[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hauserBZ
Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
Magnetii sunt dupa cum urmeaza:
-Floaty II(15mm) 70ron (pret magazin 133lei)
Pachet ambele Floaty II(15mm) 120ron

sper ca va sunt de folos
Produsele sunt JBL
puteti da pm sau contact la nr 0764512633
Produsele sunt sigilate noi noute !
-Floaty II(15mm) 70 (pret magazin 133lei)

Pachet ambele Floaty II(15mm) 120ron

sper ca va sunt de folos
Produsele sunt JBL
Sau schimb cu ceva reactor de Co2
cu toate ca nu sunt asa de experimentat asa as zice si eu ca e o specie de hygrophila
te-as ruga daca se poate sa imi trimiti si mie o schita ceva pe pm sau principiul sau niste pasi cum sa il fac. Vreau sa incerc si eu o filtru homemade
da-le naibii de semne )
multumesc pt informatie acum m-am lamurit.Si avand in vedere ca bazinul are 25 de litri n-am cum sa ii dau in fiecare zi asa ca o sa ii pun saptamanal.
pe prospect chiar nu scrie scrie doar dozajul dar multumesc m-am lamurit cat de cat
si eu sunt de aceeasi parere cu paradox si al meu e tot de mine facut si la fel nu e cn stie ce vizual dar recompensa spirituala
fitrul homemade e extern ?
cred ca mediile de filtrare ti le stabilesti tu in functie de ce ai in acvariu.la celelalte intrebari nu ma pricep
mai de omorat nu cred nu sunt 100% sigur dar nu cred deoarece stii ca si ei au comportament agresiv.poate fi cauza asta ca sia pierdut ascunzatoarea al meu decand il am de vreo 4 luni are locul lui foarte foarte rar pleaca de acolo si mai da cate o tura asa prin acvariu.Si musca imediat pe care intra in perimetrul lui
Pana azi foloseam ca fertilizant doar easycarbo.M-am decis sa mai mai adaug ceva si am luat astazi Profito si Nitro. Dozele mi le-am facut dupa cantitatea de apa din acvariul meu dar acum am un dubiu. Cu easycarbo dau in fiecare zi cu acestea 2 tot la fel sa fac zilnic?sau este alt program ?
si eu am patit la betta al meu nu asa de zdremtuit dar aproape si tot la fel le-au ros colocatarii. in cazul meu 2 tetra tiger si o femela de molly. Am stat si iam urmarit tineam becul stins si cand il aprindeam brusc ii vedeam pe netrebnici.
dar nu cred ca sunt viermi nu au viata nu se misca doar cand agit substratul ii ridic in sus apoi se lasa inapoi jos
uite chestiile alea asa se fac cand agit substratul
fain
Produsele sunt sigilate noi noute !
-Floaty II(15mm) 90ron (pret magazin 133lei)
-Floaty II(15mm) 90ron (pret magazin 133lei)
-Floaty II(10mm)40 ron (pret magazin 70lei)
Pachet ambele Floaty II(15mm) 140ron
Pachet toate 3 180ron
sper ca va sunt de folos
Produsele sunt JBL
pune si tu niste poze explicite nu am vazut pui de betta never si chiar sunt curios
oh deci e de rau fara filtru ) gata maine dimineata il pun in actiune mersi paradox
pff eu sunt din buzau ...daca ai avea un site ceva sa ma ajut si eu
salutare, de unde ai achizitionat pietrele? tare as vrea si eu

Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
Go to: