[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Boala guppy  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
mariusdiaconu77
Junior member
[Avatar]

IP:

Am un guppy caruia i-a aparut o pata alba pe spate. Este ca un fel de rana. Pe masura ce trec zilele rana se adanceste si in cele din urma va muri. Asa am patit cu alt guppy si un xipho acum vreo 2 sapt. As vrea sa il salvez pe asta cu ajutorul vostru. Testele de apa sunt bune. Schimb apa saptamanal 25-30%. Dupa ce mi-au murit primii doi pesti am pus in acvariu baktopur - sera. La pestele asta bolnav i-am facut bai cu verde de metil (aplicat direct pe rana) si apoi lasat in baktopur cate 30 min timp de 3 zile. Stiti si alt tratament pentru el?
Acum l-am pus separat intr-o maternitate pt ca ceilalti il ciupesc.
Va rog un sfat sa-mi salvez pestisorul
[Thumb - image.jpg]

[MSN]
stefanp
Moderator

IP:

Pare a fi o infectie bacteriana.
Uita te pe jbl hospital online si vezi ce recomanda ei. S ar putea sa fie bun ektol fluid.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
mariusdiaconu77
Junior member
[Avatar]

IP:

stefanp wrote:Pare a fi o infectie bacteriana.
Uita te pe jbl hospital online si vezi ce recomanda ei. S ar putea sa fie bun ektol fluid.

Am luat Ektol bac - JBL.
Sper sa ii fac bine. tratamentul dureaza 7 zile. Sper sa se vindece si pestisorul.

[MSN]
simpfzoli
Membru de baza

IP:

nu stiu daca va traii atita . si pe linga asta vad ca tu l-ai pus in maternitate parca . scoatel din acariu de tot. poate sii sarii afara sta in cazuri mai rare.
[WWW] [Yahoo!]
mariusdiaconu77
Junior member
[Avatar]

IP:

simpfzoli wrote:nu stiu daca va traii atita . si pe linga asta vad ca tu l-ai pus in maternitate parca . scoatel din acariu de tot. poate sii sarii afara sta in cazuri mai rare.

Maine e ultima zi de tratament. Cred ca se simte mai bine. A inceput sa ii creasca solzi peste acea rana. cred ca o sa fie bine.
Am facut tratament pt tot acvariul. Recomand Ektol bac JBL. Isi face treaba.
[MSN]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: