[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu.U
Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
Frumos acvariul tau, dar mult mai bine va arata cand vei avea un gazon complet
Abia acum am vazut poza.
Foarte frumos acvariul
Dolly wrote:
piatra "piticului"

aia e piatra? eu credeam ca e o plasa.
fara suparare, dar de ce nu ai facut mobilierul pe dimensiunile acvariului pe lungime ?
se vede descentrat (stanga - dreapta)
bine ai venit.
Intotdeauna mi-a placut warneri.
Cum se impaca cu beta?
sigur ca presiunea scade si de la tevi, daca sunt murdare.
Curata absolut tot ce tine de filtru
DJRhaser wrote:nu inteleg cum vine chestia aia cu explodatu, de parca ar avea bomba inauntru.E pur si simplu aiurea (Coca?).De crapat ,de desfacut da dar sa puste sau sa explodeze e de parca in filmele cu aia care trageau un glonte in ditamai acvariul.Un acavriu prost lipit se desface nu pusca ? .Maturizati-va.

Tu ti-ai facut cont special sa ne uimesti ?
Salut Marius.
Bine ai venit la noi !
mai ales cele cu crestere rapida
felicitari arata super.
Te rog sa pui si poze cu evolutia plantelor folosind aceasta lampa.
Bineinteles cand vei avea.
foarte frumoase lemenele , unde le-ai gasit?
Incearca sa faci cateva aranjamente si cand gasesti cel potrivit pozeaza-l si arata-ne si noua.
Mult succes cu acavariul !
frumos
ai si alte variante, trebuie doar sa-l gasesti pe cel care crezi ca ti se potriveste.
High-Ada
Medium-Dennerle,dupla,jbl
Low-sera
pc.ciprian wrote:
Cibserg frumos exemplar

ce inseamna sa ajuti....
vorba altui iesean, dar din dar se face rai !
Sa-ti traiasca
nu cred ca e de la pps.... dar cine stie...
stau si ma uit la poza si nu-mi pot da seama de ce s-a inrosit asa..
ai cumva suprafete vascoase prin acvariu ? ma gandesc cum ei is foarte ageri s-o fi frecat de ceva si s-a iritat, ajungand la o infectie...
ai grija si supravegheaza si ceilalti sa vezi cum evolueaza problema.
Daca ar fi asta cauza ai putea sa-l separi cum zic colegii intr-un "separeu" si peretii ar fi bine sa fie acoperiti cu o punga, eventual o punga in interioarul separeului.
sau cum zice rebela, fa o incercare cu fertilizarea, eventual daca ai multe plante, baga-l intr-o maternitate... si baga o2 din plin.
frumoase acvarii ,palaria jos
brawn wrote:Multa lume de aici si din alte parti spune ca acel tabel pH/KH/CO2 este irelevant. La o concentratie prea mare de CO2 pestii nu mor dintr-o data. La inceput se comporta ca in cazul lipsei de oxigen. Daca continui cu aditia de CO2 . Cel mai bun mod de a determina concentratia optima de bioxid este "ochiul stapinului": daca plantele perleaza, cresc, au culoare, pestii sunt bine, algele tind vertiginos catre 0, nu ai nevoie nici de tabel si nici de teste. Tinand cont de cat e de plantat acvariul tau si de faptul ca ai o bomba, eu nu cred ca vei ajunge la o concentratie periculoasa de bioxid. Ce reactor ai? Fii cu ochii pe acvariu dupa ce bagi CO2 si PPS Pro.

mare dreptate ai ca lumea zice, dar fiecare cu parerile lui si asta se respecta.
Eu consider raportul Kh/ph foarte important si am motivele mele, se pot vedea rezultate la acvariile care le-am avut.
s-au dat, Inchis
chiar e frumos, felicitari.
Singurul sfat ar fi sa scoti planta aia inalta din dreapta fata.

Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
Go to: