Message |
|
 . Ok am inteles .
|
 |
|
De facut nu mi face probleme, chiar isi face treaba bine . Ma gindeam insa ca si mediile astea de filtrare au nevoie la o vreme de un reset cumva .
|
 |
|
Pai are cam un an de cind e in canistra . De clatit l am clatit cind curatam canistra , dar are o culoare cum am zis asa maronie .
|
 |
|
Ieri am curatat canistra , adica am schimbat perlonul mai exact , am curatat furtunele . Eu am cele 2 sertare de la canistra pline cu :
http://www.nevertebrate.ro/Material-filtrant-biologic-Eheim-Substrat-Pro
Mi s a parut destul de maroniu la culoare , incarcat biologic sa zic asa ... nu stiu asta se curata sau il las asa ?
|
 |
|
Piatra mica care ai pus o in spate pe final cred ca nu se va mai vedea deloc de plante . Eu as fi vazut o mai degraba in fata .Imi plac pietrele care formeaza V si piatra din stinga ( cea mare).
|
 |
|
Pai mai gindesc ca poate merge .... cum a mers dat jos si filtrul .... de aia ma gindeam poate e cineva care a mai desfacut si imi da o sugestie.
Daca nu merge asta e ... ramin cu el asa pina o sa iau alt set .
|
 |
|
Sincer nu am lasat niciodata apa sa stea intr un vas. Tot timpul am pus direct de la chiuveta dar nu am facut schimburi mai mari de 25 % .
|
 |
|
Pina una alta am dat cu easy carbo local si se curata alga.
A mai desfacut cineva capac de pe acvariu Juwel ?
M ar bate gindu la urmatorul setup sa schimb doar bazinul si as vrea sa stiu cit de greu se poate desface (dezlipi) capacul .
|
 |
|
Ce bine merge tripartite acolo ..... ii da o nota faina tare .
|
 |
|
Ce bine ti a iesit pe final bazinul asta !
|
 |
|
Pe cine crezi ca mai intereseaza acvariul cind exista subiecte mai fierbinti cum ar fi romul sau alte bauturi ..... 
|
 |
|
Un rom foarte bun e asta , este foarte smooth si fin la gust , il recomand cu caldura .
http://www.rumundco.de/Ron-Botucal-Reserva-Exclusiva-40-07l
|
 |
|
Un mare plus este faptul ca stii Sa faci pose SI Sa scoti maximum. AR FI fain Sa Dai detalii legate de camera , lentila , Lumina etc...
Pentru mine e o placere Sa ti urmaresc jurnalul.
|
 |
|
Eu pina sa intru pe forum nu fertilizam macro deloc . De cind fertilizez macro la acelasi debit de co2 pot zice ca s a dublat pearlingul . Am zis orientativ 0,5 w pe litru . Trebuie vazut citi lumeni ai la leduri . Oricum avind lampa suspendata cred ca mai pierzi ceva lumeni .
|
 |
|
Pai dupa mine , trebuie sa fie ciclat acvariul , sa fertilizezi cu co2, micro si macro si sa ai un macar 0,5w pe litru . Cel putin la mine asa e ( de pa la 4 dupa amiaza pina se stinge lumina e plin de bule fine de oxigen in apa ) .
|
 |
|
Cum crezi Dar nu cred ca Ti lua mult timp Sa faci o comparatie
|
 |
|
Daca Ai incerca Sa desfaci o punga apoi sa pozezi SI Sa incerci in PhotoShop Sa faci niste teste de culoare ?
|
 |
|
As vrea sa postez aici si o poza cu un bazin cu ciclide a unui bun prieten de al meu ( el nu va posta niciodata din lipsa de timp , rabdare etc ....  ). Sper sa nu supere poza in sectiunea de acvarii plantate .
Am sa curat pietrele clar , dar nu stiu exact care e cauza aparitiei lor .
|
 |
|
Au inceput sa apara niste alge pe pietre , ceva de genu .Sint un verde inchis. Nu stiu cit de clar se vad in poza , sper sa ti dai seama .
|
 |
|
Am ajuns sa fertilizez macro de la easy life la 2 zile :
5 ppm po4
6 ppm no3
3,5 kalium
Dupa fertilizare la 2 ore am in bazin :
0,6 ppm po4
5 ppm no3
dupa 24 ore de la fertilizare :
0,3 ppm po4
3 ppm no3
Mi se pare ca plantele maninca foarte mult macro .
|
 |
|