| Message |
|
|
|
Cred ca Limnophilla sessiliflora ...
|
 |
|
|
skija wrote:Nu e batut inca in cuie
Atunci, daca tot nu e batut in cuie  , as mai muta si cryptocorinele alea din dreapta, un pic mai in spate
Poate chiar le-as "imprastia" in jurul cioatei.
|
 |
|
|
E frumusel
Dar parca mergea mai bine radacina un pic mai in lateral.
|
 |
|
|
|
Covoras verde inchis ma duce cu gandul la cyanobacterie.
Ia da-i un search pe google images dupa cuvantul asta. Seama cu ce ai?
|
 |
|
|
|
Pozele sunt mici, e greu sa observi alge in ele ...
Doar pe pietris se vede ceva, ori green spot algae, ori green dust algae ... greu sa-ti dai seama din poza respectiva.
Sunt puncte verzi? E ca o patura verde?
|
 |
|
|
qwerty wrote:În necunostinta de cauza am postat linkul. Nu am ?tiut despre neîn?elegerile de aici. Se poate ?terge leg?tur?. Eu am vrut doar o p?rere despre produsul respectiv. Nu am nimic cu respectiva persoana, nici nu o cunosc.
Pai tocmai asta e, ca poti posta
Nu dam in cap nimanui, nu suntem genul.
O singura rugaminte; sa scrii fara diacritice, caci nu le recunoaste forumul.
|
 |
|
|
|
Ai putea sa incerci doua Grolux si un 930...ma gandesc sa nu fie prea rece totusi lumina, vazand ca groluxul are 8800K si un spike mare in albastru.
Sau doua Arcadia si un 930.
|
 |
|
|
shark_razvan wrote:
Imi este frica de filtrarea externa, ( poate sunt eu paranoia ), exista riscul mai mare de inundatie la filtrarea externa decat la cea interna ? Daca inund sufrageria .. am pus-o, tocmai ce am terminat renovarile.
Nu e risc de inundatie.
Ia-ti un filtru extern bun si stai linistit. Exista cazuri (dar de obicei la filtre vechi) sa inceapa sa curga, dar nu ma modul incat sa inunzi sufrageria 
|
 |
|
|
Bine ai venit!
Bineinteles ca primim un membru nou
|
 |
|
|
|
Grolux-ul ce spectru are?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Luciane, pe mine m-ai pierdut de mult
Da' abia astept sa vad produsul final...presimt ca iese o smecherie.
|
 |
|
|
|
In ce sens iti da batai de cap?
Nu creste? Moare?
Ai luat-o crescuta in apa sau de pe nevertebrate crescuta emers?
|
 |
|
|
|
Eu te-as sfatui sa tii masculul de betta singurel.
Cu alt mascul se bate, femela de obicei o bate daca nu e vorba de imperechere. Alti pesti cu cozi mari e posibil sa-i ia ca pe o amenintare.
Pestii mici si rapizi sunt stresanti pentru betta care e un peste lenes, plus ca s-ar putea ca a lui coada infoiata sa para buna de ciupit.
|
 |
|
|
sagaeu wrote:Salut, am mai facut astazi un test de NH4 si a iesit o concentratii mai mica decat duminica, atunci stateam in dubii intre care noante de verde sa-l pun, iar acum era galben cu o usoara tenta de verde. Care e problema?
Pai daca ai mai putin NH4 e bine, nu vad nicio problema.
sagaeu wrote:
Si nu cumva trebuia sa nu am inca NO3?
Nu e batut in cuie un numar de zile cand apar nitratii.
Ideea e ca esti pe drumul cel bun.
Cand nu mai ai amoniac si nici nitriti, bagi un schimb de apa si poti incepe sa populezi acvariul.
|
 |
|
|
|
De ce ai vrea sa pui atat de multa lumina?
|
 |
|
|
Merge treaba!
Tufa aia de macrandra ceva mai compacta va arata si mai bine
|
 |
|
|
|
Eu as zice sa renunti la cornier pentru acvariu ...
Siliconul respectiv e si pentru acvarii?
|
 |
|
|
|
Imi place capacu' maxim ...
|
 |
|
|
E foarte bine ca ai inteles nevoie ciclarii si ai renuntat la plantele de plastic.
Felicitari !
Acvariul e frumusel, cam micut pentru scalari (atunci cand vor creste mari), insa cine stie cum pe viitor treci la un bazin mai maricel
|
 |
|
|