Ca si locatie,am fost pe insula Lhohifushi,Adaaran Select Hudhuranfushi se numeste resortul. Am platit in jur de 3000 de euro/2 persoane,all inclusive, si am stat intr-o beach villa. Mai sunt standard rooms,garden rooms si ocean villas. Astea din urma te cam usca la buzunarel. Ce sa-ti spun,bungalow-ul asta in care am stat,e pe plaja,ai oceanul la nici 10 metri de pat

,adormi si te trezesti in zgomot de valuri

. Plaje cu nisip alb,tot felul de activitati acvatice,kite surfing,catamaran,scuba diving,snorkeling,night dive,shark feeding,para-sailing,etc. Astea nu sunt incluse in pachetul AI. Le platesti. Toate cacaturile neincluse in AI sunt scumpe. Masaj - 400$ de exemplu, si nici macar nu e d'ala cu happy ending.

Insula e mica,are in jur de 800m/400m si ei ziceau ca e printre cele mai mari. Serviciile sunt ok,se poate si mai bine,nu prea inteleg engleza, in afara de cei de la receptie care vorbesc fluent,dar inteleg destul ca sa poti comanda bautura

.
Au teren de fotbal,tenis,mese de biliard,spa,gym,beach bar,disco bar,plm...stii tu,ca in orice resort de genul. Viata acvatica e ceva de vis. Recifele incep la 3m de mal si ai tot ce vrei,incepand de la carduri de damseli alb cu negru si terminand cu rechini de 3m,din aia cu varful aripioarelor negru (la prima intalnire cu unul din asta am fost pe sezlong in doi timpi si trei miscari,pana mi-a spus baiatul de la receptie sa stau linistit ca nu se intampla nimic...plm,tot ma uitam in toate partile sa vad de unde apar chiar si dupa ce mi-a zis ala sa stau relax). L-am vazut cu coada ochiului cum inota, si am zis ca mi se pare,dar zic,hai sa verific totusi. Mi s-au retras oO-le in cavitatea abdominala cand l-am vazut cat de aproape inota de mine.Nasol moment.
In fine,daca te pasioneaza activitatile acvatice enumerate mai sus,poti pierde timpul cu ele,dar daca esti ca mine,te bagi la snorkeling sau diving,baruri si plaja. Nu prea ai ce face altceva pe acolo,odihna si iar odihna,ceea ce pentru noi a fost perfect.