Salut
Pe scurt , ma numesc Horia

, am cochetat aproximativ 8 luni cu un acvariu de 64 litri pe care l-am desfiintat zilele astea , prin ajutorul unor oameni deosebiti si cu pasiunea in sange am reusit sa fac ceva placut ochiului, pestilor cat si plantelor. Multumesc inca o data pe aceasta cale

domnilor Koala, Stefanp, Denes, Lucian, Kirucd ... si nu numai, tuturor celor care m-au ajutat, sfatuit, insa de ieri sunt posesorul unui nou system :
Acvariu Eheim 100x40x50 - spate negru - intaritoare pe lungime - fara capac
Lampa 2x39w T5
Subtrat ( aici ma chinui sa scot praful din praful de marmura

) praf marmura sau pietris de piscina quart aprox 25 kg
Pietre de rau - cat sa creez o plaja de pietre incepand mai mare dintr-un colt si terminand la un nivel mai mic in celalalt colt
Filtru extern SunSun - 1400l/h
Filtru intern SunSUn - 800l/h
Ca pestani m-am gandit sa imi creeez doua familii - galben - albastru cate 1m+ 3f din fiecare specie , insa pana a ajunge la a creea cele doua familii o sa populez acvariu cu 7-10 pui Labidochromis caeruleus yellow si 7-10 pui din specia Labidochromis Mbamba Bay .
Pareri ? pro / contra
Acvariul a stat 2 zile cu apa in - testul de siguranta -
acum este gol si asteapta substrat, pietre, filtrele , apa si perioada de ciclare - aici o sa ma ajut de EasyLife - easy start -
in seara asta o sa ma apuc de aranjat si montat filtrele lampa etc .. sper sa pun si apa tot azi ..
pana atunci o sa pun cateva poze
la fel ca si inainte accept orice

insa daca invat nu ma supar !
Respect !