| Message |
|
|
|
hai ca ai terminat frumos. Felicitari si la mai mare
|
 |
|
|
|
daca nu gresesc, cand e matura face si bulb si se inmulteste. Asta fiind a doua modalitate.
|
 |
|
|
asa o planta dificila  si ce comod trebuie sa fii ca sa o inmultesti  trebuie doar sa o las in pace :crazyface: uf.... am vrut ceva actiune .... in cat timp se deschide aceasta floare? in cat timp moare?
|
 |
|
|
|
salutare.
daca ai ramas cu putine plante, te-as sfatui sa le arunci
bazinul poti sa-l speli(dezinfectezi) cu cloramina b. Se gaseste la farmacie.
eu bagam 1 pastila la 20l si era totul ok, dupa o clateala foarte buna.
|
 |
|
|
barclaya a inflorit
Nu stiu ce sa fac, sau cand va inflori. Daca imi puteti da sfaturi , as fi foarte multumit
|
 |
|
|
lazarginel wrote:Barclaya este o planta care se simte vizibil mai bine la soluri cu HC
Decit la cele fara HC
Va urez succesuri
Afirm. Am deponit,HC, fara controler. Barclaya creste foarte rapid , rosie si mare.
La fel
|
 |
|
|
|
salutare cipriane, eu am facut rost, dar abia s-a prins la mine, intr-un final.
Ce sa zic, te pot ajuta, dar nu stiu in cat timp, ca abia a inceput si am cateva firicele
|
 |
|
|
|
rebela, la tine postarile cum ti le arata? ma refer la iconita aia mica , care am facut-o eu in dreptunghi cu ros , in prima poza.
Tot asa new post ti le arata ? chiar daca le-ai citit?
la mine chiar daca e un post din 2005 tot ca fiind nou il arata.... e greoi tare asa.
|
 |
|
|
e foarte ciudat... am mai scris odata dar nu am inteles prea multe, am zis sa astept poate se rezolva. Uitati cum sta treaba la mine, Se poate rezolva ceva? sau merg asa de-acuma inainte ,... e destul de naspa. atasez ceva foto sa se inteleaga. deci eu am citit de 2/3/4 ori pagina asta, si mie tot imi arata ca toate posturile sunt noi. Asta se intampla pe tot forumul, ceea ce imi ingreuneaza cititul... ca trebuie sa citesc tot topicul ca sa ma prind ce e nou, sa nu mai zic ca trebuie sa retin eu care a fost ultimul post dupa ce ies.  si forumurile arata ca sunt citite....
|
 |
|
|
|
nu ma refeream la cleme ca iti diminueaza... mai mult ca te vor incurca. Asta ai sa descoperi tu.
Am vrut sa te intreb daca ai testat filtrul cu toate accesoriile conectate pe retur si tur
|
 |
|
|
|
eu m-am obisnuit cu problema asta....
La mine toate apar ca fiind noi, e foarte greu sa tin pasul cu ce e NOU si ce e vechi.......
|
 |
|
|
|
am o intrebare, defapt 2.
Cand scoti furtunele sa le curati, cum le mai bagi pe dispozitivele alea de prindere, Mobilierul fiind langa perete.
Nu iti diminueaza debitul, atatea aparatete, conectate pe filtru ?
|
 |
|
|
te faci artist in ale lemnului , odata cu acvaristica
|
 |
|
|
Modific:
Fac un pachet pentru tot:
Umbrosorum + bonus din poza
2 tufe de blyxia:
circa 20/30 fire didiplis Diantra
Poze sunt in semnatura, la jurnal.
Barclaya Red Medie. (poze jurnal)
Va mai intra si ceva HC, si alte plante care le pot culege, de la suprafata apei.
Pret 50 RON
Timit Oriunde in tara.
|
 |
|
|
bine ai venit  :-)
|
 |
|
|
|
Vand Didiplis Diandra: Tufe a cate 10/15 fire 10 Ron tufa (Fiecare fir e bogat cu pui, Dimensiuni 30/35 cm)
Blyxia, Buchete a cate 5/6 Fire 10 Ron Buchetul.
1 barclaya medie 30 RON
micranthemum umbrosum Tufe pompoase 10 ron
Timit pentru minim 30 RON
Termen de livrare , minim 3 zile, maxim 4.
Imi asum orice neplacere pe durata transportului.
Posta Romana.
|
 |
|
|
|
pai simptomele care le-am lasat, au venit , de cand am bagat magneziu separat.
|
 |
|
|
|
Didiplis Diandra: Tufe a cate 10/15 fire 10 Ron tufa
Blyxia, Buchete a cate 5/6 Fire 10 Ron Buchetul.
Pui de Barclaya: 25 RON
Timit pentru minim 30 RON
|
 |
|
|
|
eu cand foloseam pompa de aer, nu ma deranja, deoarece avea patru picioaruse in fiecare colt, din cauciut, si amortiza foarte bine.
Poate ti -am dat o idee. Incearca cu ceva cauciuc sau burete gros. Sunt sigur ca se va diminua zgomotul
|
 |
|
|
|
scuzati graba, dar eram pe fuga cand am scris. Varful amaniei aproape s-a ofilit. Didiplis aproape s-a ingalbenit. La walichi distanta internodala s-a marit. cesrobis, am observat ca blyxia prefera valori de no3 si po4 mari. Cum no3 nu mai bag ca -mi fac verzi plantele bag usor cate 0.2 0.3 ppm de po4 zilnic.
|
 |
|
|