[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
revenirea la nemonstruozitate :)) (suna ciudat stiu)  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
hauserBZ
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Dupa cum stiti am un acvariu suprapopulat(60litri) cam 20 de pesti aveam de dimineata.I-am donat unei vecine astazi 5 si inca vreau sa mai donez pentru a le crea celor care raman o viata cat mai frumoasa ca la cum ii tin acum sunt un "monstru".de parere aveti daca as ramane cu circa 12 pestisori ar fi ok sau tot ar fi cam mult? as vrea sami ramana 2guppy(2cm)3xipho(3cm)4molly(4cm)1ancitrus(6cm)si un corry albino. chiar as vrea sai pastrez pe toti pt ca imi sunt foarte foarte dragi si chiar nu as mai stii ce sa dau din ei. pentru diferenta de a ajunge la 12 am vb deja cu cineva ii dau saptamana viitoare.Deci niste pareri ? mentionez ca marimile pestilor sunt aproximative adica nu am pus ruleta pe ei ).

P.S stiu ca nisipul rosu e inestetic pt. voi dar mie imi place.

Nisipul Rosu, Malawi 200L
[Email]
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

e bine ce vrei sa pastrezi,e chiar f bine.poti pune la semnatura de profil faza cu substratul :p

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
hauserBZ
Membru de baza
[Avatar]

IP:

misto sincer ma gandeam ca tot o sa fie prea mult da chiar ma bucur ca e cat de cat ok. ms ca comunici si raspunzi pe aici ma ajuta mult.

Nisipul Rosu, Malawi 200L
[Email]
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

cu mare placere

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: