[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rxget21
Forum Index » Profile for rxget21 » Messages posted by rxget21
in cazul in care iti intra mancare in substrat si incep sa se descompuna vor forma un gaz, care daca iese de acolo si "este respirat" de catre pesti este foarte nociv. Problema se rezolva cu o curatare a substratului in mod regulat.
inaltimea ca inaltimea dar sa nu uitam de filtrare, la un acvariu de +100l ai nevoie de filtru extern.
sugestia mea este sa nu mai folosesti un razuitor magnetic, sansele sa iti zgarie sticla pe interior sunt foarte mari, poti sa folosesti un burete normal si bagi mana.
Da, nu o sa ai suficienta filtrare, iar problema cu temperatura se rezolva simplu, ca sa impaci pe toata lumea pui la 26C. Sa inteleg ca vrei combinatia mea adica si Rasbora + Gourami
http://www.aqadvisor.com uite aici poti sa bagi toate informatiile acvariului+ pestii si iti zice tot ce trebuie sa stii, ce cred eu este ca poti baga mai multi neoni.
franckey1985 wrote:
O sa trag o fuga prin Hornbach, e fix langa mine

Cred ca daca as sta langa hornbach as fi toata ziua pe acolo
Humbert wrote:
iar aceste 300 de kile vor sta, practic, pe 3 bucati de pal verticale;

Gresit, acvariu va sta pe 5 bucati, pentru ca si spatele este tot din pal gros, ceea ce ii ofera stabilitatea de miscare dreapta stanga de care vorbesti tu.
Picioarele sunt mult mai bune de cat sa stea pe jos unde se poate ca greutatea sa nu fie impartita uniform. Poti sa schimbi picioarele cu unele de metal care au si surub de ajustare a inaltimii si o sa fie totul ok. Cel mai sigur este ca dupa modificari va urcati trei pe el si vedeti atunci daca tine sau nu

P.S. Exact aceasi structura ca la tine, la mine tine 200kg fara probleme, nu il pot misca deloc.
P.S.S. Ce mai poti sa faci este sa mergi prin Hornbach sau unde sunt acvarii la voi si sa vezi standurile pe care sunt acvariile de acolo.
Vad doar niste L'uri de prindere acolo, restul sunt dibluri de lemn la imbinari?
Singura intarire care as face este L'uri in partea de jos si la spate. Imbinarile sunt singura incertitudine, PAL'ul o sa tina.
Ori nu vad eu, ori nu este nici o poza
O sugestie din partea mea din gresala ce o consider eu ca am facut-o. Nu incerca sa combini 8 feluri de pesti in acvariu. Alege 2-3 si ramai pe ele. Electric blue sunt foarte frumosi si inteligenti, o sa te indragostesti de ei. Recomandabil ar fi o pereche in acvariu, maxim doua daca este bine plantat. Eu am Neoni+Rasbora+Ramirez(urmeaza sa fie doua perechi). Nu stiu daca ai dar ar prinde bine si niste otocinclus pentru alge. Daca te razgandesti la numarul de specii atunci iti pot da sugestie de numar.
Ia doi otocinclus si iti mananca ei alga. Am impresia ca hranesti guppy prea mult, au burtile cam umflate.
Denisa sa stii ca vrem si poze, nu scapi asa usor. Bravo!
Daca schimbi filtru sa nu uiti ca pierzi bacterile din filtru actual, ar trebui sa le transferi cumva in filtru nou si sa mearga amandoua o perioada de timp.
Florino:
Liviu a zis deja ca are masterline. Eu am in acvariu plante easy, chiar nu cred ca merita sa consum fertilizanti de 100lei pentru ele.
Euro2me:
Si ce macro sugerezi? Nitro cred ca se face suficient de la pesti, nu?

P.S. Nu a mers quoteu.
Plantele mele sunt majoritatea easy, deaia nu vreau nimic complicat doar surplus la ce le lipseste. M-am oprit din dat profito ca mai mult cresteau algele.
As dori niste sugestii in legatura cu fertilizarea. Am luat Profito dar am vazut ca trebuie pus in paralel cu ceva micro. Problema mea este ca am Echinodorus cu varfurile ingalbenite ceea ce inseamna lipsa de fier. Ce fertilizare ar trebui sa fac?
Ce fel de decor este acela in care s-a blocat? Daca ai ceva de plastic mai bine scoti si pui ceva natural. Pune si tu o poza si ceva mai multe informatii sa te mai ajuta cu sfaturi daca avem. Daca dupa o saptamana ai pus pestii nu este prea bine.
La o pompa de aer e recomandat. Altfel nu are ce aer sa faca
vrei o sugestie? am versiune de 30l a acvariului tau cu acelas filtru. Pentru beta era prea puternic filtru(acvariu fiind pt creveti). Ia de pe tucardio un filtru HOB de la sunsun in care bagi ceva pietricele ponce. Apa o sa iti fie mult mai cristalina si pestele mai fericit. Singura problema o sa trebuiasca sa mesteresti un pic la capac ca sa intre.
Si inca o chestie, Anubiasul in lumina directa face alge.

Forum Index » Profile for rxget21 » Messages posted by rxget21
Go to: