Message |
|
Cine gindeste si proiecteaza astfel de decoruri e artist in adevaratu sens .
|
 |
|
Cind vezi decorul asta pestii nici nu mai conteaza .. sint doar un accesoriu . Superb .
|
 |
|
|
 |
|
O singura chestie as Mai face, daca Ai FI de acord. As elibera Putin din partea stinga sus . Cred ca are nevoie de Putin Mai multa zona de respirat Sa zic asa. Visual e extrem de reusit Dar o idee usor prea incarcat.
|
 |
|
Mie mi plac tare mult pozele tale. Nu sint arse, supraexpuse , nu ai noise etc . , foarte reusite . Si acvariul mi se pare un bazin de referinta in categoria lui la momentul asta .
|
 |
|
Pai exista cichlide pitice gen ramirezi care mi se par foarte faine si care merg intr un plantat .
|
 |
|
Ideal cred ca ar fi sa nu aiba pesti foarte foarte mari . Ai avea intradevar senzatia ca esti pe fundul unui lac din marele rift .
|
 |
|
Uite o idee aici . Nu mi se pare foarte complicat si e mult bun gust in compozitie .
https://www.youtube.com/watch?v=siA5ZpFJork
|
 |
|
Arata grozav, foarte natural, cred ca va fi cel mai fain acvariu cu cichlide care l am vazut vreodata . Faptul ca le poti personaliza iarasi cred ca e un plus .
|
 |
|
De acord cu tine Lucian, dupa citeva luni a trebuit sa renunt la ei . Dar in cele citeva luni cit i am tinut m au scapat de BBA .
|
 |
|
Si eu am prins SAE aici ( scria pe bazin echte SAE ) si intradevar au mincat si BBA si alte tipuri de alge la greu .
|
 |
|
Salutare!
De inceput EU cred ca arata bine in afara
de scarita aia.
Succes cu el in continuare.
Nu stiu ce Sa zic de lemnu ala de vita daca e ok in apa .
|
 |
|
Din ce am observat , cel putin la magazinele din Brasov majoritatea poecilidelor sint bolnave. De regula cumperi pestii deja bolnavi .
|
 |
|
EU nu cred ca as face ceva Gen Vulcan pentru ca e prea disproportionat comparind cu marimea pestilor. Dar na tine de gusturi.
|
 |
|
Unul din tuburile mele este jbl. SI asta mi se pare foarte bun.
|
 |
|
EU la acvariul meu am un tub dennerle. Sint foarte multumit de el.
|
 |
|
eu la un juwel de 125 litri brut am 2 neoane T5 de 28w fiecare . Plantele cresc foarte bine, chiar si gazonul . Nu am foarte multa experienta in ce priveste lumina , dar cred ca daca vei depasi 2x24 T5 va trebui neaparat aditie de co2 altfel dai in alge .
|
 |
|
Deci pina la urma nu a mai desfacut nimeni capacul de pe un acvariu Juwel....
|
 |
|
Absolut superbi pestii !
|
 |
|
Personal nu sint fan bonsai in acvariu - nu mi se par naturali . As muta macar una din pietre in stinga . Nu le as pune la unghi de 90 grade culcat , respectiv vertical una pe alta. Le ai inghesuit prea tare toate in partea dreapta , altfel sint pietre faine care au potential .
|
 |
|