Message |
|
Foarte faine. Cel din mijloc ramine favoritul meu.
|
 |
|
 Acu vezi ce si cum. De murit moare si cu black out citeva zile . Inportant e sa descoperi cauza.
|
 |
|
Io ziceam sa ii tii macar la 10 ppm. De aia ziceam de teste.  Dar na poate scapi cu " zeama " aia. Eu cit am folosit-o doar am tinut cyano pe loc ( asta folosind doza dubla). Senzatia e ca am si decivlat bazinu cu ea ( desi scrie ca nu decicleaza).
|
 |
|
E ceva acolo nu gluma. Din ce am mai citit( nu am folosit niciodata) se poate si doza local cu apa exigenata peste ea , asta cu filtrele oprite. Niste teste de no3 tot nu ar strica. 
|
 |
|
Man ma omori.... nu am timp dar mi-as face si eu unul..... e bijuterie ce ai realizat.
|
 |
|
Eu asa puneam o pastila la cca 50l.
La mine marea pacoste este ca bazinul e destul de aproape de geam. Lumina soarelui de dupamasa plus ledul de pe acvariu faceau cyano la greu. De cind am pus folie neagra pe laterala bazinului am scapat complet de cyano.Dar si deficienta de no3 impreuna cu o lumina mai puternica duc la aparitia de cyano.
|
 |
|
Nu vreau sa te descurajez dar la mine nu a mers. Mai bine incearca direct cu eritromicina. Poate ar fi bine sa si bagi un pic de macro ( ma refer la no3).
|
 |
|
The ugly arata excelent! Ar trebui sa incarci pozele la rezolutie mai mare. Le pui pe plici.ro si " tragi " aici . 
|
 |
|
Si asa ceva :
|
 |
|
Deci eu am avut asa ceva :
|
 |
|
Sint exceptional de frumosi halfmoon. Eu am avut acu ceva ani unul albastru cu aripioare grena tot halfmoon( cred ca era si dragon daca nu gresesc , asta dupa cum erau conturati solzii).Am mai avut un halfmoon oarecum mov cu aripioare albe. a fost cel mai frumos betta vazut live si tinut de mine.
|
 |
|
Absolut superb.
|
 |
|
Se vinde lampa Aquas Metal X 600 iplus controller in stare foarte buna ( lampa se da in cutia originala) . Pret 160 euro.
Detalii in privat.
|
 |
|
Am pus valisnerii de astea la un prieten ce avea cichlide in bazin. Tot asa in nisip, fara fertilizare doar cu lumina moderata. Au crescut ca nebunele. De acord cu sumatranii, cred ca sint cei mai misto pesti de cird.
|
 |
|
Daca vrei ceva eficient si ieftin foloseste " bomba" cu drojdie si zahar ( asta daca nu vrei sa investesti im butelie cu co2 presurizat).
|
 |
|
E prima oara in viata mea cind vad tetrazone cu tenta aia rosietica. Nu stiam ca exista....
|
 |
|
Mai e foarte fain. Acu io nu's Koala dar daca as fi cred ca l-as pune la " Creme".  Imi place mult .
|
 |
|
La ce informatii vagi ai dat despre basin/filtrare/substrat/etc nu are nimeni cum ghici ce se intimpla acolo.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Pe vremea cand era mos Koala tanar, era o vorba: felicitocurile si pingelele mele.
Frumos bre, da sa scuipe Pave - ptiu, sa nu fie de deochi!
 Multumesc Batman!
|
 |
|
Foarte fain.
|
 |
|