[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hauserBZ
Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
cred ca nu e ceva mai frumos decat sa vezi nebuniile astea pe viu in natura
graba strica treaba ) era vb de tine )
da porcii nostrii nu-ti mai plac ?)))
eu m-as duce cu el inapoi si le-as face circ la magazin
ma faceti sa mi-l comand si eu ))
Multumesc de info! o sa iau 2 oto atunci
Am auzit de la multi ca astia sunt cei mai harnici "sanitari" si as vrea sa imi achizitionez si eu 1-2 STRICT pentru bunastarea plantelor din acvariul cu creveti. Intrebarea este:Sunt acesti netrebnici la fel de cuminti ca si Cory pe langa creveti si pui de creveti ? Nu as vrea sa mi-i haleasca avand in vedere ca micul acvariu e dedicat Shrimpilor.
Astept informatii ! multumesc
multumesc chiar o sa am grija daca e vorba de asa.
Uite cinevade aici de pe forum care a avut un acvariu super mega extra frumos si plantat a folosit Dennerle DeponitMix Professional.
cred ca dintre noi 2 maestrul esti tu deci ai putea sa ma contrazici oricand eu mai am de schimbat ape pana o sa ajung la cunostintele tale
eu as zice sa te alertezi la un acvariu mai maricel e cam micutz pt scalari
si chiar nu am vazut manado zburand prin acvariu cum zici tu)
cu substratul inert fara toata gama de fertilizare pt plante nu cred ca vei reusi sa faci mare lucru
eu as zice sa nu te panichezi
si eu am vazut la femelele mele genul ala de excrement cateva zile la rand apoi a trecut de la sine. Posibil e ceva specific femelelor sau e de la mancare. Sau or fi si ele deranjate la stomac)
nu cred ca este deloc usor. Sau nu intleg eu la ce fel de "usor" te referi
scuze pt postul de mai sus am inteles gresit. iti dau pm si eu cu ce vreau
oricare din cele fertile sunt bune si iti ajuta plantele un sfat despre unul anume cred ca nu are rost.De ex eu am akadama inainte sa il iau voiam sa fac o combinatie din JBL Aquabasis+manado citisem pe net ca e ok dar toate substraturile fertile sunt bune. Ia in calcul culoarea care iti place tie si cu o granulatie in 2-4 mm.Eu as zice sa numai pui si nisip natus strici frumusetea substratului fertil,acum fiecare cum ii place. Substraturile de obicei tin intre 1-2 ani dar le poti tine si dupa aceea nu esti obligata sa le scoti numai ca dupa perioada asta se transforma in inerte
ORICARE din substraturi FERTILE tulbura apa pentru CATEVA minute nu ai cum sa ocolesti chestia asta e ceva normal
am vazut prea tarziu postul ....

Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
Go to: