| Message |
|
|
|
Frumosi pogostemoni ...
|
 |
|
|
|
Mie imi place acvariul tau.
Pentru a adauga mai multe poze, incarca-le pe un server extern (picasa, imageshack, plici) si pune aici link-urile, incadrate de tag-urile "Img".
LE: Din piatra aia iese aer cumva? Pare destul de mult, nu cred ca e co2 ...
|
 |
|
|
|
Ba e atat de simplu, atat adaugi tu zilnic.
Si nu rade nimeni de tine, da' vorba lui Lucian, mililitrii nu te ajuta la nimic...trebuie sa stii ce concentratie (adica ppm) ai tu in apa.
|
 |
|
|
Hmm, are de vanzare si pt cei care nu il cunosc?
Da-mi un pm cu niste info daca vrei. Mersi!
|
 |
|
|
Nu e nicio problema
|
 |
|
|
Un ml va adauga 1ppm NO3, 0.1 ppm PO4, 1.33 ppm K, 0.1 ppm Mg.
Conform celor care vand. Este vorba despre PPS-PRO.
Spor la calcule
|
 |
|
|
|
Imi plac rocile...de unde le ai?
|
 |
|
|
|
Sa lasi filtrul sa mearga pe tot timpul acestei operatiuni, intr-o galeata cu apa din acvariu.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit!
Te asteptam la jurnale.
|
 |
|
|
flavius2308 wrote:Poate sa imi spuna cineva de ce imi înroseste Limnophila sessiliflora in partea de sus care este cea mai aproape de lumina ?
Pentru ca e mai aproape de lumina.
|
 |
|
|
|
Tare frumusel!
|
 |
|
|
Asteptam si o poza cu acvariul
|
 |
|
|
|
Frumos acvariu, felicitari!
|
 |
|
|
|
Pare a fi o infectie bacteriana.
Uita te pe jbl hospital online si vezi ce recomanda ei. S ar putea sa fie bun ektol fluid.
|
 |
|
|
|
E foarte posibil sa fie velvet...
Daca zici insa ca petele se micsoreaza, mai lasa-l asa o perioada.
Tine-ne la curent.
|
 |
|
|
astearon wrote:
Petele insa nu s-au dus de tot..acum arata aurii dar par sa se micsoreze.
Ia cauta pe net despre boala velvet...petele aurii suna a asa ceva ...
|
 |
|
|
Koh-i-Noor wrote:
E posibil? Cine ar consuma CO2 pe timpul noptii, in absenta luminii? Care-i explicatia?
Nu e neaparat sa fie consumat, ci eliminat.
Apa are o suprafata de contact cu aerul, probabil ai si o usoara valurire la suprafata de la filtru, astfel incat iese din apa.
|
 |
|
|
Ar159 wrote:
Inca o data intreb daca chiar exista o problema majora prin faptul ca cele doua componente sunt in interiorul acvariului.
Nu exista nicio problema majora, doar ca da rau la ochi.
|
 |
|
|
varol wrote:Deci schema la ei pe site arata asa:
Problema este ca daca pun in-ul pe acel canal apa urca si trece prima data prin mediile biologice deci ar trebui sa mut buretele in primul sertar.
Ar mai fi varianta sa pun furtun cu in direct sus pe burete si out-ul sa il pun sa traga de pe canal si astfel apa sa vina pe sus sa treaca prin toate mediile si sa fie trasa in acvariu prin canalul din stanga. In varianta asta nu stiu daca e posibil si mi-e sa nu stric ceva.
Ai pus si tu o poza minuscula si eu sunt mahmur de ma doare
Filtrul ala ar trebui sa aiba un circuit "din fabrica", nu cred ca indicat sa schimbi in-ul cu out-ul, nici nu stiu daca va functiona.
Asta presupunand ca am inteles ce ai vrut sa zici
Alt magazin cu punct de lucru in Bucuresti este Pepika. (au si site ca sa te uiti in avans dupa ventuze)
|
 |
|
|
Lemon wrote:
Voi renunta si la biofoam cu tot cu pompa de aer si ma bazez pe "Elodia"  sa dea oxigen crocodililor mei...
Lasa buretele ala.
Se vor forma niste bacterii in el, ajutatoare pentru acvariu.
|
 |
|
|