| Message |
|
|
|
Foarte frumosi crevetii, sa-ti traiasca!
Asteptam detalii despre ei.
P.S.: Ti-am editat eu posturile ca sa se vada filmuletele direct in topic.
|
 |
|
|
|
Salutare!
Scot la vanzare urmatoarele specii:
1. Didiplis diandra - 1 RON/firul (undeva la 40 fire cred)
2. Rotala macrandra mini - 1 RON/firul (undeva la 20-30 fire cred)
Prefer sa le vand pe toate o data.
Pretul pentru tot pachetul e 40 RON, la care adaug bonus cateva varfuri de polygonum kawagoeanum.
Tinand cont ca pe 1 si 2 mai, posta romana nu lucreaza, plantele trebuie trimise prin curier. Sunt dispus sa pun si prin microbuz/autocar, caz in care plata trebuie facuta in avans prin banca.
|
 |
|
|
|
E frumos, bravo!
|
 |
|
|
|
Tare frumusei micutii!
|
 |
|
|
|
Foarte fain!
Sper ca il inscrii si in concurs, nu?
|
 |
|
|
|
Cred ca sunt GSA (green spot algae).
Apar de la o concentratie prea mica de fosfat in comparatie cu nitratii.
|
 |
|
|
Si mie imi placea mai mult inainte, dar nu-i bai.
Rabdare si iar rabdare, pana la urma va iesi cum vrei
|
 |
|
|
|
Nu ai nevoie de filtru UV. Ala se foloseste doar in unele cazuri, sa speram ca nu vei avea nevoie.
Ar trebui sa ajunga 2.5 litri de aquabasis si 7 de volcanit. N-ar fi rau totusi sa ai vreo 10 de volcanit, faci substratul un pic mai grosut.
|
 |
|
|
|
Ferropol24 adica?
Da.
|
 |
|
|
skija wrote:Dupa ce m-am uitat mai atent pe langa acele chestii mici albe pe lemn am observat si niste miscari ca si cum ar fii niste purici foarte mici , stiti cumva despre ce e vorba ?
E foarte probabil sa fie niste mici crustacee, denumite copepode sau ostracode.
Dai un search pe google images, uita-te si pe link-ul urmator: copepode.
Seamana?
skija wrote:PO4 tinde spre 0 mg/l oricum este intre 0 si 0,5
NO3 intre 0 si 12,5 mg/l
Nu ai niste valori intermediare? Cel putin la no3 mi se pare urias saltul de la 0 la 12.5 ...
|
 |
|
|
Sa fie cu noroc!
Ti-a dat si Lucian mai sus niste valori medii de respectat (acu' am observat ca am postat aproape in acelasi timp  ).
Acu' sunt mai ager si observ ca a postat intre timp Lucian din nou  .
Asa e, n-am zis nimic de fosfati, partial pentru ca n-ai testat apa si nu stim o valoare. Cel mai probabil sunt mici si Lucian zice bine de ei. Dar n-ar strica daca poti face rost de un test, e bun si pe viitor.
Te asteptam si cu alte intrebari aici
|
 |
|
|
Bine ai venit pe forum !
Asteptam sa ne prezinti acvariile
|
 |
|
|
Ai dreptate, nu vazusem punctul.
Referitor la materialul filtrant, subliniez: daca e siporax, sa fie mini (pentru ca ocupa mai putin loc, il poti aranga mai bine).
Eu as recomanda insa eheim substrat pro sau ada bio rio, pentru ca au forma incat sa poata intra mai multe pietricele, ocupa locul mai bine, nu ramai cu loc gol.
|
 |
|
|
|
Cu filtrul incearca sa ii gasesti diverse pozitii capacului. S-ar putea sa nu mai fie zgomotos (vibreaza plasticaraia).
Ce materiale nu gasesti?
|
 |
|
|
|
Nu merge linkul pus de tine.
Daca are doua compartimente, unul lasa-l cu burete si unul pune niste material biologic gen sera siporax mini sau eheim substrat pro (sunt mai mici). Sau si mai bun, daca ai bani ar fi ada bio rio.
|
 |
|
|
Bine ai venit !
Baietii de la categoria acvarii marine te vor ajuta cu siguranta
Tot acolo, la "Bursa marina" poti sa cauti cele dorite de tine.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit la noi pe forum1
Mie imi place cum ti-a iesit micutul. Poate dupa ciclare n-ar strica sa treci pe o lampa de 7W.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit la noi!
Am impresia ca ne-am "conversat" pe facebook nu? (acvablog ro e contul meu)
Precum ziceam si acolo, nu scade doza de ferropol, las-o asa.
Ia niste Easy Life Kalium si dozeaza conform recomandarilor si niste Easy Life Nitro (ziceai ca ai concentratia 1 ppm), ca sa ajungi la macar 5, daca nu 10 ppm NO3.
Cu concentratia de co2 cum stai?
|
 |
|
|
|
Mai e o varianta cu valvele unisens de la Dennerle.
Am asa ceva, e foarte ok.
|
 |
|
|
Si actualul ce mai face?
|
 |
|
|