[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rxget21
Forum Index » Profile for rxget21 » Messages posted by rxget21
Message
Buna ziua,
Mi-a venit o idee astazi si as dori sa stiu parerea voastra.
Am atasat mai multe poze. Pe scurt tubul de la CO2 vine la intrarea de oxigenare a filtrului, este posibil sa fie daunator acest proces?
Daca aveti alte idei va rog sa nu ezitati sa imi spuneti.
Atunci se poate face un program ambiguu cu leduri si controlere dar cred ca este prea mult de lucru pentru rezultat nesemnificativ. Chit ca la tropice lumina este intre 10.5 si 13.5 ore. In opinia mea atat timp cat programu este controlat si nu pornit/oprit cand ne aducem aminte, ar trebui sa fie totul ok.
Nu sunt eu tocmai profesionist dar am impresia ca programul acela de lumina este complet nenatural. Adica sa stingi lumina si sa o tot aprinzi ii un pic exagerat, am 12 ore de lumina aprinsa si fara alge de care sa ma plang si nu stresez pestii, acuma cum crezi si tu.
Buna ziua,
Am intr-un acvariu un peste Betta, neoni si cativa curatatori. Pe Betta il hranesc cu mancare speciala iar pe restu cu mancre de pesti tropici. Problema este ca Betta dupa ce mananca partea lui, trece la mancarea celorlalti si se umfla. Ce mancare pot sa le dau sa fie buna pentru toti pestii sau cum sa ii hranesc in alt mod?
Multumesc
Multumesc de raspunsuri, totusi cred ca experience 350 este cam exagerat si depaseste bugetu, poate atunci 2215?
Buna ziua,
Sunt nou in acvaristica dar pot sustine ca m-am documentat foarte mult pe tema asta. Intrebarea mea este simpla: Am un acvariu eheim aquapro 80 de 126l plantat(urmeaza o modificare serioasa a aquascapului). Doresc sa achizitionez un filtru nou extern pentru acvariu dar tin foarte mult sa fie silentios fiind in dormitor. Problema mea este ca am ales un Fluval 306 care il am deja montat, pentru capacitatea mare de filtrare cat si diferitele medii, doar ca am impresia ca este defect fiindca scoate un huruiet slab dar care se aude, despre care uni spun ca este aer si va disparea(filtru e de 3 zile) dar eu sunt destul de convins ca am reusit sa scot tot aerul. Daca se dovedeste peste o saptamana ca este defect ce considerati ca ar trebuie sa aleg:

Inlocuirea cu alt Fluval 306 :pentru medile de filtrare, capacitate, si accesorii, pret 450lei;
Tetra EX800 Plus:asemanator cu fluval ca medii, nu am prea gasit reviewuri dar cred ca este rezistent, pret 400lei;
Eheim Ecco Pro 200(2034): mai putine medi de filtrare, capacitate mai mica, am auzit ca ar avea ceva probleme la maner, foarte silentios, curata bine, pret 469lei;
Eheim Classic 250(2213): recomandat de alti colegi de acvaristica;

Toate filtrele au cam acelasi debit, dar consider ca Fluval are un debit cam mare pentru acvariu meu fiindca il tin la cam 3/4 cu un spraybar si este suficient de puternic.
Va multumesc pentru rabdarea de a citi.

P.S. Precizez ca am 4 Corydoras, 3 Oto, 18 Neoni, 5 Guppy si 5 Rasbora.
 
Forum Index » Profile for rxget21 » Messages posted by rxget21
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com