[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Horia
Forum Index » Profile for Horia » Messages posted by Horia
Update 2
Update 1
Am schimbat putin aranjamentul am pus colant negru pe spate si am încercat sa creez fufe ( oare ? )
Poze
Acum este mai bine?
stadiul actual
pui care sunt spre donatie cat si plantele care raman in urma " coafarii "
multumesc
Buna seara ! o sa vin cu cateva noutati si o donatie de pesti cat si plante daca este cineva interesat .
Noutatile se vor regasii in poze ( pui de black moly )
Platele au crescut foarte mult si urmeaza maine o tunsoare poate si o mica rearanjare ( daca in urma pozelor are cineva cateva sfaturi ce ar trebui sa fac sa arate mai bine raman recunoscator )

pentru cine este interesat pm sau telefon
donez plante urgent de maine incepand + o serie mareee de black moly dar saptamana viitoare pt ca sunt prea mici si nu stau sa alerg dupa ei acum prin acvariu

urmeaza pozele in max 10 minute

P.S. nu uitati ca au inceput inscrierile pentru 1st. Aquascaping Contest
Bravo Ionut , arata foarte bine !
ce ai pus sub nisip ? ceva detalii se poate
Bine ai venit !
SC CRISTAL BRAD SERVICE SRL
BUCURESTI, str. Ghimpati nr 14, sector 4
Email: petruta@cristalbrad.ro
www.cristalbrad.ro
[b]Sticla 8mm =74 lei /mp. tva inclus iar cantul 8mm = 11 lei /ml. tva inclus.

nu prea are relevanta dar ma gandeam ca este buna informatia in cazul in care se face un tabel cu preturi
Eu zic ca este mai bine asa ceva teste de la aquili
Si ca bani si calitate .. Plus ca ai si No2 pe care la Sera nu al ai

Este o parere
Seara buna
Salut avand in vedere ca m-am trezit cu aprox 15-20 pui de black molly , in maximi 2 saptamani se pot dona.
Pentru rezervari sau doritori aveti PM

Multumesc

Salut, acvariul arata foarte bine pt stadiul de inceput.
Sfatul meu este ca anubiusul sa nu aiba rizomul ( radacina ) in substrat pentru ca putrezeste si moare
Cum as proceda - iei planta o pozitionezi pe cioatele de lemn sau pe pietre si le fixezi cu lita de undita sau cu " elastic de bani " sau ata ( doar ca ata putrezeste repede si posibil sa nu se prinda radacinile de anubius de suport )

Bafta

p.s. neoni sunt foarte ok in card de 10 buc
sanitari ar fi ok macar 2 cory-panda

da eu te-as sfatui sa tunzi frumos minim 6-7 cm sa aiba varful pe care al tunzi , le pui frumos separat pe grupe , dupa care scoti cu grija fara sa faci prea mult " dezastru " si replantezi pe grupe sau intercalat depinde cum vrei si iti place

da duminica am tuns si replantat si am scos tot ce era vechi adica plantele care au fost adauate acum o luna si daca te uiti in postul anterior o sa vezi cum arata
merg foarte bine plantele dupa retea lui, Lucian
insa cred ca acum am facut o greseala am bagat 2x24 si am observat azi dimineata ceva alge firicele lungi pe plante , cred ca totusi trebuie sa merg doar cu 1x24 si 1x14 w la cei 50 litri net care ai am acum in bazin , o sa las saptamana asta asa 2x24 si daca vad ca nu dau inapot algele o sa revin la watii anteriori
ca program de lumina am 7 - 14 si 18.30 - 20.30
acelasi substrat am si eu insa al am de 5-8 cm si le infig bine
oricum si eu ma chinui pt bazinul de 64 litri brut , aprox 50 net schimb apa si aranjat tuns plante cam 2 ore
si sa sti ca iti este de folos o penseta - curba, cu detegul in astfel de substrat nu merge
Salut poti sa intri la mine sa vezi cum arata si cum arata acum dupa tuns si scos ce era vechi
aceeasi dilema am avut-o si eu insa am ajuns la concluzia ca mai bine tai si replantezi ( scotii ceea ce este deja vechi )
daca iti este frica ca nu se prind si ca pierzi plantele poti sa faci o jumatate de acvariu cu plante care sunt mai vechi in acvariu si o jumatae cu plante taiate din ce aveai vechi , asa iti faci si ochi la felul cat dureza pana isi fac radacini pana incep sa perleze in cat timp cresc , si te joci cum vrei cu ele

am observat ca ce replantez din varfurile taiate de la plantele mature , ajung si ele la maturitate in maxim 2 saptamani
..

Forum Index » Profile for Horia » Messages posted by Horia
Go to: