[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Super ! CE bine arata deja. Imi place foarte tare combinatia de culoare nisip SI pietre.
O sa i pun diseara niste intrebari sa vedem ce zice .
Te referi la asta ?
http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/eheim-aussenfilter-2080-xxl-bis-1200-liter-top-zustand-/415757251-138-16392
O sa vorbesc cu tipul si sa vad cind poate sa stabilim un termin .
Sint super faini pestii ! Dintre pestii de apa dulce au zic ca au cea mai frumoasa forma .
Eu am acum un Eccopro 200. Am gasit asta pe forum aici :

http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/aquarium-eheim-ausenfilter-1271-900-liter-std/403100038-138-16392

Ar merita sa o schimba mea ?Cel care vinde pompa zice ca e aproape noua si are toate accesoriile .
stefanp wrote:Eh, alta treaba cu gazonul crescut.
Nu stiu ce sa zic cu alternanthera. Cea din spate poate ar merge scoasa; cea din stanga as lasa-o.

Da Stefan , la cea din spate m am gindit si eu . Multam tare de sugestie .
Vrei sa pastrezi nisipul doar la nivelul ala ?
Nu va arata putin a padure de mangrove ?
Imi place culoarea nisipului foarte mult . Imi plac mult in setupurile tale materialele care le alegi ( radacini , pietre , nisip ) .
Si multam de apreciere .
Cred ca ai dreptate. Mi ar placea intii sa reusesc un set de fotografii mai reusite care sa se apropie mai mult de cum e el in realitate .
Si o poza cu citiva locatari ( preferatii mei ) .

[/img]image
Un mic update cu acvariul . Am rarit foarte mult alternathera si am tuns o ( crescuse foarte inalta ) . La fel si moss ul . Cred ca voi scoate complet tripartite si o voi replanta . Sper sa va placa , oricum la partea de foto mai am de lucru inca .... ( astept sugestii , pareri , critici ) . Cred ca alternathera am sa o scot pina la urma, parca nu o vad in scapele asta ca s a r integra foarte bine ...

[/img]image
rodoselada wrote:sper sa dispara aceasta aliniere cand adaug plantele

Sigur poti sa faci asta din felul cum vei aseza plantele .
Lucian wrote:Eu vad un grup de dansatori
Arata bine dar mi se pare un pic cam aglomerat smilie

Putin problema cred ca e prin faptul ca zona aglomerata e cumva liniara ... totul pe acelasi nivel.
Super ! De abia astept sa l vad lansat la apa !
Bafta cu noul setup !
Buturugile sint foarte faine dar eu nu stiu cum gindesti sa pui nisipul ... sa nu creezi ceva foarte liniar . Mergi cu nisipul pina la orizontala creata de buturugi ?
Cred ca versiunea agreata de Koala deocamdata da mai bine ... dar na e doar inceput setupului ...
Daca mi permiti si nu te deranjaza sa scriu in postul tau eu nu as incarca cu nimic crengile . As aglomera doar cu plante bazele " copacilor " , in special partea stinga . Partea dreapta as lasa o cu plante mai putine si mai joase . Dar na e doar o idee ....
Pe crengi va fi moss sau ramin curate ? Nu mi l pot imagina inca cum va arata .Cred ca l as vedea cu mult michrantemum si eleocharis .... Oricum se vede atentie la detaliu . Iti urez succes !
Exact la zona aia ma gindeam! Foarte fain daca faci asta , ma bucur ca Te Ai gindit SI Tu la faza asta .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: