Message |
|
Stii ce ar merge de minune? Si cred ca am sa fac si eu asta, exact citind problema m am gandit.Un cadru ceva prins de acvariu (nu stiu cum dar gasim o solutie) iar de cadrul respectiv o plasa tip cea de tzantari dar cu ochiuri de jumate de centi sau mai mari, trece lumina dar pestele ba
|
 |
|
@MSI la prinderea asta ma refeream (cele 2 lampi mici)

|
 |
|
Bun, am facut si niste masuratori la cristal red in acvariu si am no3 1, la cat de plantat este eu zic ca e relativ bine
|
 |
|
Doar easy start, intradevar in sapt 3 am bagat ceva mancare fff putina in acvarii.exclud varianta spike ului  vedem , deshi nu cred sau sper ca nu voi avea asemenea probleme
|
 |
|
Intradevar sunt doar cativa parametri ai apei care se masoara cel mai des sau foarte des si anume gh kh ph si tds, cu multa lume am discutat despre aspectele apei si marea majoritate acum testeaza doar tds.Ca si metoda de ciclare am folosit easystart, in fiecare sapt primele 3 sapt dupa schimbu de apa (aprox 25%).Ce pot sa iti spun e ca de sambata pana azi am gasit cel putin 5 naparliri in fiecare din cele 3 acvarii, ceea ce e un semn bun al apei.Maine populez si restul de cele 2 acvarii cu carbon rili si topaz blue (neocardine ambele)
|
 |
|
O intrebare am la voi, atunci cand un crevete naparleste (in cazul meu orange shrimp) isi pierde mult din culoare? Am vazut 2 3 naparliri si cativa creveti aproape transparenti
|
 |
|
Koala dai o bere cu prima ocazie  nu te treceam de 35 40 eu.Ok va multumesc
|
 |
|
Si totusi, asa putini mai suntem old school? Deshi am 30 ani inca nu rup fb pe grupuri, dar vad ca tot mai multi acolo ne indreptam.Ce parere aveti de no3 ul din poza?
|
 |
|
Bv bv
|
 |
|
1.Stii parerea mea
2.Clar as lasa deschis, stii bine ca iti mai faci modificari neprevazute si o sa ai o problema daca plachezi
In rest tu stii
|
 |
|
Ok am inteles, sper sa remediez pe viitor problema.Multumesc
|
 |
|
@koala faza e ca la mine nu ma obliga sa dau scroll, si nah eu am facut direct uploud de pe telefon.Am sa verific data viitoare,dar nu mi pot da seama daca e rau sau bine caci ti am zis acum la mine nu trebe sa dau de pagina in dreapta
|
 |
|
|
 |
|
Eu zic sa te gandesti, da mai estetic asa de cat o bara
|
 |
|
Ceva in genu asta dar alt sistem de prindere.Depinde si ce lampa pui? Eu mi am facut o din coltare de aluminiu si nu cred ca toata are 1 kg si e pe 130cm lungime si 30 latime cu 3 neoane cu reflectoare pe ea
|
 |
|
Bv bv, cum inchizi standul ,cu balamale sau magneti?
Ps:ma refer la usi
Si un alt ps: Mi a venit o idee vazand de mai departe standul.De ce nu pui niste tije ceva in perete si de ele sa pui lampa? Ca sa nu mai pui teava dintr o parte in alta.Adica niste tije bagate in perete perpendicular.Poti sa pui 4 tije si sa le faci si reglabile,prinzi tijele de perete si pe tijele acelea favi ca niste L uri care sa le poti prinde pe tija
|
 |
|
Cred ca niste poze iar ajuta pe cei in masura sa iti explice ce si cum sa faci
|
 |
|
Cam pe unde ma incadrez daca ma puteti ajuta
by koala: Am reparat linku'.
|
 |
|
Oky ms, am citit si mai rau sunt bagat in ceatza  probabil ca citesc acum dupa schimbul 3, asa ca mai bine trag o tura de somn si recitesc topicul dat de tine.Multumesc
|
 |
|
koala wrote:A mai fost aceasta discutie... se pare ca matrixul "la cutie" este mai atent selectionat ("boabele" sunt mai mici) si ca ala "vrac" este mai mult pentru ponduri si iazuri (adica, ai si bolovani mai mari acolo).
Practic, vorbim de o roca naturala si calitatea ar trebui sa fie doar in functie de "zona de colectare".
Aham ,multumesc,inca o discutie ce am omis o de pe forum
|
 |
|