[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hauserBZ
Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
asa e pun cam mult dar eu credeam ca face bine ? sa inteleg ca poate dauna ?
da stefan ai dreptate akadama e.
Acvariul are 25 litrii si dozez zilnic 3ml Easy carbo,Saptamanal 3ml Profito si tot saptamanal Nitro 1,5ml.
Multumesc pt numele plantelor am bagat la cap !
In legatura cu potasiu ce ar trebui sa cumpar ?
Tin sa precizez ca in max 2 sapt voi avea si Co2 !
mersii frumos sa stii ca il am si pe celalalt cu nisip rosu ). Am zis ca il schimb da parca nu ma lasa inima sau ceva nush sa il schimb ). In cel mai rau caz o sa pun peste el dar afara nu il dau e nisipu meu de suflet)))
Asta e cubul meu dedicat crevetilor
Filtru : Resun 900sp plin cu mini siporax
Lumina : Lampa aqua zonic 11w
Substrat : Akamada 4l

Flora :
Hemiantus Cuba
Eleocaris Acicularis
Bacopa Monieri
+ inca 2 care le-am uitat denumirea stiintifica si daca le recunoaste cineva astept
Fauna :
3 Arlequin Rasbora micuti
1 Cory albino
Crevetii maine pleaca spre mine o parte din ei pentru ca am asteptat sa fie ciclarea completa sa le ofer conditiile optime. Cu pestisorii nu am avut asa multa rabdare si i-am pus pentru ca stiam ca sunt putin mai rezistenti ca , crevetii ei sunt mai sensibili.
Tot maine pleaca spre mine si 2 iriatherina wernerii care voi convietuii cu , crevetii
Fertilizanti pentru plante folosesc EasyCarbo,Nitro,Profito
Daca aveti vreun sfat in legatura cu fertilizarea il astept cu placere deoarece cu tot ce le pun eu tot observ ca plantelor nu le merge extraordinar de bine si chiar nu vreau sa le pierd.

smecherii rau pestanii
numai e valabil
e trist unde ajungem de la un peste )))))))))))))
))) apa se "murdareste" pt cateva minute cand plantezi/scoti o planta la orice fel de substrat fertil
iti trebuie un substrat nutritiv nu doar decorativ. Sunt mai multe feluri iti alegi care te atrage.dar pana ajungi la un acvariu ca cel din poza mai ai ape deschimbat
Adaug Pompa de aer Tetra APS50 nou nouta am bagat-o in priza odata de curiozitate sa vad cum functioneaza.
40 lei sau pachet Pompa Tetra+Magnet Floaty 90lei
up
as vrea si eu la munca sa stau pe net )
baga o poza si tu ca sunt curios
ti-am dat pe pm
eu nu prea am simtit gluma ) am simtit doar ca vrea sa fie rautacios. si cred ca stii si tu de cate rautati am avut parte aici m-am cam saturat
cartela nu e nici profi te si uzi pe maini. mai bn fa-ti un topic cu ce vrei sa vinzi parerea mea. daca ai cv de vbit despre magneti ok daca nu fa-ti topic prietene
eu ti-as recomanda sa mai pui maxim 100 de lei peste aia 200 si iti iei un extern Aqua Pro 1200 uite aici si siteu http://www.seba-shrimp.ro/index.php?route=product/category&path=96_106 si n-ai treaba. bine asta e parerea mea personala
Donez - guppy 2 masculi 3 femele
-xhifo 1 mascul(superb) ca cel din poza mea de profil, si 2 femele
-molly 2 femele.
Pestii sunt sanatosi si frumos colorati.ii donez deoarece la inceput eram fascinat sa observ cum se nasc puii vii acum ca am vazut la fiecare specie din cele mai sus cum sta treaba vreau sa trec pe ceva cyprinidae
De preferat ar fii cinevadin buzau dar daca plateste curierul/posta poate fi de oriunde.
scad la 100 ron ambele ! haideti ma baieti nimeni nu are nevoie ?)

Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
Go to: