| Message |
|
|
|
S-au dat 2 scalari.
|
 |
|
|
|
4 Scalari clasici, argintii cu dungi negre, in jur de 10cm inaltime - 5 lei bucata
Ii dau pentru ca mi s-a ales o pereche depunatoare si au inceput sa se bata.
4 Acei Msuli maturi, peste 10cm, masculi - 10 lei bucata
Ii dau pentru ca nu am destule femele pentru ei.
Familie Elongatus Mpanga(1M+3F) maturi, plus 4-5 tineri - 50 lei (bonus cati pui am rabdare sa prind)
Ii dau pentru ca ma umplu de pui.
Familie Metriaclima Pulpican(Kingsizei) maturi(1M+2F) - 30 lei
Ii dau pentru ca vreau sa inlocuiesc cu Hongi SRT.
In principiu, pestii se pot ridica mai mult in weekend, dar in cazuri exceptionale se poate si in timpul saptamanii seara.
Valabil doar pentru Bucuresti.
|
 |
|
|
Pacat ca pleci, dar cand trebuie, trebuie, n-ai ce sa faci. Traiasca Base si cu neamu' lui, CENZURAT.
Eu sper ca atunci cand te stabilesti acolo, sa construiesti alt bazin, mai mare si sa ni-l prezinti pe forum. Se vede pe tine ca nu poti sa stai fara
|
 |
|
|
|
Daca nu schimbi nisipul ala albastru, nu cred ca o sa zica cineva ca ii place. Poti sa folosesti nisip de rau la 3-5 lei sacul, de la un magazin de materiale constructii. Ar mai trebui niste pietre, tot de rau, mai mari ca cele de acum sau plante, lemne, ca asa cum e acum pare gol.
|
 |
|
|
|
Gelatina se amesteca intai intr-o cana cu apa, plina pe jumate, apoi se pune peste apa cu zaharul dizolvat si se lasa pana se infierbanta apa bine. Atentie sa nu dea in clocot.
|
 |
|
|
|
Tare acvariul.
|
 |
|
|
|
Vand un difuzor din sticla Aquatic Nature, modelul 80/120.
Este nou-nout, in cutie.
Pret: 70 lei
|
 |
|
|
|
Pe invins poti sa il scoti de pe acum din acvariu, ca o sa si-o ia mereu de la celalalt si o sa stea mai tot timpul decolorat. Exista posibilitatea sa si ramana in urma cu cresterea, fata de celalalt.
|
 |
|
|
|
Stai sa vezi deranj in bazin, cand piticaniile astea o sa ajunga pe la 12cm ;)
|
 |
|
|
|
Studiu de caz.
Saptamana asta voi ajunge acasa numai pe la 9-10 seara, deci am o dilema cum e mai bine sa fertilizez. Lumina se aprinde de la ora 13 si se stinge la ora 22, iar pana acum, eu puneam PPs-Pro dimineata pe la 7, cand plecam la munca, iar Ferropol24 puneam dupa-amiaza pe la 5-6. Sa pun Ferropol24 dimineata, in ideea sa fie consumat de plante dupa ce se aprinde lumina, iar PPS-ul seara cand ajung sau sa pun ca de obicei dimineata PPS si sa nu mai pun Ferropol saptamana asta?
Sunt intr-o mare dilema...
|
 |
|
|
M-ati perdut
Eu am cam 40 litri de apa, deci 5ml de Ferropol pe saptamana ar fi doza. Sa zicem ca schimb saptamanal jumate din apa, deci pun 2,5ml de Ferropol cand schimb sau pun 5ml, iar dupa ce schimb apa mai pun 2,5 ml ?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Difuzorul e ok, merge la o canistra de CO2 normala. Se pare ca si la o sticla de cola agitata merge, numai la bomba nu vrea sa plece.
Intrebare de incepator:
La schimbul de apa, se adauga Ferropol, pentru cantitatea de apa schimbata. Se mai adauga si doza zilnica de Ferropol24 ?
|
 |
|
|
|
Am luat un difuzor de sticla de la Aquatic Nature, dar timp de o ora nu a iesit nici macar o bula prin el, desi sticla bombei se intarise ca lumea, de la presiune.
Am scos difuzorul si l-am conectat la o pompa de aer, dar nici asa nu iese nimic prin el. Are vreun sigiliu pe undeva sau poate fi infundat ?
|
 |
|
|
|
Si eu pe unde intreb de hrana pentru pesti pe forumurile d'afara, primesc un singur raspuns, NLS.
|
 |
|
|
Cine nu a auzit asta e situl lor:
http://nlsfishfood.com/
Este o gama de hrana pentru pestii de acvariu revolutionara, recunoscuta peste tot in lume. Problema e ca la noi, nu o importa nimeni inca.
Ar fi o sansa cu un importator de la noi, dar inca nu e sigur, deci trebuie stimulati cumva.
M-am gandit cu inca cineva, sa le trimitem mesaje ca am vrea acest produs, ca sa le aratam ca exista cerere.
Cine doreste, sa-mi dea un PM, ca sa zic adresa importatorului, ca sa nu fac reclama aici.
|
 |
|
|
Te mai conving si eu cu 1%.
Nu ai ce sa faci cu schimb la picatura la africani, unde trebuie sa aspiri de zor printre pietre, ca altfel ti se fac munti.
|
 |
|
|
|
Ok. Ramane sa ne auzim pe weekend.
Imi lasi un numar de telefon si te sun eu?
|
 |
|
|
|
Corydoras sunt pesti de banc. E recomandat sa fie tinuti macar 10 din aceeasi specie.
|
 |
|
|
|
Astept sa se intinda asta pe care o am acum, mersi.
De niste Ammania sp. Bonsai si Rotala sp. Green as avea nevoie, dar e departe Satu Mare.
|
 |
|
|