[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Horia
Forum Index » Profile for Horia » Messages posted by Horia
Humbert - stiu ca e grozav un filtru 1501, dar cand startezi un bazin costurile se aduna de la toate echipamentele

narcis ca filtru eu sunt supermultumit de el, poti merge si cu 2 externe. Dar la volumul ala de apa, eu zic ca nu se merita, mai bagi un intern mai marisor si gata.

cred ca varianta finala in caz ca nu apare ceva o sa fie jbl e901 G siporax 1 l & matrix 2 l + un filtru intern doar cu burete

este off topic insa stiti ceva de " SunSun Filtru Extern HW-303A (1400l/h) "
Ancamarketing

Multumesc pt info .. o sa mai caut cate ceva .. idea era ca vreau ceva pana in 400 ron si sa fie si ok -- respectivul filtru al gasisem la 250 ron adica era super ok .. poate totusi o sa merg cu 2 filter externe .. sau nu stiu ... mai am 2 zile sa ma orientez .. pana atunci trebuie sa amenajez acvariul

mersi
Labidochromis caeruleus 1 fam + Pseudotropheus mbuna 1 fam
bine la inceput o sa fie cate 6-7 din fiecare pt ca sunt pui iar in momentul cand se pot deosebi o sa pastrez doar cate o familie 1m+ 3 f din fiecare familie
Corect - partial Humbert

Volumul canistrei: 7.6 litri.

Volumul materialelor filtrante: 4.7 litri.

Multumesc pt info

p.s ce sa bag mai mult matrix sau siporax -- ?
am gasit
volum material filtrante 7,6 litri

mersi

Salut

acvariu 100x40x50 ( cichlide )
filtru extern JBL Cristal Profi e901
intrebarea mea este
cat material filtrant intra si ce ar fi indicat sa pun ( eu m-am gandit sa command 1 litru Sera Siporas + 1 litru Seachem Matrix ) , este deajuns ca material sau mai trebuie sa cumpar - ca filtrare mecanica vreau doar un rand de burete pt ca o sa mai suplimentez cu un filtru intern care o sa fie numai cu burete - poate si carbune active -

Multumesc
Salut
pentru cei care au disponibil la vanzare ma intereseaza

1. Filtru extern cu volum de filtrare minim 6,5 litri ( pentru acvariu de 200 litri )
2. pietre pt plaja cichlide
3. Capac dimensiuni 100 lungime 40 latime

Multumesc

pm
Salut

se dau spre vanzare urmatoarele

Acvariu - Dimensiuni: L=600mm, l=300mm, H=360mm Volum=65 litri. brut - pret 100 lei
*
Sistem de iluminat Lampa T5 2x24W cu reflector, reglabil pe lungime ( bonus 2 neoane ) - pret 100 lei ( pt acvariu cu lungime maxim de 65 cm )
*
Incalzitor cu termostat de 50W Aqua Zonic - pret 20 lei
*
JBl Manado 10 litri - pret 30 lei
*
Sistem CO2 Classic Aquilli 500g cu butelie de unica folosinta
sistemul are urmatoarele
•Reductor cu un manometru
•Butelie unica folosinta 500g cu filet 11x1.5 - pret butelie pe nevertebrate 110 lei - pe mine ma tinea 3 luni la 1-2 bule pe secunda non stop
•Difuzor ceramic + nr bule
•Furtun
•Test permanent CO2
butelia este aproape jumatate plina
pret pentru sistem CO2 - 200 lei
*
Filtru extern Tetra ex400 cu filtrare prin burete si carbune active + 1 litru Siporax - pret 140 lei

pentru cei care vor intreg sistemul ( acvariu substrat system co2 ) pretul este de 450 lei -

bonus pt intreg sistemul - Mopan mediu & buturuga mica & pietre Seiko – negru gri -

Acvariul este cumparat de nou nu prezinta zgarieturi - vechime 8 luni
Filtrul este in garatie inca un an
Lampa vechime 6 luni
Sistem Co2 - vechime 6 luni

O zi buna

pm sau 0736410950 Horia

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Acvariu PD 60 Tank

Salut ! 

Motivant fiind sa am un acvariu mai mare se pune la vanzare acvariul urmatorul 

Dotari Acvariu PD 60 Tank Set 

Dimensiuni: L=600mm, l=300mm, H=360mm Volum=65 litri. brut 
Sistem de iluminat Lampa T5 2x24W si reflector 
Neon T5 JBL Solar Natur Ultra 9000K 
Neon T5 Aqua-Medic Aqualine Plant Grow 
Volum=65 litri. brut 
Puterea tuburilor : 24w. 
Grosime geam: 8mm. 
Incalzitor cu termostat de 50W Aqua Zonic 
Filtru extern Tetra ex400 cu filtrare prin burete si carbune active + 1 litru Siporax - 

Terasament : 

AquaBasic 2,5 Kg 
JBl Manado 10 litri 
Mopan mediu & buturuga mica & pietre Seiko – negru gri - 

Sitem complet Co2 – Aquilli – butelie de 500 grame 

Fauna

Neoni (Paracheirodon rosi) 4 buc – 
Platy negru 2 bucati 
Xifo rosii 3 bucati 
Corydoras Panda 1 bucati 
Ancistrus 1 bucata 

Pret tot sistemul  400 ron
pentru a vedea poze cu acvariul si evolutia intrati http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/220/27144.page 
daca se doreste se poate da la schimb pe un acvariu mai mare maxim 240 litri plus diferenta din partea mea

Multumesc, Stefan

sper sa vada si un fan cichlidae sa-mi spuna daca se pot creste in cubul respectiv ..

vineri o sa fac achizitia si sper sa fiu impacat si lamurit pana atunci

multumesc smilie
Salut sunt in faza in care nu stiu ce sa aleg
am doau posibilitati ( variante )

acvariu 100x400x500
acvariu cub 650x550x550

ideea este ca nu stiu ce varianta sa aleg pentru a putea sa-l folosesc si plantat dar si pentru ciclide malawi cand termin cu plantatul
sunt tentat in a opta pentru acvariul cub insa nu stiu daca ciclidele malawi s-ar simti ok

ce ma sfatuiti

ca o ideea in zona unde locuiesc apa este foarte dura .. si ph-ul este undeva intre 7-8

va rog luminati-ma

referitor la ciclidele malawi m-am gandit la o familie de Pseudotropheus sp. “Elongatus " si o familie de Labidochromis caeruleus ”yellow”
Salut !

Motivant fiind sa am un acvariu mai mare se pune la vanzare acvariul urmatorul

Dotari Acvariu PD 60 Tank Set

Dimensiuni: L=600mm, l=300mm, H=360mm Volum=65 litri. brut
Sistem de iluminat Lampa T5 2x24W si reflector
Neon T5 JBL Solar Natur Ultra 9000K
Neon T5 Aqua-Medic Aqualine Plant Grow
Volum=65 litri. brut
Puterea tuburilor : 24w.
Grosime geam: 8mm.
Incalzitor cu termostat de 50W Aqua Zonic
Filtru extern Tetra ex400 cu filtrare prin burete si carbune active + 1 litru Siporax -

Terasament :

AquaBasic 2,5 Kg
JBl Manado 10 litri
Mopan mediu & buturuga mica & pietre Seiko – negru gri -

Sitem complet Co2 – Aquilli – butelie de 500 grame

Fauna

Neoni (Paracheirodon rosi) 4 buc –
Platy negru 2 bucati
Xifo rosii 3 bucati
Corydoras Panda 1 bucati
Ancistrus 1 bucata

Pret tot sistemul 500 ron
pentru a vedea poze cu acvariul si evolutia intrati http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/220/27144.page
daca se doreste se poate da la schimb pe un acvariu mai mare maxim 240 litri plus diferenta din partea mea
ce tare ! nu am acvariu de concurs insa am avut ochi pentru acest setup si l-am introdus in top 3
arata extraordinar si in starea " bruta "

Doar cand ai lumina aprinsa

flavius2308 pietrele au costat / bucata 15 ron fara tva

2 x Piatra Seiryu 15x2 = 30 x 1.24 pret final cu tva - 37.20 ron
pt un acvariu de 64 litri maxim 3 pietre sunt suficiente zic eu , asta in cazul in care aranjamentul nu vrei sa fie decat din pietre , cred ca da bine si cu ele facute bucati mai mici ( adica sa spargi o piatra in mai multe bucati )
top 3 dupa preferintele mele
sunt suberbe toate
Nu, nu este calcaroasa
Ca pret chiar nu mai ?tiu cât au fost dar o sa intru pe istoric comenzii ?i Îti spun
uite aici link
http://www.nevertebrate.ro/Piatra-Seiryu?var=3&utm_expid=19260418-11.ez8JUmZUTyiK3krZ-rs3Vg.2&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.nevertebrate.ro%2FPietre-si-roci%3Fpage%3D2

piatra Seiryu
De la Nevertebrate

mersi

Forum Index » Profile for Horia » Messages posted by Horia
Go to: