[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Cine gindeste si proiecteaza astfel de decoruri e artist in adevaratu sens .
Cind vezi decorul asta pestii nici nu mai conteaza .. sint doar un accesoriu . Superb .
Masculul e ceva de genu asta

http://despreacvaristica.ro/wp-content/uploads/2013/03/Guarami-299x190.jpg

http://light.sunphoto.ro/photos/normal/63796281_QXYGMJR.jpg
O singura chestie as Mai face, daca Ai FI de acord. As elibera Putin din partea stinga sus . Cred ca are nevoie de Putin Mai multa zona de respirat Sa zic asa. Visual e extrem de reusit Dar o idee usor prea incarcat.
Mie mi plac tare mult pozele tale. Nu sint arse, supraexpuse , nu ai noise etc . , foarte reusite . Si acvariul mi se pare un bazin de referinta in categoria lui la momentul asta .
Pai exista cichlide pitice gen ramirezi care mi se par foarte faine si care merg intr un plantat .
Ideal cred ca ar fi sa nu aiba pesti foarte foarte mari . Ai avea intradevar senzatia ca esti pe fundul unui lac din marele rift .
Uite o idee aici . Nu mi se pare foarte complicat si e mult bun gust in compozitie .
https://www.youtube.com/watch?v=siA5ZpFJork
Arata grozav, foarte natural, cred ca va fi cel mai fain acvariu cu cichlide care l am vazut vreodata . Faptul ca le poti personaliza iarasi cred ca e un plus .
De acord cu tine Lucian, dupa citeva luni a trebuit sa renunt la ei . Dar in cele citeva luni cit i am tinut m au scapat de BBA .
Si eu am prins SAE aici ( scria pe bazin echte SAE ) si intradevar au mincat si BBA si alte tipuri de alge la greu .
Salutare!
De inceput EU cred ca arata bine in afara
de scarita aia.
Succes cu el in continuare.
Nu stiu ce Sa zic de lemnu ala de vita daca e ok in apa .
Din ce am observat , cel putin la magazinele din Brasov majoritatea poecilidelor sint bolnave. De regula cumperi pestii deja bolnavi .
EU nu cred ca as face ceva Gen Vulcan pentru ca e prea disproportionat comparind cu marimea pestilor. Dar na tine de gusturi.
Unul din tuburile mele este jbl. SI asta mi se pare foarte bun.
EU la acvariul meu am un tub dennerle. Sint foarte multumit de el.
eu la un juwel de 125 litri brut am 2 neoane T5 de 28w fiecare . Plantele cresc foarte bine, chiar si gazonul . Nu am foarte multa experienta in ce priveste lumina , dar cred ca daca vei depasi 2x24 T5 va trebui neaparat aditie de co2 altfel dai in alge .
Deci pina la urma nu a mai desfacut nimeni capacul de pe un acvariu Juwel....
Absolut superbi pestii !
Personal nu sint fan bonsai in acvariu - nu mi se par naturali . As muta macar una din pietre in stinga . Nu le as pune la unghi de 90 grade culcat , respectiv vertical una pe alta. Le ai inghesuit prea tare toate in partea dreapta , altfel sint pietre faine care au potential .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: