[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Berea
Forum Index » Profile for Berea » Messages posted by Berea
Lemon wrote:La ce prafaraia naibii e acolo... eu zic ca are o sotie deosebit de ingaduitoare.
Una e renovare, zugravire, alta e sa faci praf un perete si sa faci moloz 1 saptamana. Si cu copil mic.

Da e ,am terminat de spart...sotia saraca are picioru in ghips si avem si gemeni de 4 luni e nebunie... dar pe marti miercuri totul va fi super.Azi am dat comanda de acvariu 130x35x40
Cred ca dispar eu caci acvariile ii plac, multumesc
Ziua 2 .Nimic prea semnificativ la proiect dar am primit un ultimatum de la sotie .Maine trebuie sa termin cu mizeria
Becuri led, da scz
@13ghosts daca ai 56L in acvariu si 19w lampile nu prea e ok,iti spun din ce am citit ai eu pe aici pe forum ca la un acvariu plantat ai nevoie de minik 0.5Wati per Litru de apa tu ai undeva la 0.17 daca nu ma insel...e doar ideea mea din ce m am doc si eu pe aici
paradoxx wrote:Mult spor,o sa ai nevoie.

Da, am de spart 40 cm adancime,plus de asta ... o gramada de praf se face
Ana @scorpionul s a referit la wati per litru,daca pui 2 neoane a cate 25w fiecare o sa ai 50wati,la 100 litri asta inseamna ca o sa ai 0.5wayi per litru de apa.Tu ai acvariul de 100 L dar o sa ai maxim maxim 85 in el
ana-maria wrote:multumesc mult celor care au incercat sa ma ajute...la acvariu meu plantat de 100l este corect sa pun 1. 100w (combinat 2700k cu 6500k) si 2. 5000lumeni ??? daca mai trebuie ceva astept sugestii,o seara placuta tuturor

Nu am prea intales eu unul ce ai spus acoli,din ce a spus si colegul @scorpionul mai sus tu ai nevoie undeva la 0.5 w per litru apa,eu de ex o sa optez la undeva 0.67 w L apa si cu un neon rece unul cald
LYM wrote:Folia aia avea un usor adeziv pe partea care vine lipita pe geam, ala se albise asa. Am fost si am cumparat dintr-un petshop o alta folie si am lipit-o doar cu apa, a iesit f bine acum.

In alta ordone de idei, cand sa pun apa astazi am constatat sa gresia unde l-am asezat nu prea este dreapta - un colt e mai sus, unul mai jos ... pusa de Dorel. Trebuie sa caut niste pene subtiri, sa vad cum il aduc la nivel, ca n-as vrea sa stea flexat acvariul cand il umplu cu apa.
Nu stiu cat de perfectionist sa fiu, totusi

Din pacate stau cam prost cu timpul si doar seara mai pot lucra la el.

Polistiren de 2 cm pe gresie neaparat
cfrtriaj wrote:Eu zic sa facem un film Alfred Hitchcock.cineva dintre noi cu un curaj ,,iesit din comun,, s?i doneze vivipari ,dar cu condi?ia sa mearga sa vada in ce acvariu ajung.eu stau in fata la sectia 21 politie si daca într-o ora nu primesc un semn de la colegul,, curajos,, ma duc sa declar o dispari?ie suspecta.

Oricum ar fi tu esti acoperit,pestii nu ii pierzi si de disparut nu ai cum din fatza sectiei de politie..bun plan
Dar nu lasati si voi oku sa faca un martisor cinstit ...
Ziua 1 . Am trasat si m am apucat de spart acea caramida tiganeasca arsa de 10 ori cred ca e foarte dura.Am lucrat in ture de cate 3 ore (atat ma lasa gemenii ) ,una peste alta si a rupt si sotia mea un picior si cand dorm zmeii nu pot sparge cand sunt treji trebe sa ajut dar dam inainte
Din ce stiu eu si ce m am documentat eu pe aici pe forum ar trebui 0.5 W / L apa .Mai asteptam si alte pareri
Fiecare donatie se lasa cu caterinca.I love this forum
Astazi incep prin a sparge peretele,daca mai sunt ceva pareri sunt bine venite
E foarte frumos inceputul.De cat timp ai bagat apa?Probabil e albicioasa din cauza ciclarii,probabil in 2 3 zile dispare
Poi din cauza asta au murit pestii ...tu nu aveai ciclare la acvariu
Aham ms de info cred ca pe sapt viitoare incerc si eu
dan-iulian wrote:
Catalin23 wrote:De unde ai luat acele lemne ca trunchiul unui copac? Sunt naturale?

Toate lemnele sunt naturale. Trunchiul e un biet prun care si-a dat obstescul sfarsit. Scos radacina si data pe din doua ... curatata de ancistrusi si pleco pret de vreun an. Nefiarta netratata. Restul is diverse adunate de te miri pe unde.

Sunt interesat sa fac si eu niste "lemne" eu din cate m am documentat trebuie doar curatate de coaje si fierte,prin ce te referi tu tratate? Multumesc

Ps:Frumos acvariu.bv
Poi aia e ideea ca nu stiu cum va aratat dar am idei sa inchid gaura in caz ca arata rau si o sa i fac si aerisire cumva

Forum Index » Profile for Berea » Messages posted by Berea
Go to: