Message |
|
Eu doresc sa iau de la hornbach,mai am pe cineva care a luat si e ok nu i a murit nici unul.Multumesc
Am luat astazi un test ph JBL ,eu dupa experienta mea (e peima oara cand testez) zic ca e undeva la 6-6.5
|
 |
|
Ca si iluminat detin 2 neoane 54w day si cold, am pus priza de la 17:00-22:00 e ok?
|
 |
|
Aici aveti si un video https://youtu.be/HhNZeeIQIRc
Nu stiu de ce se vede asa urat,probabil pana incarca youtube ul rezolutia..habar nu am, imi cer scuze pt calitate
|
 |
|
De inceput 10 neoni roshi (daca nu ma insel asa le zice ,stiu ca sunt mai scumpi ca cei clasici ,undeva la 5 6 lei la hornbach) si rasbora tot de la ei , sunt 7 lei buc si vreau tot asa 10, de inceput
|
 |
|
Am pus bacteri, mai pun peste o sapt iara,fertilizant am linia mastrline 1 2 si carbo,referitor la co2 imi e greu sa ma pronunt acum,e dificil inca o investitie de 5 6 sute.La ce te ai referit ca o sa inlocuiesc perlinul in curand? Eu 2 3 luni ma gandesc ca nu mai umblu la filtru
|
 |
|
Baiatu asta din sibiu mi a recomandat 2 4 mm,la el merge dar are si co2.Vedem,schimbul de apa oare sa l fac la 2 zile 30% sau cum sa fac ?
|
 |
|
scorpionul wrote:bravo, cum ai rezolvat cu filtrul? Acum ai nevoie de plante multe ca sa ciclezi acvariul. Pe urma le modifici dupa bunul plac. Lumina doar cateva ore pe zi. Nu uita ca forma finala se obtine dupa multe luni de incercari
L au schimbat pe garantie dupa ceva eforturi.Plante am luat de la un baiat aici din Sibiu, mi a dat si el ce a tuns ,o sa mai imi dea e foarte de treaba.Vedem cum evolueaza treaba,in filtru am bagat doar siporax si la finalul sertarului adica sus spre iesire doar vata aia de perlon sau ce o fi
|
 |
|
Si prima zi, inca mai sunt multe de facut dar am inceput.Ca fertilizare folosesc Masterline si am cumparat si o cultura de bacterii.Toate cele bune si multumesc tuturir mai ales userului @scorpionul
|
 |
|
Tocmai am spart o canistra noua,cred ca o eroare de fabricatie...pur si simplu era intepenita si nu o puteam desface
|
 |
|
Cu folia e greseala mea,era folie de lemn nu sticla  ,azi umplu acvariul sper
|
 |
|
Buna, am cumparat un autocolant de la hornbach (negru) am udat parte unde vine lipit cu o spritiera de flori dupa care am udat si folia ,am aplicat o , am facut cu un card, rezultatul 0 bule dar din cauza cred acelui adeziv se vad in anumite locuri pete.Cam ce soluti am? Va multumesc
Ps:Sper ca cat de cat se intelege ceva in poza
|
 |
|
Super ms
|
 |
|
Gata si cadrul lampei  cost undeva la 90 lei
|
 |
|
Nice
|
 |
|
Da o sa pun autocolant.Multumesc.Mai jos o sa atasez poza cu proiectul in stadiu actual.Mai trebuie o mana de lavabila.Jos acolo in gaura vine filtrul si prize,gaura o sa fie astupata cu o usa de vizitare iar furtunele si firele urca la acvariu prin tuburi de 40 de PVC
|
 |
|
Din ce m am documentat eu eheim cand spune ceva este ceea ce spune,eu personal as da drumu asa fara bataie de cap,dar sa vedem ce zici mai marii acvaristi
|
 |
|
13ghosts wrote:La ceva de genul ma refer : [youtube]https://youtu.be/fRpjWee5uRA[/youtube]
Da am vazut acest video...cel ce imi face acvariul mi a refomandat sa fac cu vopsea sprei fundalul...dar totusi o sa merg pe un autocolamt negru.Multumesc
|
 |
|
Nu a mers lacuita caramida din pacate...adica era o varianta dar mai imi lua 2 3 zile asa ca am renutat si azi am terminat si de zugravit camera toata ,cred ca am sa merg oe negru.Prizele o sa fie toate jos in gaura aia de filtru.Va multumesc frumos
|
 |
|
Problema 1 am rezolvat o mi a mai ramas problema 2,daca sunt oameni cu pareri sunt bine venite.Multumesc
|
 |
|
Si niste pareri va rog.
1.Sa lacuiesc caramida aia in spate si sa o las asa ?Sau s o tencuiesc.Gaura in perete are 68 cm acvariu are 40 deci se va vedea putin daca nu cumva fac un capac acolo
2.Ce culoare sa fac spatele acvariului? Eu ma gandeam negru(orice ar fi fac cu sprei ceva)
|
 |
|