[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: edyr
Forum Index » Profile for edyr » Messages posted by edyr
- acu' suntem la aclimatizare...

Sper ca le faci corect,nu?!
Laser frate!
Acu' chiar ma gandesc sa il cumpar...)
Sa incerci sa mai restrictionezi din flow cu ceva coloane din piatra...
lucianvlad wrote: Ma gandeam sa adaug niste rasina in reactorul ala mic pe care il am si sa il montez la iesirea din osmozor. Ideea e ca tot caut ceva rasina de cateva zile si nu gasesc. Daca stiti vreo sursa va rog sa ma indrumati. Multumesc!

http://www.wts-online.ro/magazin/consumabile-filtre-apa-medii-filtrante-litrukg-c-65_99.html?zenid=dff7e4f920072270b77508a1ba4165a5
De pe 14 martie tot caut cele doua rulete prin casa pentru a lua dimensiunile exacte sa imi pot face cutia interioara...probabil pana la craciun voi reusi )
Nici la mine nu miroase.
Orice acvariu care dispare este o pierdere pentru noi toti.
edyr wrote:bai fratilor:de unde atatea miscari naturale,ca eu nu inteleg?!
L.E. vin la tine?

Nu stiu cum poti facea atatea,sigur ai doua maini drepte,Dragos)
bai fratilor:de unde atatea miscari naturale,ca eu nu inteleg?!
L.E. vin la tine?
Am un Magie muffler cu adaptor pt 32 si 40mm si mai multe sonde noi de ph de la hanna.Astept oferte pentru schimburi marine.
In mod normal,maine.Tinem legatura,multumesc.
Ce uameni...
koala wrote:

Vreau sa multumesc, si aici, tuturor prietenilor care m-au ajutat pe parcursul acestor luni de chinuiala...
Oameni care mi-au suportat nervii, toanele, intrebarile idioate si toate sucelile mele repetate!

Radu, Dragos, Dan(pepika), Lucian(luc7777), Mihai(alexiumihai), Lucian(barbosul), nea' Puiu, Gabriel, Laurentiu, Calin(Shubi), Eugen, Levi(Zsido), Cristi C, Cristi(angelfish) - VA MULTUMESC!

PS: Daca am uitat sa amintesc pe careva, sa stiti ca e fara intentie!

Pai nu merge chiar asa de usor...partea grea deacum incepe,bazinul tau trebuie sa arate ca suma bazinelor colegilor care au pus umarul...
Il lasi fara nisip?
Poate ar trebui ca dimensiunea sa fie ceva mai ampla pe adancime,adica 120x70x55.Asa o sa scapi si pe viitor de un alt upgrade....
Super treaba!
La bazinul lui nu cred ca merge facut gauri in sticla,cred ca e o sticla tratata si e posibil sa bubuie.Mai bine un overflow,e mai safe.Sau poate fi motivul spre unul mai mare
De la el nu iau decat cu tot cu,cutie )
Are cineva de dat/imprumutat cate un exemplar?

Forum Index » Profile for edyr » Messages posted by edyr
Go to: