[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C

multumesc
Multumesc frumos !
Poza de azi :

image
Azi dupa ce termin sesiunea de pulpe dezosate si porumb la gratar ma apuc de tras poze la acvariu fara echipamente. Vedem ce iese.
Greu de spus. In general otto sint destul de sensibili. Eu am co2 presurizat in bazin iar testerul este verde deschis la culoare in permanenta. Problemele in general apar la aclimatizare. Trebuie facuta foarre lent. Nu stiu ceilalti parametri din acvariu, daca ai amoniac, valori no3 ..... In general sint sensibili la calitatea apei nu neaparat la co2. Iarasi daca nu ai alge trebuie hraniti mai des ( asta e bine din cind in cind si daca ai alge pe geam sau pietre).
Foarte fain detaliul.
Silviu Man wrote:A iesit perfect! Felicitari!

Multumesc prietene.
DE la tine cind mai vedem noutati?
paradoxx wrote:Domnule Pave,va rog. Nici macar un "salbatec" acolo sa fie...?

dan.pavelescu wrote:E atat de misto incat ma oftic, chiar daca nu ma mai intereseaza acvaristica.
Te urasc, nici nu te salut.
La reverede!

Mersi fain.
Sper ca la treaba cu acvaristica e doar ceva trecator.
alinutz80 wrote:Foarte frumos acvariul! Felicitari multa bafta in continuare

Multumesc.
koala wrote:
Gabi C wrote:Multumesc frumos.

Nentoole, sa imi dai detaliile necesare pentru a urca bazinu' sus... la nea Edgar.

Multumesc frumos. Duminica trag niste poze fara echipamente si ti le trimit.
Multumesc frumos.
POza de azi. Nmic special. Am renuntat la ceratpteris si cred ca voi renunta si la rotala ( inca ma gindesc la asta daca sa o fac tufa deasa sau sa renunt) si sa pun eleocharis acicularis. Cred ca ar da mai bine.

image
Multumesc frumos !
Bazinul a ocupat si un okeysh loc 641 la IAPLC 2020.
Meserie.
Eu cred ca as renunta la Eheim doar pentru Oase. In rest nu m-as incurca cu nici un alt brand.
Acuma asta e. Va trebui sa faci schimburi partiale de apa mai des o luna de zile. Plus hranirea cu zgircenie a pestilor. Maxim odata pe zi cit maninca in cca 30 secunde. Ca exemplu eu ii hranesc pe ai mei odata la 2 zile. Sint vioi si sanatosi. Clar cel putin la inceput cel mai frumos moment al zilei este hranirea pestilor. Dar cum spuneam hraniti cu zgircenie in primele saptamini te va scuti de probleme ulterioare.
Poti sa iti o canistra de genul asta care o vei avea pentru multi multi ani :
https://www.hornbach.de/shop/Aussenfilter-EHEIM-eXperience-250/8719202/artikel.html?wt_cc2=96812344299&wt_cc3=420675419234&gclid=EAIaIQobChMImbT32OC16wIVCKp3Ch3rEQvXEAQYAiABEgJgSPD_BwE&wt_cc6=8719202&wt_mc=de.paid.sea.google.alwayson_assortment.zoo.pla.764992690.96812344299.&wt_cc1=764992690

Pe intake poti pune un burete care iti va opri mizeria grosiera si care va face ca interventia in canistra sa fie mult mai rara ( o data la citeva luni).
Schimbul de apa nu decicleaza. Adaugarea de conditioneri te ajuta sa elimini rapid clorul. Spalarea filtrului sub jet de apa la robinet va omori toate bacteriile benefice. Se spala doar intr o galeata cu apa din acvariu.. Bacterii ai si in nisip asa ca se va reface mai repede colonia in filtru. Dar oricum ai parte de deciclare. Ideal este sa ajungi sa ai o canistra umpluta cu material biologic.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: