maine chiar pleaca ).
Va multumesc anticipat pentru ajutor si indrumare,