Message |
|
Astazi m-am intors acasa dupa o scurta vacanta.Zanclus-ul meu era prins de pompa de valuri.Nu stiu daca e de vina flavescensul sau nu,cert e ca vreau altul....
|
 |
|
Am obsevat in ultimul timp ca se formeaza in sump o pojghita,un fel de muci la suprafata apei.O fi de la prea multe bacterii?
|
 |
|
Intr-adevar, nu arata foarte bine dar sper ca pana maine sa isi revina si impreuna sa faca front comun impotriva lamaitei,ca daca nu....
|
 |
|
In seara asta am mai bagat in acvariu doua millepore,un emerald crab si un fox face.Sper ca cel din urma sa il ajute pe Zanclus sa nu o mai incaseze asa tare..
|
 |
|
Fiind in punga pe drum cred ca se poate inchide si topicul asta.
multumesc.
|
 |
|
Valabil doar pentru Chelmon.
by koala: Am editat eu titlul topicului, ca urmare a noii achizitii ... bafta!
|
 |
|
Multumesc pentru urari.
Urmatoarea achizitie tre sa fie un chelmon ...
|
 |
|
L-am bagat aseara pe intuneric in acvariu,dar nu a scapat fara sa faca cunostinta cu lamaita.Sper ca intr-o zi,doua, sa mi-l slabeasca flavescensul....ca si marime sunt aproximativ la fel,dar nu prea are maniere de gazda, galbejitu`.
385 Levi.Il caut de mult asa ca nu a mai contat pretul.
|
 |
|
Ca sa fiu in trend:
Ma duc sa-mi iau zanclusul ;))
kip in taci!!
|
 |
|
Super tare.Cat ai dat pe sticla?
|
 |
|
Vezi ce inseamna sa fii vedeta,nu te mai lasa astia nici sa mananci..(numa refer la actor)
|
 |
|
Ce se mai aude cu lampa aia???Chiar ti-ai luat concediu?!
|
 |
|
Ca sa nu mai deschid alt topic ce ati alege intre maxspector si k5?
http://www.fish-street.com/key_aquarium_led_lighting_europe_version?category_id=118
Pare si asta ok...
|
 |
|
Daca ii mai vezi,ia-i nr de telefon te rog.
Multumesc
|
 |
|
up
|
 |
|
Inca valabil.
|
 |
|
Valabil.
|
 |
|
koala wrote:Merci baieti! Sunt onorat sa fiu alaturi de voi!
Saptamana viitoare, mi s-a oferit ocazia de a lua 3 pesti (bazin care se desfiinteaza): 1 hepatus, 1 flavescens si 1 chelmon... sanatosi, mancaciosi.
Ocazia e cam genul Take it or leave it!... ce ma fac?
Daca nu te intereseaza ii vreau eu.
|
 |
|
Zsido wrote:Am vorbit azi cu Cristi si imi zicea ca la Baia Mare e un moorish idol foarte fain de vânzare
Ala e al meu...
|
 |
|
Felicitari intregii echipe!!
Daca te saturi de el sa il trimiti la mine;)
|
 |
|