[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Lamurire ! plantat & cicide lacul malawi  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Horia
Senior member

IP:

Salut sunt in faza in care nu stiu ce sa aleg
am doau posibilitati ( variante )

acvariu 100x400x500
acvariu cub 650x550x550

ideea este ca nu stiu ce varianta sa aleg pentru a putea sa-l folosesc si plantat dar si pentru ciclide malawi cand termin cu plantatul
sunt tentat in a opta pentru acvariul cub insa nu stiu daca ciclidele malawi s-ar simti ok

ce ma sfatuiti

ca o ideea in zona unde locuiesc apa este foarte dura .. si ph-ul este undeva intre 7-8

va rog luminati-ma

referitor la ciclidele malawi m-am gandit la o familie de Pseudotropheus sp. “Elongatus " si o familie de Labidochromis caeruleus ”yellow”

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/30466.page
[Email] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Nu ma pricep la cichlidae, dar nu cred ca poti sa ii tii in cubul respectiv.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Horia
Senior member

IP:

Multumesc, Stefan

sper sa vada si un fan cichlidae sa-mi spuna daca se pot creste in cubul respectiv ..

vineri o sa fac achizitia si sper sa fiu impacat si lamurit pana atunci

multumesc smilie

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/30466.page
[Email] [Yahoo!]
AdrianMar
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut!Nu poti sa tii malawi in cub si nici in celalalt!Au nevoie de mai mult.Gandeste-te ca cel mai mic mbuna are undeva la 8 cm .Cresc foarte mari.Labidochromis ating si ei 12-15 cm.Deci malawi is exclusi .Ambele acvarii se preteaza insa unui acvariutot cu africani,insa cu tanganiyka!Poti sa tii in ambele urmatoarele speciihell dwellers:lamprologus ocelatus gold sau meleagris.Si pe langa o pereche de julidochromis care sunt foarter interesanti!Sau in loc de julidochromis poti pune leleupi.Atat julies cat si leleupi sunt rock dollers.Pestii din lacul Tanganiyka sunt mult mai interesanti ca malawi!Dar...nu au aceleasi culori ochiometrice ,in rest sunt superbi,tolereaza si mai bine ca mbuna apa dura,si in plus nu au nevoie de spatiu la fel de mult shelli .Vei crea un mediu foarte frumos,pentru ocelatusi trebuie sapui cochilii de melci,iar ei se vor bate pe ele!O sa ai ce vedea!Sunt insa cam scumpi si mult mai rari,daca vrei iti zic unde gasesti !Bafta multa si asteptam poze!
opincarul
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

In cub poti tine o pereche de ciclide pitice, dar trebuie sa faci ceva cu duritatea apei pentru ca nu le prieste.

Mama prostilor e mereu gravida!
kazaku
Senior member
[Avatar]

IP:

Da poti tine in cel de 100x40x50 ciclide, dar nu prea multe. Cunosc persoane care au doar 180l si au ciclide. Nu imi pot da seama exact cam cati intra, dar daca iti permiti si ai spatiu, eu te-as sfatui sa ceva mai mare, ceva mai lung. Un 140x40x40 cu sticla de 6mm, nu cred ca ar arata rau nici plantat.

0771 496 835 Lucian

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: