[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ancamarketing
Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Nu are suport de prindere pe geam, asta e problema, ca e ptr birou. Tre sa vezi ce inaltime are acvariul sau daca nu sa pui o carte ceva sub lampa sa o ridic de jos.
Acum nu o sa zic ca sunt mai bune decat cele dedicate pentru acvaristica, ptr ca nu vrau sa mi sara nimeni in cap dar au un bec PL de 9 w de 6500k, ptr mine e perfecta. Si mi se pare si finuta.
Asta e:
http://www.dedeman.ro/iasi2/electrice/corpuri-si-surse-de-iluminat/iluminat-de-interior-decorativ/veioze/rudy-ve-negru-kl-2009.html
Merci.
Lampa o avea un coleg in sertar.
Am avut o lampa la fel la un nano acum doi ani, cimparata de la Dedeman cu 28 lei, au mai multe culori si pe negru chiar. Sunt super pentru nano, au bec PL de 11 w.
opincarul wrote:Avand in vedere ca sunt plante cu crestere lenta, eu zic sa nu urmezi calea intunecata a fertilizarii in acel nano.

Multumesc.

Aveam impresia ca vorbesc singura, noroc de tine.

Ma gandeam ca am plante care se hranesc din masa apei si daca apa este chioara....dar il las asa sa vad ce se intampla, oricum aduc apa pentru schimb din acvariul mare in care fertilizez zilnic.
Si apa asta tot de acolo este.
Are rost, si/sau ajuta cu ceva daca fertilizez cu Easy Carbo si cu Vimi Macro in acest acvariu in care am doar anubias si microsorium?
Multumesc.
Caut si eu un pot - doua de moss, oricare, in Iasi.
Multumesc
E cu buget redus, tinde spre zero
Decat mort in acvariul mare mai bine in garsoniera singur. E intr-adevar mic acvariul, au intrat fix 5,5 litri de apa, dar cand l-am cumparat statea in pahar, asa ca .....
Poti incerca sa il fixezi cu un colier metalic. Daca il dai cu silicon trebuie sa il tai de fiecare data cand umbli la filtru si in plus nu cred ca tine. Vorbesc din experienta ptr ca am avut si eu un filtru extern facut de mine.
Dupa ce a evadat Grigore, (initial i-am dat numele asta ca sa ma amuz pe seama fetelor, apoi asa i-a ramas), de trei ori din maternitate in 10 minute, chiar daca avea si capac, m-am gandit sa-i fac o casa noua.
Si pentru ca tot se poarta nano-urile la birou, dimineata am reusit sa-l mut.
Intr-o ora cumpar o pompa de aer ca sa fie si ceva filtrare.
image
image
image
image
image
image
image
Ambele specii sunt mancatoare de alge, dar Sae cresc foarte mari pentru un nano, asadar iti recomand oto pentru ca raman mici.
Nu cred ca oto iti va manca puii de creveti, nu am mai auzit.
Vezi mancare de la NLS "NEW LIFE SPECTRUM CICHLID FORMULA", e cam cea mai recomandata.
Asta ar fi cea mai buna varianta. Asa poate va ramane in acvariul mare si dupa vindecare.
În concluzie cineva i a mâncat coada asa peste noapte. Pot sa fie cei doi Sae oare ca ei il cam fugareau din calea lor dar nu il urmareau prin acvariu?
Cred ca am sa l scot dar unde l pun ca am un acvariu de vreo 70 l prin beci dar unde sa l mai asez si pe ala.
Tre sa cumpar un nano. Off.
Am tuns si defrisat o jumatate de acvariu si ma gândesc ca poate si a pierdut ascunzatoarea de noapte si de aici i se trage. Nu stiu. A stat o luna si ceva bine merci si deodata ....
Acum daca il scot si se reface cand îl pun înapoi banuiesc ca se repeta povestea.
Daca il las acolo oare nu se vor plictisi atacatorii si îl vor lasa in pace!? Sau il pot omori?
Ciudat sa o rontaie cineva toata asa peste noapte.
Oare cine ar putea fi infractorul?
De vreo trei ore ii urmaresc dar vad ca nu il ataca nimeni sta singur ca de obicei.
Poza
Acum o luna si ceva am introdus un Betta in acvariu comunitar in care am Rummyrednose, Kerry, Sae, Ancistrusi, Laetacara .
Toate bune si frumoase pana astazi cand am vazut ca Betta nu mai are coada.
Dilema mea este: i le a mâncat cineva, abia acum i a dat de gust sau nu stiu ce sa zic are vreo boala.
Mai am 3 femele si un mascul de Endleri dar sunt pui abia i a aparut culorile masculului.
Am sa atasez o poza de înainte si una de dupa.
Multumesc
Daca iti permiti cumpara Eheim, dar cred ca la 14 ani e mai greu cu banii de buzunar asa ca iti indic un SunSun ca e foarte bun.
oxygen2k8 wrote:Eu la acvariul de 200l schimb pe saptamana fix 40 de litri.
Nu au fost pana acum probleme cu cei mici, si nici apa nu da semne ca ceva nu ar fi ok.
Acum depinde si de ce litraj final are acvariul.

Oxygen tu ai 200 l bruti, daca scazi pietrisul si fundalul, cred ca ramai cu 150 l, de asta nu ai probleme.
Faye wrote:
paradoxx wrote:Pai...fi atent.Poti schimba odata pe saptamana cate 20 de litrii aproximativ.sau la 2 saptamani,30l.

20 de litri pe saptamana nu inseamna nici macar 10%. Recomandat e sa schimbi 30% saptamanal, asta inseamna in jur de 70 de litri.

30% saptamanal, nu la doua saptamani

Eu am avut si Discusi si cilide africane si le am schimbat apa direct de la robinet si nu a murit nici unul.

dan.pavelescu wrote:Un sfat: indiferent de situatie, nu apleca urechea la sfaturile lui Blue14

eu as mai adauga cel putin un nume la lista
dan.pavelescu wrote:M-am cracanat de ras cu poza aia

Nu se pune problema pisicii, acvariul e la serviciu si oricum, are capac.

Stiu ca acvariul l-ai mutat la serviciu, dar important e ca ai ras si nu ai mai fost suparat , cel putin cateva clipe.

Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Go to: