[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: MihaiF
Forum Index » Profile for MihaiF » Messages posted by MihaiF
Bine , bine , dar ce s-a intamplat cu BBA -ul ?
[quote=criss.z]Si eu am avut pe o planta exact ca a ta! La inceput am folosit Algol de la JBL (am terminat toata sticla), apoi am continuat doar cu EasyCarbo (in tot acest timp opresti obligatoriu orice mod de fertilizare)! Eu am scapat asa. Bafta! [/quote]

Easy Carbo este deja un mod de fertilizare. Daca nu mai fertilizezi plantele vor slabi si vor pierde lupta cu algele.
sclau89 wrote:foarte frumosi. Unde ai gasit, sau i-ai comandat?

Sunt luati de la nevertebrate. Pestii au ajuns in stare fizica foarte buna si s-au acomodat perfect la mine in bazin. Sunt in cautare de 2 bucati de Cholisa chuna yellow.
sclau89 wrote:Salut, arata bine si acvariul si pestii.
Daca nu te superi, la postul 194, in prima si a 3 poza,
sunt Honey Gourami? Arata incredibil!

Sunt Cholisa chuna red , Honey Gourami daca nu ma insel se mai numesc Cholisa chuna yellow.
mandan wrote:Are clapeta de reglare a debitului pe capac si filtrul il am de 2-3 luni

Merci mult
mandan wrote:Eu am filtrul experience 150, la un acvariu de aprox 45 l. Si eu la inceput am crezut ca va fi prea mare debitul, dar acum mi -i se pare mic; si oricum debitul scade in timp de la colmatare de Furtune. Deci raspunzand la intrebarile tale da si da.

Multumesc pentru interventie , doua intrebari am :

1. Are robinet pentru a regla debitul la out ?
2. De cat timp este in servicul tau acest filtru ?
Gabi C wrote:Ma bucur ca-ti place. Daca-ti place lumina calda poti opta pentru Dennerle ul dedicat plantelor ca al doilea tub. Eu am luat al doilea tub jbl pentru ca prefer lumina mai rece.

Dennerle -ul asta ce l-am luat e cu lumina calda , asa este ? Ca mie asa mi se pare.
Gabi C wrote:Cum iti place tubul Dennerle?

imi place. Merci f mult Gabi de ajutor. Pe cel JBL nu l-am luat inca. De cand l-am pus parca plantele perleaza mai tare .
Multumesc de aprecieri. Ma cam lupt cu aparatul foto sa scoata ceva cat mai aproape de ce vad ochii mei dar nu prea am succes .
Cadrele de mai sus sunt trase in modul AV . F8 , AV -1 , timp automat ( am mai incercat cu timpul la 100 si la 1600 dar nu am fost multumit ) . Daca poate cineva sa vina cu ceva sugestii va rog , as fi recunoscator.
Ceva ajutor daca se poate ? Arata odios . Ce pot face impotriva ei ?
image
image
image
Doi dintre cavalerii mei

image
image
Asta este scarba care imi creste pe marginile frunzelor si face ca acvariul sa aiba un aer neingrijit. Va rog spuneti-mi ce alga este.

image

image
Intrebare legata de Eheim 2422 . Cunoaste cineva acest filtru , a folosit cineva modelul ?
Pe mine ma intereseaza pentru a echipa cu el un acvariu de 54 l . Totusi filtru este recomandat pentru acvariu cu litraj cuprins intre 80 si 150 l. Ce ziceti se poate ?
Are aceasta canistra robineti de reglare a vitezei de out ?
Vezi tu ce faci ...
Uite aici ai un Juwel Lido 200 cu un aqua scape reusit pentru inspiratie :
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/39396.page
Ce acvariu este acela Gabi ?
Are un capac de sticla pe el ? Vad bine ?
Loool , spital an statt von Krankenhaus
S-a rezolvat pe mom3nt ... , markerul a ajuns la acel minim dorit de 20 mg/l.
Probabil ca erau obosite chimicalele.
Va tin la curent cu eventuale schimbari.
Daniel1402 wrote:Mihai, eu am acest test jbl de la un coleg, iar dupa a doua incarcare cu 20de picaturi de reactiv a inceput incet sa intre apa in el....pana era complet cu apa
Am inlocuit iar reactivul, am bagat 30 de picaturi, doar ca sunt plecat de acasa, abia vineri o sa vad daca iar a intrat apa.

La mine nu intra apa :
Proba 24 ore pe uscat cu servetel sub el ( nici o pata )
Poza cu el in acvariu inainte si dupa 2 luni acelasi nivel

Forum Index » Profile for MihaiF » Messages posted by MihaiF
Go to: