| Message |
|
|
asta incerc acum,doar ca de cand ambagat magneziu, mi s-au spart plantele.... acum e sub tratament

|
 |
|
|
|
Ce fain !
Am o intrebare: are vre-o treaba cu site-ul underwater-world.de?
|
 |
|
|
nu neaparat.
La mine a stat repet 5 ore jumatate oprit.
Intr-adevar am riscat, nu garantez ca la tine va functiona.
dar 3 ore fara curent iti garantez ca merge.
daca nu te incadrezi , mai bine fa cum zice Adrian, decat sa-mi sari dupa in capul meu 
|
 |
|
|
|
de ce nu cumperi plante cu intretinere usoara , daca nu gasesti pe nimeni sa-ti doneze?
Stii.. frumos ar fi sa cauti o donatie decat sa o ceri.
|
 |
|
|
|
da, dar ai grija cat timp le tii oprite din circuit.
Eu am reusit un maxim de 5 ore jumatate , ma refer cu filtrul inchis.
Ai grija sa nu uiti sa NU curati filtrul.
Eu toata apa am stocat-o in cada. Bineinteles dupa tripla dezinfectare cu spirt medicinal
|
 |
|
|
fs...  m-ai blocat
|
 |
|
|
|
se pune 6 mll apa de acvariu.
apoi 10 picaturi din reactivul A.
Apoi o lingurita C.
si dupa ce se amesteca bine se adauga inca 4 picaturi de reactiv B. se agita iarasi si apoi compari culoarea.Preferabil pe o coala alba.
|
 |
|
|
|
cand ajung acasa, am sa ti scriu eu pasii.
|
 |
|
|
|
asa scrie si la mine prospectul in engleza.
Ia citeste pe carticica o parte unde indica ordinea lor dar in alta limba, sa vezi ca indica corect.
|
 |
|
|
|
pe ce e atarnat pogostemonul ?
|
 |
|
|
Nilsen wrote:
archangel82 wrote:
u sunt foarte multumit de el in ciuda a ce se spune ca vezi doamne curge!,(o sa-mi sara multi in cap acum  )
Da curge, daca nu stii sa il montezi, furtunele se introduc pe stiut pana la capat, apoi strangi cu putere dupa care tragi usor de furtun ca sa fi sigur ca s-a strans, astfel nu ai nici o problema. Capacul are sageata si nu se poate monta altfel iar calitativ bate o multime de alte filtre externe, dupa cum ai scris si tu cu mediile de filtrare, iar apa din bazin este cristal! Decizia iti apartine.
lasa ca o sa vina el ziua aia. Asa ziceam si eu ca sunt norocosul. Dar cand sa montez chilerul, sa sa desfac evacuarea, POC !, al 2-lea caz  ) imi curgea de rupea pamantul, nu stiam cum dracu sa opresc. ca nu mai avea legatura cu filtrul, pur si simplu imi venea apa inapoi de pe evacuare....  )) dezastru :  )))
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
woa super pozele. Bravo !!
|
 |
|
|
|
da. dureaza cu 24 ore in plus.... Ore care au stat coletele la mine pe birou din cauza soferilor. Poate nu au gasit zona mea. Ca am patit odata, la un curier. Aveam treaba full la pc si ma suna curierul sa cobor sa ridic coletul. Cand cobor el era la o statie de tramvai distanta. Si-l intreb: da nu cunosti iasul ? ca eu aveam treaba si asta e treaba ta sa vii la usa. El zice ca era dintr-un sat apropiat din pascani. nu mai bine ramanea el la sat cu oile decat sa vina la iasi sa conduca masina. pai rebela. Asta e si scopul curierului. Daca esti full si nu ai timp efectiv. Apelezi la spartani. Dar daca ei isi bat joc... mai bine iti faci timp sau pierzi o zi si te duci la posta. Sincer acum... posta e mult mai buna.
|
 |
|
|
compara ultimile 2 poze.
Se vede in in penultima e un efect de rosu mai pronuntat. atat substratul cat si cryptocorina maron care se vede rosie si da efect de barclaya.
Cel putin asa cred, ca doar eu ii trimit barclaya si ar fi fost culmea sa o aibe deja
|
 |
|
|
da alex, i le-am pus lui Ion. ion ai grija ca mai este o piesa de plumb acolo. infasurata intr-o punga bine mototolita. Sa nu cumva sa o arunci ca va veni un coleg dupa ea. Alex iti las nr de mobil in PM lui Ion. atunci nu e bai cu awb andrei, eu la toate am vazut ca au si de asta mi se parea ciudat. Sa stii ca acum cred ca mai bine am sa merg cu posta romana, pentru ca acolo nu-mi da programul peste cap si nici nu e scump. deci am incercat peste jumatate din firmele de curier din iasi si toate mi-au lasat o scarba de toata groaza. pai rebela , mai bine iti dadeam numarul firmei doar sa suni si sa le zici adresa  )) pe bune ca sunt curios de un asemenea experiment, sa vad in cat timp ajung baietii daca suna o femeie. Teoretic pachetele ajung maine la ora 16:30
|
 |
|
|
|
acum a plecat omul de la mine. Mi-a zis asa: primul Kg 17 ron + 3 ron pentru per fizica + nush ce combustibil si tva, ajunge la 25 ron. Asta a fost singurul care a venit sa ridice coletul, sa nu mai zic ca mi-a dat si programul peste cap. sa nu mai zic ca burtosul mizerabil ma intreaba ce am in pachete, si cand ii zic ca plante de acvariu, sa vada de unde provin.Probabil credea ca-s plante de fumat. mi s-a dus in gat cu , curieratul. pe langa ca e scump, nici macar numar awb nu are.
|
 |
|
|
|
mda.. abia ce am vorbit cu ei..... cica in maxim o ora ajunge. Vorbesc de cargus.
Deci tin sa cred ca toate firmele au luat-o la vale rau
|
 |
|
|
|
nu stiu ce sa fac, iarasi nu au venit cei de la curier.
Plantele deja au peste 48 de ore decand le-am ambalat.
Daca nu ajunge nimeni azi, le bag iarasi in acvariu sa se regenereze, si luni le bag la posta romana.
Imi vine sa-i omor, mai mult pentru ambalajul la care m-am chinuit cel mai mult
|
 |
|
|
|
din cate am auzit, e bun tare, e submersibil, dar cand lucrezi pe langa plante, e cam greu, fiind prea gros.
|
 |
|
|