[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: edyr
Forum Index » Profile for edyr » Messages posted by edyr
Astazi m-am intors acasa dupa o scurta vacanta.Zanclus-ul meu era prins de pompa de valuri.Nu stiu daca e de vina flavescensul sau nu,cert e ca vreau altul....
Am obsevat in ultimul timp ca se formeaza in sump o pojghita,un fel de muci la suprafata apei.O fi de la prea multe bacterii?
Intr-adevar, nu arata foarte bine dar sper ca pana maine sa isi revina si impreuna sa faca front comun impotriva lamaitei,ca daca nu....
In seara asta am mai bagat in acvariu doua millepore,un emerald crab si un fox face.Sper ca cel din urma sa il ajute pe Zanclus sa nu o mai incaseze asa tare..
Fiind in punga pe drum cred ca se poate inchide si topicul asta.
multumesc.
Valabil doar pentru Chelmon.

by koala: Am editat eu titlul topicului, ca urmare a noii achizitii ... bafta!
Multumesc pentru urari.
Urmatoarea achizitie tre sa fie un chelmon ...
L-am bagat aseara pe intuneric in acvariu,dar nu a scapat fara sa faca cunostinta cu lamaita.Sper ca intr-o zi,doua, sa mi-l slabeasca flavescensul....ca si marime sunt aproximativ la fel,dar nu prea are maniere de gazda, galbejitu`.

385 Levi.Il caut de mult asa ca nu a mai contat pretul.
Ca sa fiu in trend:
Ma duc sa-mi iau zanclusul ;))
kip in taci!!
Super tare.Cat ai dat pe sticla?
Vezi ce inseamna sa fii vedeta,nu te mai lasa astia nici sa mananci..(numa refer la actor)
Ce se mai aude cu lampa aia???Chiar ti-ai luat concediu?!
Ca sa nu mai deschid alt topic ce ati alege intre maxspector si k5?
http://www.fish-street.com/key_aquarium_led_lighting_europe_version?category_id=118
Pare si asta ok...
Daca ii mai vezi,ia-i nr de telefon te rog.
Multumesc
up
Inca valabil.
Valabil.
koala wrote:Merci baieti! Sunt onorat sa fiu alaturi de voi!

Saptamana viitoare, mi s-a oferit ocazia de a lua 3 pesti (bazin care se desfiinteaza): 1 hepatus, 1 flavescens si 1 chelmon... sanatosi, mancaciosi.
Ocazia e cam genul Take it or leave it!... ce ma fac?

Daca nu te intereseaza ii vreau eu.
Zsido wrote:Am vorbit azi cu Cristi si imi zicea ca la Baia Mare e un moorish idol foarte fain de vânzare

Ala e al meu...
Felicitari intregii echipe!!
Daca te saturi de el sa il trimiti la mine;)

Forum Index » Profile for edyr » Messages posted by edyr
Go to: