| Message |
|
|
|
Am citit si eu de cateva zile ce ai patitit cu pestii si sincer imi pare tare rau, asa cum ti am mai spus era printre putinele bazine de la marine care chiar imi placeau.
Mare pacat.
Poti incerca Uaru si Geophagus (sunt ciclide tare frumoase).
Succes in continuare si numai bine.
Anca
|
 |
|
|
|
Prea tarziu. Au murit toti de dimineata. Puteau îngrozitor.
Macar acum stiti unde sa gasiti cei care sunteti din zona sau care mergeti in concediu.
|
 |
|
|
Dn p?cate au murit foarte multi pana acum. I am tinut in doua sticle cu dopul desf?cut. Au stat in camera cu aerul condi?ionat deschis si degeaba. Acum i am pus intr o galetusa cu aceeasi apa, pe balcon. Sa vad daca rezista vreo unul pana dimineata. Îmi pare rau ca am promis degeaba.  Vad mâine cati mai tr?iesc.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Uite alta poza Radu.
|
 |
|
|
|
Cre ca am vreo 200. Ii aduc sa vad daca suravietuiesc ii impartiti voi la toti.
|
 |
|
|
|
E o plaja retrasa de lâng? Olimp. Acum se construie?te in zona Complexul Blaxy. Sunt cu miile. Eu mâine vin spre casa. Sper sa nu moara daca ii pun intr o sticla pana mâine seara.
|
 |
|
|
|
Selfie
|
 |
|
|
|
Crabul si marea.
|
 |
|
|
|
Merci. Scuze am uitat atasamentul. Ma bate soarele in cap.
|
 |
|
|
|
Astia sunt buni de ceva? Va trebuie? Sunt la plaja si pot culege câtiva. Sa îmi spuneti daca va trebuie. Mai ales in Iasi.
|
 |
|
|
|
este ok siliconul, numai ca eu stiam ca au doar transparent.
E taiat geamul prea mare de asta nu intra.
Poti sa il lasi si asa ca la 10 cm de apa nu e presiunea mare.
|
 |
|
|
Nu cred ca siliconul acela alb este pentru acvarii. Pune o poza cu tubul.
Poti sa il desfaci cu o lama de barbierit (sa tai siliconul), il cureti de pe sticla si il lipesti din nou sau sa astepti o saptamana sa vezi daca tine si nu curge.
 Mai bine il lipesti din nou pentru siguranta pe termen lung.
|
 |
|
|
Felicitari, e foarte frumos, verde si curat. 
|
 |
|
|
|
Un acvariu se poate cicla inte trei saptamani si pana la doua luni chiar, in functie de mai multi factori. Pentru a vedea daca este ciclat trebuie facute teste de apa. Indicate ar fi cele la picatura. Ce ai tu acum, testele tip betisoare dau valori cu marja de eroare foarte mare.
Eu zic sa mai astepti vreo doua saptamani pana ce sa bagi creveti in el.
Spor.
|
 |
|
|
oxygen2k8 wrote:
Daca pompa are un debit mare si diametrul furtunelor tur/retur este diferit, capacul sta cuminte acolo.
Hai sa zic ca poate se ridica 1mm 2 maxim.
Ok, nu te contrazic cum zici tu, fiecare cu experienta si informatiile lui personale.
Dar nu-i mai bine sa-tti iei masuri de siguranta ca in povestea lui Creanga cu "drobul de sare".
|
 |
|
|
oxygen2k8 wrote:Sau poti pune pe capacul de sus un robinet prin care sa scoti aerul care se formeaza acolo.
Cred ca e cel mai bine asa. O sa poti face cu ocazia asta si amorsarea mai usor.
Foarte bine ce ai spus numai ca nu cu "sau" ci "si", la oricare varianta de fixare a capacului. Din cauza presiunii capacul va iesi usor - usor.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Nimeni wrote:
"Fratilor".... DACA NU STAPANITI O INFORMATIE..... tace-ti naibii din gura, ca sa nu zic "dracului"..... Sau, varianta 2: daca tot doresti neaparat sa faci postari multe.... da un search pe Google sa iti verifici informatia care "o stii".
Imi merge direct la sufelt comentariul tau
Ar trebui sa-l scrii mai des, chiar sunt cativa useri care il merita din plin. (din pacate Disciponel a fost prins la mijloc  )
|
 |
|
|
|
Din fericire si eu am foarte mult timp liber la birou. Multumesc pentru aprecieri Opincaru.
Lampa merge perfect la un acvariu cu o inaltime de 25 cm, adica sa stea vreo 3-4 cm deasupra acvariului. Aia de pe site e inaltimea totala.
La celalalt nano de acum doi ani, care avea h 30 cm, a trebuit sa pun o carte sub lampa ptr ca nu trecea peste acvariu sau mai bine spus nu incapea acvariul sub ea.
|
 |
|
|