Porcu wrote:
Pentru asta primesti al treilea (sau al patrulea, nu mai stiu

) unban pe viata

.
Baga mare Iuliane, ca-i pont
Porcu wrote:
Daca renunti la planta asta te ucid ....... nu vreau sa zic ca ti-a trecut prin cap ideea da' zic si io asa, preventiv

. Mie-mi plac plantele rosii iar dintre alea rosii asta e printre preferatele mele, face probabil cel mai intens rosu pe care l-am vazut la vreo planta.
Acu vreo doi ani, m-ai amenintat ca daca nu-i merge bine macrandrei ma mazilesti.
Anu' asta cu elatine si acum cu rotundifolia red...
Simt presiunea
Poate fac acusi un topic sa-mi donez acvariul dupa
Porcu wrote:
Daca reusesti o tufa in cea mai luminata zona a acvariului e perfect.
Un mare avantaj al plantei e ca poti s-o tunzi la 10 cm (sa zicem, depinde de inaltimea acvariului) de sol, va arata va naiba chiar dupa tunsoare da' dupa ce incepe sa dea lastari se indeseste si obtii o minge de foc de efect. Esential e sa-i maschezi baza si tunsoarea sa fie mai jos decit virfurile plantei care o mascheaza. Treaba functioneaza de multe ori, tulpinile-s capabile sa dea lastari mai multe luni inainte de a imbatrini ....... suficient timp pentru un aquascape reusit.
Ea e un pic in spate, nu e chiar pe mijlocul bazinului, dar am in plan sa intind un pic tufa si mai in fata.
I-am tras deja o tunsoare si am renuntat la partile batrane ce au trecut prin startul setupului, ca sa stau eu linistit. Una din pompe misca apa inspre baza tufei, deci am mai rezolvat o problema. Ar trebui sa mearga bine.
Iar baza tufei e mascata de bolovanul din fata
Porcu wrote:
Asa i-am zis si io da' trebe sa depaseasca blocaju' psihic al pestilor care se c*** pe plantele lui

.
Zau ca ma seaca atunci cand vad mizerie prin pietris si cand o vad cum se ridica dupa ce umblu io
Acu' imi dau seama ca nu poate fi ca in prima zi cand torni apa in bazin, da' am niste pretentii totusi
Reflectez totusi la gandul de a mai lua cateva bucati.
O problema insa e faptul ca prin mai, io desfiintez acvariul, ori cine imi tine mie 25 (sau cati or fi daca mai cumpar) de pesti, timp de vreo 4-5 luni ...